Karam Kaiser

Mäklaren med ett driv utöver det vanliga & flertalet rekordnoteringar!

Karam är en driven fastighetsmäklare med stort engagemang och hög arbetsmoral. Kundfokus och ett passionerat driv gör att han redan i början av sin mäklarkarriär samt efter sina studier inom finans från USA har visat toppresultat. Detta har medfört många återkommande kunder vilket i sin tur gjort honom till en av de mest rekommenderade samt anlitade mäklarna. Anlitar du Karam så får du en tillgänglig och kompetent mäklare med fingertoppskänsla utöver det vanliga. Ska du sälja din bostad och uppskattar affärsmässighet? Kontakta Karam så hjälper han till med ditt livs bästa affär!

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Karam Kaiser, Försäljningschef/ Reg. Fastighetsmäklare
Karam Kaiser
Försäljningschef/ Reg. Fastighetsmäklare

Säljarnas ord

“Karam är en fantastisk person och det märks tydligt att han har ett stort driv. Han är bra på att kommunicera och återkopplar snabbt och kontinuerligt. En sak som vi uppskattade extra mycket är att Karam är väldigt seriös, det kan tänkas självklart, men vi har tyvärr andra erfarenheter av mäklare i Västerås. Saker som andra mäklare tummat på (för både säljare och köpare) var självklarheter här och vi behövde aldrig fråga efter saker (gäller ex. budgivningslista, frågelista, energideklaration m.m.). Jag tror faktiskt att det är som ryktet i Västerås säger - Karam är stans bästa mäklare.”
- Sofia R
“Överträffade mina förväntningar med råge! Lyhörd och engagerad med stor passion för mäklaryrket. Ett riktigt fullblodsproffs ut i fingerspetsarna. Som jag varmt kommer rekommendera till vänner och bekanta.”
- Carl-Johan Rudberg
“Toppen mäklare med proffsigt och tydligt upplägg. Utan tvekan vår nästa mäklare som vi kommer anlita vid fler eventuella försäljningar och rekommendera andra vid försäljning.”
- Therese Lidbom
“Karam rekommenderas till alla som vill känna sig trygga i en försäljning. Han gjorde sitt jobb utmärkt och lite till. God kunskap och hans intresse för branschen gjorde en som säljare ännu tryggare i försäljningen.”
- Julius Kudinoff
“Ödmjuk, trevlig och professionell. Lätt att samarbeta med och alltid tillgänglig.”
- Cecilia Kjellander

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering