Damir Bicharov

Kunden i fokus under hela försäljningsprocessen!

Engagemang, tillgänglighet och hårt arbete är vad ni får när ni väljer att anlita mig som er fastighetsmäklare. Jag är ung, ambitiös och är alltid tillgänglig för att hjälpa mina kunder oavsett dag eller tidpunkt.

Under 2019 och 2020 har jag blivit utnämnd till en av Uppsala läns mest rekommenderade och mest säljande fastighetsmäklare – detta är något jag är mycket stolt över och arbetar hårt för.

Mitt mål med varje uppdrag är att förutom ge säljarna bästa möjliga betalt, att samtliga parter i varje affär ska vara nöjda och känna sig som vinnare.

Låt oss tillsammans göra ditt livs viktigaste affär till ditt livs bästa!

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Damir Bicharov
Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare
Notar Uppsala

Säljarnas ord

“"Jag stod, likt du, inför valet att välja mäklare och träffade totalt fyra stycken. Valet föll på Damir och det ångrar jag inte en sekund. Han var oerhört lugn & förtroendeingivande redan från början och tillsammans benade vi ut alla mina frågor och funderingar. Damir presenterade relevant försäljningsstatistik, berättade om sitt tillvägagångssätt och lade upp en tydlig tidsplan för försäljningsprocessen. Han var tillgänglig under hela processen och gjorde det där lilla extra. Utfallet överträffade våra förväntningar vilket gör att jag gladeligen & helhjärtat rekommenderar Damir till familj, vänner och bekanta. Stort tack Damir! "”
- Säljare Luthagsesplanaden 10B
“"Vår granne sålde sin lägenhet och rekommenderade Damir inför vår försäljning. Vi gjorde ett helt rätt val! Damir är en fantastisk person samt en väldigt professionell mäklare. Han är lugn, förtroendeingivande, tydlig och pedagogisk samt har en härlig humor. Vi rekommenderar starkt Damir till alla som vill sälja sin bostad. "”
- Säljare Solskensgatan 11
“"Jag har kommit i kontakt med Damir i två försäljningar den senaste tiden,och jag måste säga att han är den mäklare som imponerat mest på mig efter över 10 st affärer över åren. Efter samtal om att jag ville sälja snabbt var annonsen ute efter två dagar och 10 dagar senare var den såld till toppenpris. Kommer att anlita honom för framtida försäljningar."”
- Säljare Tryffelvägen 124
“"Mot bakgrund av Damirs tidigare omdömen var förväntningarna på honom högt ställda från första början. Redan efter vårt inledande möte kände jag mig trygg i att överlåta det ansvar som ett mäklaruppdrag innebär till Damir. Nu när affären är i hamn och bostaden är såld kan jag konstatera att Damir överträffade alla mina förväntningar! Damir är en person som är lätt att känna förtroende för, och det förtroende han tilldelas förvaltar han väl. Något som blev uppenbart för mig under den här processen är att en lyckad bostadsaffär är en kombination av hårt arbete och tillfälligheter. Genom hårt arbete, i form av allt från rådgivning till direktkontakt med köpare, skapar Damir de allra bästa förutsättningarna för ens försäljning. Utöver det går det inte att överträffa honom när det kommer till tillgänglighet och flexibilitet, vilket gör att han inte låter en enda möjlighet gå förlorad. Förhandsvisning klockan 19.00 på en söndag? Inga problem. Kontraktsskrivning på hans kontor direkt efter? Inga problem. Behöver en fullmakt skrivas på? Han kommer hem till en med fullmakten utskriven och en penna i hand! Damir är professionell, lyhörd och engagerad. Jag rekommenderar honom till samtliga som ska sälja sin bostad.”
- Säljare Luthagsesplanaden 5A
“"Damir has a good knowledge about the areas in Uppsala. Very friendly and competent with customer relations. He is very clear with all his communications bilingually and prepared us step by step with our first time selling process. He was available throughout the process plus whenever we contacted. He is goal oriented and focused on the successful completion of the assignment. We wish him good luck in his career."”
- Säljare Malma Backe 3G
“"Sedan första mötet fick jag ett stort förtroende för Damir, något som bara ökat under processens gång. Han har ständigt varit tillgänglig och alert, och höll mig uppdaterad när det uppkom ny information. Under försäljningsprocessen hade vi en fin dialog där jag kände att han verkligen värnade om mina intressen så att jag kunde vara lugn trots att det gäller mitt livs hittills största affär. Det resulterade i en snabb uppgörelse som blev avklarad innan öppen visning och slutpriset överträffade mina förväntningar. Jag rekommenderar varmt Damir till vänner och till alla som vill göra en riktigt god bostadsaffär."”
- Säljare Kyrkogårdsgatan 16B
“"Återigen överträffade Damir våra förväntningar och som vanligt är han mycket trevlig att ha att göra med. Något vi verkligen värderar högt är att han är oerhört lyhörd. Han fångar upp potentiella spekulanter genom att lyssna in vilken typ av behov man har och därmed vilken typ av bostad man är ute efter. På så vis har han lyckats hitta köpare till båda våra bostäder utan att behöva gå till öppen visning men ändå till ett pris över förväntan. Vi kände oss hela tiden trygga med Damir då han alltid höll oss uppdaterade och gav oss realistiska förväntningar från start. Vi uppskattade att han alltid var anträffbar och tillmötesgående. Trots att vi befinner oss i en pandemi så lyckades han sälja vår lägenhet till ett pris vi är väldigt nöjda med innan den ens han komma ut på Hemnet. Vi kan varmt rekommendera Damir till alla som vill ha en engagerad och tillgänglig mäklare och som vill göra en snabb och smidig affär! "”
- Säljare Eskilsgatan 4B
“"Damir är en duktig och ambitiös mäklare med en målmedvetenhet att få både säljare och köpare nöjda. Du kan känna dig helt trygg med att Damir gör allt vad han kan för att få din bostad såld och uppdatera dig under vägen. Han har ett ödmjukt sätt och en ärlighet som skapar förtroende. Vi kan starkt rekommendera Damir till dig som vill sälja din bostad! "”
- Säljare Sankt Persgatan 23C
“"Vi är otroligt nöjda med Damir Bicharov som mäklare vid försäljning av vår bostad. Trots en otroligt knepig marknad lyckades vi tack vare Damir göra en affär över våra förväntningar. Han har ett otroligt proffsigt sätt och har skött visningar, kontakten med spekulanter och oss som försäljare på bästa sätt. Vi rekommenderar Damir till vänner och bekanta och kommer definitivt kontakta honom nästa gång vi säljer vår bostad. "”
- Säljare Kyrkogårdsgatan 23
“"Damir är mycket engagerad, kunnig och trevlig! Vi kände ett stort förtroende och helt trygga att överlåta försäljningen till honom. Ett klokt beslut skulle det visa sig då han slog försäljningsrekordet för en lägenhet av den storleken i Uppsala! Vi kan varmt rekommendera Damir och Notar"”
- Säljare Vasagatan 1A

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering