Damir Bicharov

Med kunden i fokus och tiden jag lägger ner på mitt arbete kommer vi att få bäst betalt!

Jag är specialist inom försäljning av bostadsrätter och villor samt har erfarenhet av försäljning av såväl lantbruk, hästgårdar och fritidsboende. 

Sedan jag fick min registrering 2018 har jag vid ett flertalet tillfällen fått utmärkelsen Uppsala läns mest rekommenderade fastighetsmäklare. Därutöver har jag utnämnts till en av de som säljer mest i länet. 

Mina kunder får en upplevelse om att jag behandlar deras affär som om det vore min egen. Jag strävar efter kvalitet och är beredd att lägga ner tid för att vi ska få högst slutpris på rådande marknad. 

Jag har ett genuint intresse för både affärer och människor vilket jag låter genomsyra allt jag gör. Jag skulle beskriva mig själv som engagerad, lösningsorienterad och förhandlingskunnig. 

Med mig vid din sida kan du känna dig trygg med att ditt livs viktigaste affär också kommer att bli din livs bästa!  (Klicka här för att läsa mina omdömen).  

Min meriter:

- 2022 - Franchisetagare Notar Uppsala.

- 2021 - 1:a plats i Sverige (bland 7502 registrerade fastighetsmäklare) med 100 % transparens. 101 rekommendationer på 101 genomförda bostadsförsäljningar.

- 2021 - Uppsala läns 2:a mest rekommenderade fastighetsmäklare bland ca 348 aktiva i området.

- 2020 - Uppsala läns 4:e mest rekommenderade fastighetsmäklare bland ca 339 aktiva i området.

- 2020 - 1:a plats i Uppsala län med 100 % transparens, 81 rekommendationer på 81 genomförda bostadsförsäljningar.

- 2019 - Uppsala läns 5:e mestrekommenderade fastighetsmäklare.

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Damir Bicharov, Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare
Damir Bicharov
Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Säljarnas ord

“Jag stod, likt du, inför valet att välja mäklare och träffade totalt fyra stycken. Valet föll på Damir och det ångrar jag inte en sekund. Han var oerhört lugn & förtroendeingivande redan från början och tillsammans benade vi ut alla mina frågor och funderingar. Damir presenterade relevant försäljningsstatistik, berättade om sitt tillvägagångssätt och lade upp en tydlig tidsplan för försäljningsprocessen. Han var tillgänglig under hela processen och gjorde det där lilla extra. Utfallet överträffade våra förväntningar vilket gör att jag gladeligen & helhjärtat rekommenderar Damir till familj, vänner och bekanta. Stort tack Damir!”
- Säljare - Luthagsesplanaden 10B
“För oss var det viktigt att hitta en mäklare som vi kände förtroende för. Vi hade kontakt med många mäklare innan vi hittade Damir Bicharov. Vi formade snabbt ett bra intryck– han är mycket kunning,tillmötesgående, lyhörd, personlig och samtidigt fantastiskt proffessionell. Damir är extremt informativ och har superkoll på området, vi fick mer kunskap om huset vi satte upp för försäljning som vi inte visste om själva! Vi kände oss trygga med att fatta rätt beslut baserat på Damirs expertis och råd angående prissättning och timing av försäljningen. Han är mycket situations och lösningsorienterad, jobbar smart och strategiskt. Vi var uppdaterade under hela försäljningsprocessen och Damir drev affären med stort engagemang och kämpade hårt for att få vår bostad såld, han var snabb på att återkoppla och var alltid tydlig med var vi stod under alla moment från start till slut. Vi kände stor tillit för att jobbet blir gjort proffsigt och effektivt – vilket det blev, över all förväntan! Vill du ha en mäklare som kan hjälpa dig till den absolut bästa bostadsaffären så kan vi varmt rekommendera Damir – en kompetent, pålitlig och skicklig mäklare med ett otroligt driv och engagement för sitt jobb! Tusen tack för en mycket smidig process och försäljning”
- Säljare - Hagvägen 6
“Damir var ett självklart val av mäklare vid min försäljning. Han har stor lokalkännedom och är mycket kompetent. Bra och snabb på att återkoppla och hålla en uppdaterad. Han är affärsmässig och professionell men alltid med en personlig och varm touch. Känns genuint intresserad och väldigt mån om att alla parter är nöjda och införstådda i processen. Damir har mina varmaste rekommendationer!”
- Säljare - S:t Persgatan 45B
“Jag har både köpt och sålt bostad med Damir som mäklare. Förutom att han är kompetent, målinriktad och kunnig så är han även inkännande och har ett varmt hjärta i det han gör. Som kund får jag information snabbt, jag känner mig trygg och kan släppa kontrollen. Jag kan varmt rekommendera Damir när du ska göra din nästa bostadsaffär!”
- Säljare - Nåntuna Backe 41
“Jag är extremt nöjd med Damir, han visade mig att jag helt enkelt valde rätt mäklare! Han överträffade mina förväntningar och affären stängdes på en nivå jag vågade drömma om. Jag rekommenderar Damir väldigt starkt och jag vet vem jag enbart kommer att anlita framöver! Han får 11 av 10 stjärnor utav oss! För att beskriva Damir kort och gått skulle jag säga: Målinriktad, professionell, hög kompetens samt lämnar ej något åt slumpen!! Stort tack!”
- Säljare - Gamla Uppsalagatan 9B
“Damir är en hjälte! Genom hela försäljningsprocessen var Damir otroligt professionell och guidade oss igenom vår första lägenhetsförsäljning på ett föredömligt sätt. Vi var väldigt måna om att få ”
- Säljare - Kyrkogårdsgatan 23
“Vi är otroligt nöjda med att vi valde Damir som vår mäklare och vi kan starkt rekomendera honom. Vi hade höga förväntningar på honom från start vilket han överträffade. Han hade redan från första mötet en tydlig vision av hur vår lägenhet skulle säljas på bästa sätt. Vi ville får ut vår lägenhet snabbt på marknaden så Damir satte direkt upp en tydlig tidplan för detta och bokade direkt in både stylist och fotograf (han löste även så att fotografen kunde komma vid två tillfällen för att maximera solen när bilder skulle tas på balkong och utemiljöer). På ca 2 veckor hade han sedan fått lägenheten såld till ett slutpris över förväntan. Under processen var Damir tydlig i allt, otroligt enkel att ha att göra med och alltid tillgänglig för att svara på våra frågor/funderingar. Vill man ha en mäklare som är engagerad, profesionell, lyhörd och driven så välj Damir”
- Säljare - Vaksalagatan 44
“Damir gjorde ett helt fantastiskt arbete med försäljningen av vår lägenhet i alla dess faser! Redan vid det inledande sonderande mötet fattade vi stort förtroende för Damirs expertis och tips och råd om strategier för att sälja bostaden. Han framstod som mycket engagerad och det i kombination med de generösa villkoren för uppdraget - möjligheten att avbryta uppdraget på dagen om vi skulle önska - gjorde att Damir framstod som det självklara valet av mäklare. Han förklarade mycket pedagogiskt och tydligt alla delar av processen samt vad som kunde vara värt att satsa på och inte när det gäller till exempel annonsering, vilket inte minst för oss som sålde en lägenhet för första gången, skapade en trygghet och ett lugn. Viktigt för oss har också varit att Damir har varit realistisk i förväntningarna på försäljningen vilket har varit förtroendeingivande. Damir har genom hela processen varit mycket tillgänglig och lätt att ha att göra med - också utanför kontorstider. Han har alltid återkopplat snabbt vid eventuella funderingar från vår sida och inte varit rädd för att ge tydliga råd och tips och självständigt driva processen framåt. Detta ledde till ett pris på lägenheten över all förväntan. Dessutom har han varit mycket lyhörd för hur vi ville genomföra försäljningen och på ett mycket empatiskt sätt respekterat och jobbat utifrån de önskemål vi framfört. Damirs lokalkännedom samt stora engagemang under visningstillfällena tror vi dessutom var avgörande för att hitta rätt köpare. Vi kan inte nog uttrycka vår tacksamhet över Damirs fantastiska sätt att sköta sitt mäklaruppdrag! Stort, stort tack!”
- Säljare - Västertorg 5A
“Efter att ha utvärderat 5 olika mäklare från olika firmor i Uppsala valde jag slutligen Damir som mäklare för försäljning av min lägenhet på Lindsbergsgatan, vilket visade sig vara helt rätt beslut. Jag är oerhört nöjd med Damir som genom hela processen varit väldigt professionell, lyhörd och strukturerad i sitt arbetssätt. Han visade på god kännedom kring marknaden och hade det där lilla extra när det kommer till både social kompetens och försäljning, vilket var en stor trygghet. Jag skulle starkt rekommendera Damir som mäklare, och hade i framtiden inte tvivlat en sekund på att anlita honom igen för kommande försäljningar.”
- Säljare - Lindsbergsgatan 15B
“Damir är kunnig mäklare som är professionell samtidigt som han får en att känna sig välkommen och viktig som kund ( säljare som köpare). Serviceinriktad och vet vad kunden behöver, vill och tänker. En mäklare för livet! Han ger inte upp och får mig som kund att känna mig trygg i att allt kommer gå rätt till. Han är trevlig, genuin, ärlig och vet hur man lägger upp en bra affär. Jag kommer definitivt och utan tvekan att använda mig av Damir igen samt fortsätta rekommendera honom till vänner och bekanta. Jag kan inte vara mer nöjd! Ett stort tack till honom och WOW vilket arbetet! ”
- Säljare - Stormgatan 2
“Väldigt nöjd med mitt val av Damir som mäklare! Redan från inledningsmötet kände jag mig lugn i processen och att jag kunde lita på att bli guidad i de fortsatta stegen. Jag uppfattar Damir som trygg, förtroendeingivande och gav mig tidigt ett intryck av att han genuint tycker om sitt jobb. Upplevde inte att han var explicit säljande av sig själv och sina tjänster vilket jag personligen uppskattar mycket. Själva säljprocessen gick extremt snabbt. Lägenheten hann inte ens fotas innan den såldes, vilket helt och hållet berodde på Damirs insats. Han identifierade att mitt objekt och köparen skulle kunna vara en match - vilket det visade sig vara - och inte ens två veckor efter kontraktsskrivande med Damir var min lägenhet såld. Är givetvis oerhört nöjd med den processen! Jag rekommenderar gladeligen Damir till alla som går i säljtankar”
- Säljare - Botvidsgatan 6B
“Vi har lärt känna Damir som en mycket sympatisk och förtroendeingivande mäklare. Han har hela tiden varit mycket engagerad och målmedveten på ett trevligt sätt. Damir har hela tiden varit mycket noga med att snabbt återkoppla via SMS eller telefonsamtal, när han varit upptagen då vi har sökt honom. Vi har hela tiden känt oss mycket trygga med Damirs sätt, att leda oss genom alla steg i vår fastighetsförsäljning. Vi kan därför starkt rekommendera honom till framtida bostadsäljare”
- Säljare - Helsingforsgatan 57
“Jag har kommit i kontakt med Damir i två försäljningar den senaste tiden,och jag måste säga att han är den mäklare som imponerat mest på mig efter över 10 st affärer över åren. Efter samtal om att jag ville sälja snabbt var annonsen ute efter två dagar och 10 dagar senare var den såld till toppenpris. Kommer att anlita honom för framtida försäljningar.”
- Säljare - Tryffelvägen 124
“Mot bakgrund av Damirs tidigare omdömen var förväntningarna på honom högt ställda från första början. Redan efter vårt inledande möte kände jag mig trygg i att överlåta det ansvar som ett mäklaruppdrag innebär till Damir. Nu när affären är i hamn och bostaden är såld kan jag konstatera att Damir överträffade alla mina förväntningar! Damir är en person som är lätt att känna förtroende för, och det förtroende han tilldelas förvaltar han väl. Något som blev uppenbart för mig under den här processen är att en lyckad bostadsaffär är en kombination av hårt arbete och tillfälligheter. Genom hårt arbete, i form av allt från rådgivning till direktkontakt med köpare, skapar Damir de allra bästa förutsättningarna för ens försäljning. Utöver det går det inte att överträffa honom när det kommer till tillgänglighet och flexibilitet, vilket gör att han inte låter en enda möjlighet gå förlorad. Förhandsvisning klockan 19.00 på en söndag? Inga problem. Kontraktsskrivning på hans kontor direkt efter? Inga problem. Behöver en fullmakt skrivas på? Han kommer hem till en med fullmakten utskriven och en penna i hand! Damir är professionell, lyhörd och engagerad. Jag rekommenderar honom till samtliga som ska sälja sin bostad.”
- Säljare - Luthagsesplanaden 5A
“Det har varit en fröjd att jobba med Damir, nu ska jag bryta ner varför jag tycker så. 1. Första intryck Ett första intryck är alltid viktigt. När Damir kom hem till mig för att erhålla förtroendet att stå som frontfigur i mitt livs hittills största affär, tog han av sig sina skor utanför, såg mig i ögonen, log och såg min lägenhet som jag själv ser den. Han tog sig tid att lyssna från första stund och har hållit i det hela vägen genom försäljningsprocessen. 2. Annons 2.1 Styling Damir var klart intresserad av att göra lägenheten så fin som möjligt. Han och jag bollade tankar och idéer för att lyfta lägenheten så mycket som möjligt. 2.2 Fotografering Första fotograferingen blev relativt bra. Till min förvåning så hjälpte Damir mig att ta nya foton, en andra omgång, till lanseringen på Hemnet med Ny fotograf och dessutom klippte ihop en film inuti lägenheten OCH drönarfilm på området. Detta också helt utan extra kostnad. Fotografen, Erik Östberg, gjorde ett enormt arbete, bilderna blev fantastiska och vi två hade även en superbra dialog om styling för att lyfta den ännu lite till. Extraordinärt. 2.3 Beskrivning Damir var extremt lyhörd när jag kom med önskemål om vad jag uppskattade med lägenheten, föreningen och läget. Allt detta klämde han in på ett sätt som gjorde att jag nästan inte ville sälja lägenheten längre. Den var ju faktiskt riktigt bra när man lägger fram det som Damir gör. 3. Visning Innan visning var jag lite orolig för mina ägodelar. Damir skötte det dock helt grymt, Det fanns inte ett spår efter visningarna och han var väldigt tydlig med hur det hade gått och vad han tyckte nästa steg var. Detta är viktigt för mig då jag personligen inte är någon mäklare. Damir visade även stort engagemang då han konstant ringde potentiella köpare och jag fick intrycket av att han måste ha jobbat jour med bara min lägenhet. Han var dessutom smälltrevlig under hela processen. Det hade jag aldrig orkat med själv. Imponerad. 4. Budgivning En budgivning kan inte någon råda över. Damir var dock ett undantag. Han visade min lägenhet sammanlagt 6 gånger, när det passade köparen bäst. Han ringde till alla som vart på visningarna för att kolla intresse. Han kämpade stenhårt för att göra alla nöjda i affären. Det är empati och arbetsmoral i sin finaste form. 5. Avtal Damir fixa en tid som passade mig och köparen. Vid detta laget hade jag inte en tanke på att Damir möjligtvis inte kunde jobba innan 07.00, men detta är slående när jag tänker en gång till. Damir var extremt tydlig, mycket mer än vad jag någonsin upplevt i avtalssammanhang. Jag fick en känsla av att inget gick bakom ryggen på mig. Trygghet. 6. Relation Detta är min sista punkt, men också den viktigaste. Damir visade stort intresse i mig och mitt liv. Han respekterade mig när jag var orolig, höll mig alltid uppdaterad och var ärlig med alla aspekter i försäljningsprocessen inklusive slutpris och förväntningar. Från dag ett kände jag en stark empati från Damir och för honom. Han jobbar mer än vad någon människa borde klara av men det är tydligt att han verkligen älskar det han gör. Jag rekommenderar Damir eftersom det inte finns någon tvekan om att jag kommer be honom sälja min nästa lägenhet.”
- Säljare - Luthagsesplanaden 36A
“Jag träffade flera mäklare för att göra en jämförelse i bland annat bemötande. Och Damir vann definitivt. Han hade hög social kompetens vilket jag tycker är väldigt viktigt när man möter människor som är på jakt efter ett nytt boende. Han svarade smart på de frågor som intressenterna hade kopplat till mina krav. Han hade kontinuerlig avstämning med mig och jag upplevde honom som väldigt engagerad. Dessutom besatt han udda språkkompetenser vilket underlättade kommunikationen med några av intressenterna avsevärt. Bra för både säljare och köpare. Jag kommer anlita honom igen om det blir aktuellt med ytterligare försäljning.”
- Säljare - Herrhagsvägen 188
“Sedan första mötet fick jag ett stort förtroende för Damir, något som bara ökat under processens gång. Han har ständigt varit tillgänglig och alert, och höll mig uppdaterad när det uppkom ny information. Under försäljningsprocessen hade vi en fin dialog där jag kände att han verkligen värnade om mina intressen så att jag kunde vara lugn trots att det gäller mitt livs hittills största affär. Det resulterade i en snabb uppgörelse som blev avklarad innan öppen visning och slutpriset överträffade mina förväntningar. Jag rekommenderar varmt Damir till vänner och till alla som vill göra en riktigt god bostadsaffär”
- Säljare - Kyrkogårdsgatan 16B
“Återigen överträffade Damir våra förväntningar och som vanligt är han mycket trevlig att ha att göra med. Något vi verkligen värderar högt är att han är oerhört lyhörd. Han fångar upp potentiella spekulanter genom att lyssna in vilken typ av behov man har och därmed vilken typ av bostad man är ute efter. På så vis har han lyckats hitta köpare till båda våra bostäder utan att behöva gå till öppen visning men ändå till ett pris över förväntan. Vi kände oss hela tiden trygga med Damir då han alltid höll oss uppdaterade och gav oss realistiska förväntningar från start. Vi uppskattade att han alltid var anträffbar och tillmötesgående. Trots att vi befinner oss i en pandemi så lyckades han sälja vår lägenhet till ett pris vi är väldigt nöjda med innan den ens han komma ut på Hemnet. Vi kan varmt rekommendera Damir till alla som vill ha en engagerad och tillgänglig mäklare och som vill göra en snabb och smidig affär!”
- Säljare - Eskilsgatan 4B
“Damir sålde en 4:a åt oss i främre luthagen. Professionellt, trevligt och respektfullt bemötande genom hela processen. Vidare var Damir alltid tillgänglig och gav bra och tydliga råd, vilket grundade för en lyckad försäljning och levererade därtill över förväntan. Vi kan varmt rekommendera honom som mäklare vid din bostadsaffär. Vi är mycket nöjda”
- Säljare - Skolgatan 33C
“Damir är en riktigt duktig, engagerad och genuin mäklare. Redan vid första mötet gav han ett förtroendeingivande intryck. Detta berodde framför allt på att han var ärlig med förutsättningarna för försäljningen av min lägenhet. Från det att jag anlitade Damir gav han sitt fulla fokus och engagemang för att min försäljning skulle möta mina önskemål. Damir var tillgänglig i alla lägen, vilket var en trygghet för mig som säljare. Det var tydligt för mig att Damir var genuin vad gäller att försäljningen skulle möta mina önskemål. Damir lyckades dessutom överträffa mina förväntningar, vilket verkligen är en bedrift! Jag kan alla dagar i veckan rekommendera Damir om ni vill ha en mäklare som ger allt för sin klient.”
- Säljare - Sysslomansgatan 31A
“Exakt en sådan mäklare man vill ha! * Var väldigt lätt att prata med. Kändes alltid öppen och ärlig. * Seriös och professionell, men det kändes aldrig som en stel affärstransaktion. * Hade många bra och genomtänkta idéer uppenbart anpassade för just min försäljning och han lyssnade och uppdaterade dessa när jag tillförde ny information. När han saknade information så frågade han. * Kunnig och intresserad. Var tydligt att han visste vad han höll på med och han verkade genuint intresserad av att sälja min lägenhet och sitt jobb i allmänhet. * Alltid tillgänglig. Oavsett när, om det var något som behövde fixas eller om jag hade någon viktig fråga så svarade han på SMS och mail jättefort. Kom jag på någon mindre viktig fråga på kvällen höll jag mig till dagen efter för att fråga då jag visste att han skulle lägga tid på det direkt. * För att fortsätta på tema tillgänglighet, när det behövdes extra visningar så var det arrangerat på nolltid. * Driven, men inte på något drygt sätt. Genom hela processen har jag varit väldigt nöjd. Från första mötet till kontraktskrivning gick allting otroligt smidigt och de få problem som uppstod löstes direkt av Damir. Varmt rekommenderad!”
- Säljare - Eriksgatan 15A
“Damir överträffade alla förväntningar vi hade och var mycket trevlig, utåtriktad, lyhörd, kunnig, engagerad och effektiv. Han fångade vårt intresse snabbt genom sitt genuina sätt att bemöta oss och vi kände oss hela tiden väldigt trygga eftersom han gav oss realistiska förhoppningar som vi verkligen märkte att han ville överträffa. Damir är mån om att få både säljare och köpare att känna sig nöjda och trygga med sin affär, vilket tydligt lyste igenom och han verkligen lyckades med. Vi upplevde att han gav allt och lite till i hela processen och vi uppskattade att han alltid var anträffbar och tillmötesgående. Han lyckades sälja vår bostad inom en vecka från första kontakt till försäljning till ett pris som vi blev väldigt nöjda med. Vi kan varmt rekommendera Damir till alla som vill göra en smidig och bra affär.”
- Säljare - Frodegatan 5G
“Jag valde Damir som mäklare för att jag ville sälja till ett riktigt bra pris – och jag blev inte besviken! Jag fick intrycket av att Damir har höga ambitioner med sin yrkeskarriär, vilket gör att han arbetar väldigt hårt. I mitt fall ledde det till en mycket lyckad affär som långt överträffade mina förväntningar.”
- Säljare - Frodegatan 5C

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering