Magnus Jonzon

Ordning & reda med glädje och fullfart!

Om mig? Jag heter Magnus Jonzon och arbetar som mäklare i Stockholm. Jag har jobbat som mäklare i ca 17 år och ställer mig ofta frågan om varför jag inte "testat" på något annat yrke. Och ärligt talat så gillar jag verkligen mitt jobb och att jag hoppas och tror att jag är riktigt duktig på det jag gör. Många mäklare tycker att det är jobbigt med att ej kunna planera sin vardag och inte veta när man måste släppa allt och åka och visa en lägenhet eller hus. Men för mig är det exakt vad jag uppskattar med mitt jobb. Ingen dag är den andra lik. 

Varför mäklare? Utöver ovan, så först och främst älskar jag när det händer saker, att dagligen få träffa och hjälpa människor att sälja sina bostäder. Och verkligen försöka ge mina kunder mer än vad någon annan mäklare skulle kunna göra. Vi mäklare träffar otroligt många olika personer och personligheter och även om det kan vara svårt ibland så är det en härlig mix som ger glädje till vardagen. 

Hur särskiljer jag mig? Som alla mäklare kan man prata i timmar om varför man är bäst=). Men för mig är det ganska enkelt.

1, Genomför varje försäljning som det vore din egen. Inget slarv, lägg märke till detaljer och ett stort engagemang.

2, Det sägs att man ska göra samma sak 10 000 gr för att bli proffs. Jag är inte där än men jag har jobbat i 17 år och sålt mer än 2500 lägenheter och hus. Jag har sannolikt sålt på de flesta områdena i Stockholm med allt från små ettor till stora paradvåningar. Detta hjälper mig mycket när jag ska ta han om kunder och hjälpa dem att sälja eller köpa. Men även i förberedelserna av en försäljning. Att kunna förutse en utmaning och lösa den innan man påbörjat en försäjning kan ofta hjälpa mycket i en budgivning. 

3, Ekonomi har aldrig varit viktigare än det är just nu. Man måste kunna hjälpa kunder hantera årsredovisningar, nyckeltal som lån/kvm samt vardagsekonomi. Jag har en magister från Stockholms Universitet inom ekonomi, en utbildning som jag avslutade 2008, och som verkligen hjälpt mig i mitt jobb. 

Vad mer det finns att veta om mig? Massor, men här kommer lite basics. Jag är nästan alltid glad och gillar att få folk omkring mig att må bra. Jag är uppvuxen på skånska Bjärehalvön där jag tidigt fick lära mig att det inte finns några genvägar. Mångårig erfarenhet av restaurangliv något som jag verkligen uppskattar nu då man lärt sig att arbeta med många olika typer av människor och flyttade till Gävle 2003 för att utbilda mig till mäklare. 

Något annat man kan vilja veta om mig? Det får jag hoppas men jag älskar som sagt att prata så det är bara att fråga.

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Säljarnas ord

“Alltid trevlig och påläst! Men viktigast tydlig och ärlig kontakt. Närvarande och snabb på att besvara frågor. ”
- Cecilia Köpare
“Hans tillgänglighet var exemplarisk och han svarade snabbt och var vänlig och tillmötesgående. Bra intryck överlag!”
- Kiljan Köpare
“Ger ett väldigt förtroendeingivande intryck både till säljare och köpare. Tar sig tid att prata igenom alla detaljer. ”
- Brodde Säljare
“Jag tycker Magnus gav ett säkert intryck med stor erfarenhet. Min bild är även att Magnus hade bra kontakt med köparna. Magnus höll mig även informerad på ett mycket bra sätt och jag är väldigt nöjd med utfallet av försäljningen!”
- Fredrik Säljare
“Jag har sålt med Magnus 2 gånger och hn har lyckats förträffa våra förväntningar vid båda tillfällen. Jag kan starkt rekomendera Magnus.”
- Martin Säljare

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering