David Hugoh

Registerad fastighetsmäklare/ Franchisetagare

Att jobba som fastighetsmäklare är världens roligaste jobb. Jag har jobbat med försäljning i stort sett hela mitt liv, men ingenting går upp emot att jobba i fastighetsbranschen med allt vad det innebär av intressanta möten med nya människor och att få vara en hjälpande hand genom livets största affärer. 

Engagerad och lyhörd genom hela affären

Med mig som mäklare garanterar jag er stort engagemang, positivitet och målmedvetenhet genom hela försäljningsprocessen. Jag är noggrann, seriös och jobbar hårt för att ge just din bostad de bästa förutsättningarna. Jag är passionerad i mitt arbete och ser till att alltid finnas tillgänglig för vilka frågor såväl säljare som spekulanter kan tänkas ha. Varje bostadsaffär är unik, jag är därför väldigt angelägen om att alltid vara lyhörd för just era specifika önskemål och förutsättningar. 

Erfarenhet och kunskap 

Med över 15 års erfarenhet inom säljbranschen och en stor kunskap om bostadsaffärer vet jag hur just din bostad ska säljas till högsta möjliga slutpris. I över 10 år har jag arbetat på Notar med fokus på söderort där vi i många områden är den marknadsledande fastighetsmäklaren. Jag har fått förtroendet att förmedla både bostadsrätter och villor i Söderort såväl som över hela Stockholm. Min drivkraft i kombination med Notars kompletta tjänst har lett till att jag har otaliga rekordförsäljningar i ryggen. 

Går du i säljtankar?

Funderar du på att sälja din bostad eller är nyfiken på värdet av din bostad? Ring mig så bokar vi in ett möte där jag gärna berättar mer om hur jag arbetar för att just du ska göra ditt livs bästa affär. 

Säljarnas ord

“David lämnade vad vi upplevde en träffsäker värdering, som han sedan även levererade över på. Vi hade flera olika mäklare över som landade på samma värdering före vi valde David, som vi gjorde för att vi trodde han hade flest direkta kontakter sedan tidigare inom föreningen och närmsta området. Under budgivningen var David bra på att hålla oss uppdaterade samt lyssna på vad som blev bäst för oss som säljare. Servicenivån hos Davids fotograf var fantastisk. Han tog sig verkligen tid att göra ett bra jobb och bild o film blev jättebra. ”
- Liljeholmstorget 88
“Den bästa mäklaren någonsin! Tydlig, driven och bra återkoppling hela tiden. Kan inte komma på något som kunde gjorts annorlunda utan helt klart toppbetyg på allt️️!”
- Arvodesvägen 6
“Sålt vår lägenhet med David. Han var mycket trevlig och enkel att ha att göra med. Lyssnade på våra krav, tog det till sig och presterade enligt förväntan. Skulle rekommendera att välja David för er som ska sälja er bostad :) ”
- Liljeholmsgränd 6
“David är kanske inte den billigaste mäklaren, men man får verkligen vad man betalar för, dvs en mäklare som är engagerad och följer upp löpande. Vi var lite stressade inför hela försäljningen, men David gjorde att allt gick bra och vi fick ett resultat långt över vår förväntan på alla punkter.”
- Kråksätrabacken 42
“Är mer än nöjd med allt från första kontakt till slutresultatet av min försäljning. Som helhet kan jag inte mer än starkt rekommendera David Hugoh till andra som funderar på att sälja sin bostad. ”
- Jenny Linds gata 12
“David har uppträtt proffsigt och vi är glada att vi haft honom som mäklare. Kontaktar gärna honom i framtiden igen.”
- Liljeholmsgränd 9
“Den enda av de fyra mäklare som vi träffade som var påläst och direkt gick på det som intresserade oss”
- Bullerholmsgränd 39
“Jag är supernöjd med min försäljning och kan varmt rekommendera David! Allt gick väldigt smidigt och David var engagerad, tillgänglig. Mycket nöjd med bilder, annons och han fick dit mycket folk på visning. Högsta betyg från mig! ”
- Borgargatan 14
“Mer än nöjd med Davids insats. Han var tillgänglig, tydlig och trevlig. Vår lägenhet presenterades på bästa sätt och vi fick många bud där David lotsade oss till ett snabbt avslut med ett slutpris som överträffade vad vi vågat förvänta oss på dagens bostadsmarknad”
- Katrinebergsbacken 26

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering