Yosef Halim

Med ett passionerat driv samt inriktning på resultat och innovativa lösningar, brinner jag stark för att uppnå framgång. Jag strävar alltid efter att leverera kundfokus och service på toppnivå för att optimera försäljningsresultaten i varje affär. 

Med flera års erfarenhet som verksam mäklare på bostadsmarknaden i Lund har jag ett av de mest omfattande kontaktnäten lokalt men likväl hela Skåne, vilket är till stor fördel för både säljare liksom köpare. 

År 2023 fick jag äran att ta emot utmärkelserna: Årets mest rekommenderade mäklare och flest antal försäljningar - vilket stärker min vilja att fortsätta leverera exceptionella resultat.


Kvalitet prioriteras alltid framför kvantitet, och varje uppdrag jag tar mig an görs med fullt engagemang. Jag har en tydlig struktur och strategi som utgör grunden i mitt arbete. Min fulla uppmärksamhet riktas mot att leverera resultat och skapa trygga affärer, oavsett rådande marknadsförhållanden. 

Med helengagerat fokus är min ambition att bygga förtroende och skapa långsiktiga relationer och således att ni tveklöst vill rekommendera mig till era vänner och bekanta.

Låt oss tillsammans göra er livs viktigaste affär, till er livs bästa affär!

Yosef Halim, Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Yosef Halim
Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering