Karan Trehan

Min expertis gör skillnad i din bostadsförsäljning!

Med en bakgrund inom elitidrott så har jag under åren fått lära mig vad som är viktigast när man jobbar tillsammans mot ett gemensamt mål - tydlig kommunikation, öppenhet och hårt jobb. Som din mäklare ser jag till att vi når det uppsatta målet, där det allra viktigaste är att du blir mer än nöjd.

Jag är en driven och målmedveten mäklare som gillar att arbeta med högt tempo. Jag är disciplinär, konsekvent och lyhörd vilket har gjort att jag tidigare har lyckats i mina roller som säljare. Detta är även ett förhållningssätt jag applicerar på min roll som fastighetsmäklare då jag arbetar resultatinriktat.

Eftersom en bostadsförsäljning ofta är en av livets största affärer blir det självklart för mig att få dig som kund att känna dig bekväm, trygg och välinformerad genom hela processen med mig som mäklare. Arbetet sker på noggrant och transparent sätt genom tydlig kommunikation där jag är tillgänglig när som helst på dygnet. Jag drivs av utmaningar och är en kreativ problemlösare för att få just dig och dina behov uppfyllda och för att bygga långsiktiga relationer.

Vill du sälja din bostad, har några som helst funderingar kring bostadsmarknaden eller vill ha en kostnadsfri värdering så ska du inte tveka på att höra av dig till mig.

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering