Jimmy Johansen

Jag har jobbat som fastighetsmäklare på våra kontor på Södermalm sedan 2007. Detta gör mig till en av Södermalms mest erfarna fastighetsmäklare med mycket god lokalkännedom och ett stort etablerat nätverk av potentiella köpare till alla typer av bostäder. Min erfarenhet i kombination med våra två lokala kontor på Södermalm ger dig som säljare viktiga fördelar i din försäljningsprocess, vilket också avspeglas i slutresultatet.

 

Mitt mäkleri kännetecknas av engagemang, ihärdighet och viljan att alltid överträffa mina kundernas förväntningar. För mig är varje enskild affär viktig och mitt mål är att jobba långsiktigt för att få såväl nöjda säljare som köpare som rekommenderar mig till sina vänner och bekanta.

 

Jimmy Johansen, Kontorschef, Reg. Fastighetsmäklare
Jimmy Johansen
Kontorschef, Reg. Fastighetsmäklare

Säljarnas ord

“Jag kommer att rekommendera Jimmy till alla som jag känner som går i säljtankar. Och skulle jag behöva anlita en mäklare igen så är Jimmy det självklara valet!”
- Marcus & Maria, Pålsundsgatan
“Vi upplevde verkligen att Jimmy slet hårt för oss i en svår marknad”
- Niklas & Veronica, Anders Reimers Väg
“Mycket proffesionell och tillmötesgående. Jobbade hårt för att lyssna på mina krav som säljare och gjorde allt för att möta dem. ”
- Rickard, Västmannagatan
“Jag är mycket nöjd med min försäljning. Allt flöt på utan problem, han var trevlig,rak, påläst,hade goda kunskaper om stadsdelen och höll mig uppdaterad. Så jag kan verkligen ge Jimmy mina varmaste rekommendationer.”
- Jenny, Bergsundsgatan

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering