Magnus Jonzon

Ordning & reda med glädje och fullfart!

Om mig?

Ja, det viktigaste att veta är att jag verkligen gillar mitt jobb och att jag hoppas och tror att jag är riktigt duktig på det jag gör.  

Varför? Först och främst älskar jag när det händer saker, att dagligen få träffa och hjälpa nya intressanta människor och inte minst älskar jag att prata. Då jag nu har jobbat som mäklare i 12 år, under finansiella upp och nedgångar och under mer än en tredjedel av mitt liv har man verkligen lärt sig att inte lämna något åt ödet och att ha turen med sig endast handlar om att göra förarbetet rätt och noggrant. Jag har varit kontorschef på Notar Södermalm och delägare sedan 2007 samt varit den mäklare som sålt flest antal lägenheter på Södermalm de senaste åren enligt hittamäklare.se men ändå förvånats gång efter gång hur speciell och unik varje försäljning kan vara. Under 2016 hade jag lyckan och äran att få sälja en av Stockholms dyraste lägenheter för 200 000 sek per kvm. (http://www.affarsvarlden.se/bostad-fastighet/boprisrekord-pa-sodermalm-i-stockholm-6801228)  

Vad mer det finns att veta om mig? Massor, men här kommer lite basics. Jag är nästan alltid glad och gillar att få folk omkring mig att må bra. Jag är uppvuxen på skånska Bjärehalvön där jag tidigt fick lära mig att det inte finns några genvägar. Mångårig erfarenhet av restaurangliv något som jag verkligen uppskattar nu då man lärt sig att arbeta med många olika typer av människor och flyttade till Gävle 2003 för att utbilda mig till mäklare. Redan under studietiden började jag arbeta som mäklarassistent i Bromma och efter 2 år i Bromma fick jag möjligheten att ta över Notar Södermalm. Södermalm, ett av Notars absolut största kontor och i mina ögon den coolast stadsdelen. Jag accepterade självklart utmaningen. Parallellt med mitt arbete har jag tagit en master i ekonomi vid Stockholms Universitet då jag har velat fördjupa min förståelse för bostadsmarknaden, bostadsrättsföreningar och årsredovisningar för att kunna prestera så bra som möjligt i min roll som mäklare, kontorschef och delägare. Idag är jag 33 år, gift och småbarnspappa, men jag saknar hus, hund och Volvo så det finns att jobba på.  

Något annat man kan vilja veta om mig? Det får jag hoppas men jag älskar som sagt att prata så det är bara att fråga.

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Magnus Jonzon
Reg. Fastighetsmäklare
Notar Södermalm

Säljarnas ord

“Alltid trevlig och påläst! Men viktigast tydlig och ärlig kontakt. Närvarande och snabb på att besvara frågor. ”
- Cecilia Köpare
“Hans tillgänglighet var exemplarisk och han svarade snabbt och var vänlig och tillmötesgående. Bra intryck överlag!”
- Kiljan Köpare
“Ger ett väldigt förtroendeingivande intryck både till säljare och köpare. Tar sig tid att prata igenom alla detaljer. ”
- Brodde Säljare
“Jag tycker Magnus gav ett säkert intryck med stor erfarenhet. Min bild är även att Magnus hade bra kontakt med köparna. Magnus höll mig även informerad på ett mycket bra sätt och jag är väldigt nöjd med utfallet av försäljningen!”
- Fredrik Säljare
“Jag har sålt med Magnus 2 gånger och hn har lyckats förträffa våra förväntningar vid båda tillfällen. Jag kan starkt rekomendera Magnus.”
- Martin Säljare

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering