Johanna Lindbäck

Efter 19 framgångsrika år är jag fortfarande lika passionerad för mitt yrke – Välkommen att kontakta mig när du ska sälja!

 

Jag har jobbat som fastighetsmäklare på Notar sedan 2005 och drivit eget kontor sedan 2007.  

Vårt kontor på Gärdet och Lidingö tog jag över 2007 och 2014 öppnade jag vårt kontor i Norra Djurgårdsstaden, i dessa områden blev mitt kontor inom ett par år det absolut största i området. 2015 köpte jag vårt kontor på Kungsholmen som jag idag driver i samma anda, med ett genuint intresse för varje försäljning och varje personliga möte kan jag alltid garantera alla parter den trygghet som krävs för att bli 100% nöjd med min och mitt kontors tjänst genom hela affären. Mitt kontor på Kungsholmen har ett enda mål och det är att alltid leverera vår tjänst med högsta kvalitet, förutom branschens bästa mäklarprodukt finns vi också alltid till hands och skräddarsyr varje försäljning. Det är fastighetsmäklaren som sköter alla delar i försäljningen och oavsett om det är en intressent, spekulant, budgivare eller köpare arbetar vi med att skapa 100% trygghet hos dessa personer för att nå bästa resultat i varje försäljning. På Kungsholmen arbetar vi med fokus på att bli det största kontoret i området och för att lyckas med det sköter vi varje liten detalj i en försäljning med en unik fingertoppskänsla som präglas av brinnande intresse, hög kompetens och lång erfarenhet av yrket. Notar är branschens överlägset bästa företag med fokus på att sälja bostäder till marknadens högsta priser och samtidigt vårda alla relationer, det är detta som gör oss till stans bästa fastighetsmäklare.  

Vi arbetar utan områdesbegränsningar och finns alltid tillgängliga för våra kunder, oavsett vart du flyttar så finns vi där för att hjälpa till när det är dags att sälja.  

Välkommen att kontakta mig eller någon av mina kollegor på Notar Kungsholmen när du ska sälja!

Johanna Lindbäck, Reg. Fastighetsmäklare

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering