David Hugoh

Jag jobbar på Notar i Liljeholmen som är den marknadsledande fastighetsmäklaren i närområdet. Jag har fått förtroendet att förmedla både bostadsrätter och villor. En stor del av mina försäljningar sker i Liljeholmen med omnejd men jag säljer även lägenheter och villor i hela stor-Stockholm.

Med mig som mäklare kommer du vara trygg i vetskapen om att du får de absolut bästa förutsättningarna att nå högsta slutpris för din bostad. Min energi i kombination med Notars kompletta tjänst har lett till att jag har otaliga rekordförsäljningar i ryggen. Med över 15 års erfarenhet inom säljbranschen vet jag att målmedvetenhet och engagemang är nyckeln till en framgångsrik försäljning. 

Går du i säljtankar eller bara är nyfiken på värdet? Ring mig så bokar vi in ett möte!

David Hugoh
Reg. Fastighetsmäklare
Notar Liljeholmen

Säljarnas ord

“David lämnade vad vi upplevde en träffsäker värdering, som han sedan även levererade precis över på. Vi hade flera olika mäklare över som landade på samma värdering före vi valde David, som vi gjorde för att vi trodde han hade flest direkta kontakter sedan tidigare inom föreningen och närmsta området. Under budgivningen var David bra på att hålla oss uppdaterade samt lyssna på vad som blev bäst för oss som säljare. Servicenivån hos Davids fotograf Tony Hafner var fantastisk. Han tog sig verkligen tid att göra ett bra jobb och bild o film blev jättebra. För säljare inom denna förening kan David rekommenderas”
- Säljare på Liljeholmstorget 88
“Den bästa mäklaren någonsin! Tydlig, driven och bra återkoppling hela tiden. Kan inte komma på något som kunde gjorts annorlunda utan helt klart toppbetyg på allt️️!”
- Säljare på Arvodesvägen 6
“Sålt vår lägenhet med David. Han var mycket trevlig och enkel att ha att göra med. Lyssnade på våra krav, tog det till sig och presterade enligt förväntan. Skulle rekommendera att välja David för er som ska sälja er bostad :) ”
- Säljare på Liljeholmsgränd 6
“David är kanske inte den billigaste mäklaren, men man får verkligen vad man betalar för, dvs en mäklare som är engagerad och följer upp löpande. Vi var lite stressade inför hela försäljningen, men David gjorde att allt gick bra och vi fick ett resultat långt över vår förväntan på alla punkter.”
- Säljare på Kråksätrabacken 42