Kamjar Shahi

Som licensierad fastighetsmäklare sedan 2009 innehar jag den erfarenhet, expertis och kunskap som krävs för att navigera genom fastighetsmarknaden. Jag håller mig ständigt uppdaterad om trender och förändringar för att säkerställa att du alltid får den mest aktuella informationen.

Jag strävar alltid efter att förstå dina unika behov och önskemål för att kunna erbjuda skräddarsydda lösningar som passar just dig. Öppenhet och tydlig kommunikation är hörnstenarna i mitt arbetssätt. Du kommer alltid vara informerad och delaktig i varje steg av processen. Inget är viktigare än att du känner dig trygg och välinformerad genom hela affären.

Mitt fokus ligger på att leverera resultat och överträffa förväntningar. Oavsett om du säljer eller köper är mitt mål att säkerställa att du når dina mål och är nöjd med resultatet. Att hitta eller sälja ett hem är en personlig resa, och min passion för detta yrke gör mig dedikerad till att göra denna resa så spännande och givande som möjligt. Jag brinner för att matcha människor med sina drömhem.

Oavsett om du är mitt uppe i din första bostadsaffär eller om du är erfaren, kan du lita på att jag kommer att vara din partner genom hela processen. Låt mig guida dig mot ditt nästa kapitel, där ditt drömhem väntar.

Kontakta mig idag för en personlig och professionell bostadsupplevelse!

År 2015 blev jag 2:a i Sverige bland alla mäklare och kedjor för att ha publicerat annonser till ett värde över 1 miljard kronor.

År 2020 blev jag 1:a bland alla mäklare och kedjor i Solna för att ha sålt flest bostäder samt fått flest rekommendationer av mina säljare!

År 2021 blev jag 4:a bland alla mäklare och kedjor i Solna för antal sålda bostäder samt 2:a plats i antal rekommendationer av mina säljare!

Ring mig gärna för ett möte så kan jag berätta hur vi ska gå tillväga för att få bäst betalt för just din bostad!

Kamjar Shahi, Reg. Fastighetsmäklare
Kamjar Shahi
Reg. Fastighetsmäklare

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering