Joel Hjelm

Att ha vuxit upp i Vallentuna och Täby har gett mig en genuin kärlek och förståelse för dessa områden, något som jag anser vara ovärderligt i mitt arbete som fastighetsmäklare.

Det som driver mig är att leverera enastående resultat och se mina kunder helt nöjda; för mig finns det inget utrymme för att lämna något åt slumpen i försäljningsprocessen. Min ambition sträcker sig bortom att bara vara en mäklare; jag siktar på att bli ledande aktör i Vallentuna och att hjälpa så många säljare och köpare som möjligt.

I mitt arbete är jag metodisk och detaljorienterad, vilket ger mina klienter en känsla av trygghet och förtroende. Att bygga långsiktiga relationer baserade på ömsesidig respekt och förståelse är något jag värderar högt. Jag ser varje ny försäljning inte bara som en affärstransaktion, utan som en möjlighet att göra en positiv inverkan i någons liv.

Jag ser fram emot att få hjälpa dig med din bostadsförsäljning och att tillsammans arbeta mot dina mål. Låt oss tillsammans skapa framgång i en av de viktigaste affärerna i ditt liv!

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Joel Hjelm, Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Joel Hjelm
Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering