Elias Thingvall

Din mäklare på Kungsholmen

Jag jobbar alltid för att överträffa mina kunders förväntningar – både när det gäller service, tillgänglighet och bäst betalt. Vi på Notar har en väl genomtänkt produkt som är utformad för att leda till marknadens högsta priser. Till det har du självklart ett 100%-igt engagemang och driv från min sida som din fastighetsmäklare. Varje försäljning är unik men mitt mål är alltid detsamma, att du som kund ska vara så pass nöjd att du rekommenderar mig vidare till familj, vänner och bekanta.

Mitt fokus ligger på Kungsholmen där jag har väldigt god lokalkännedom, då jag även är bosatt här. Efter att ha startat min karriär som mäklarassistent 2017 var steget till att bli fastighetsmäklare lika självklart som valet av mäklarbyrå.

Välkommen att kontakta mig för ett förutsättningslöst möte så berättar jag mer!

Säljarnas ord

“Elias är en lyhörd och skicklig mäklare. Han fick mig att känna mig trygg genom hela försäljningen genom sin snabba och tydliga kommunikation. Vill du ha en mäklare med hjärta, välj Elias!”
- Säljare Fleminggatan 73
“Elias är engagerad, professionell och otroligt duktig. Vid val av mäklare träffade jag flera olika personer och Elias gav helt klart bäst intryck. Elias är kompetent och har god lokalkännedom. Budgivningen kom igång snabbt och Elias var engagerad igenom hela affären. Jag rekommenderar honom till alla!”
- Säljare Kristinebergsvägen 18
“Driven, påläst och stabil mäklare med ett mycket sympatiskt sätt. Han återkopplade alltid snabbt och var lättillgänglig och lyhörd för våra idéer. Vi är väldigt nöjda med Elias och rekommenderar honom varmt.”
- Säljare Sysslomansgatan 8
“Elias är en riktigt bra, sympatisk och professionell mäklare som gjorde ett toppenjobb med försäljningen av våran lägenhet. Allt gick väldigt snabbt, smidigt och vi blev väldigt nöjda med resultatet. Vi kan varmt rekommendera honom och kommer säkert att anlita honom igen!”
- Säljare Karlsviksgatan 12
“Elias var superbra, engagerad, trevlig och lyhörd. Rekommenderar honom!”
- Säljare Mitisgatan 4
“Klar och konkret information. Inga överdrifter vare sig upp eller ner i värderingar men fortfarande hungrig pâ att sälja. Arvodet väl balanserat (Fast + Rörlig del). Ger förtroende och trevligt sätt.”
- Säljare Wivalliusgatan 19
“Snabbt, smidigt och proffsigt!”
- Säljare Parmmätargatan 22
“Jag är mycket nöjd med hur mäklaren tog hand om försäljningen. Det kändes tryggt hela vägen och slutresultatet blev mycket bra!”
- Säljare Pontonjärgatan 30
“Elias var väldigt lyhörd och duktig mäklare som gjorde så att alla skulle känna sig nöjda med affären. Jag kan verkligen rekommendera Elias till nästa köpare eller säljare.”
- Säljare Fridhemsgatan 12A
“Rätt man på rätt plats. Engagerad, kunnig och servicemainded. Rekommenderas på det bestämdades.”
- Säljare Wivalliusgatan 13

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering