Angela Hamstad

Din mäklare i Enskede/Stureby!

Med 10 års erfarenhet som mäklare i söderort är jag rätt val för er! Under mina år har jag förmedlat hundratals bostäder åt privatpersoner och bostadsrättsföreningar, de flesta av dem till nya rekordpriser i området. Flertalet av mina kunder har varit återkommande under åren och det är fantastiskt att få följa sina kunder genom livet. Jag lägger stort fokus på nogrannhet och ett genuint engagemang i varje genomförd affär. Då det är en av livets största affärer är det viktigt att man som kund får fullt fokus, känner sig trygg, har en tillgänglig mäklare och att slutpriset blir det bästa - och det levererar jag!

Säljarnas ord

“Proffesionellt och trevligt bemötande. Rekommenderas varmt!”
- Rikard Lekting
“Mycket proffsigt bemötande från Angela rakt igenom!”
- Jenny Lönn
“Fick fantastisk hjälp av Angela med min bostadsaffär! Det gick snabbt och smidigt. Kommer varmt rekommendera er vidare!”
- Carin Jonsson
“Jag köpte lägenhet som förmedlades av Angela före denna försäljning och min upplevelse är att hon behandlar alla sina kunder, både säljande och köpande, precis så som jag önskar att bli behandlad. Hon är oerhört strukturerad, förtroendeingivande och skötte hela processen på ett föredömligt sätt. Jag skulle mer än gärna rekommendera henne personligen till vänner och bekanta som funderar på att köpa eller sälja sin bostad.”
- Gabriel Pucek
“Så nöjd med mitt mäklarval Angela Hamstad på Notar och samarbete. Kommer definitivt använda kontakten i framtida affär”
- Zerrin Öz

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering