Pelle Lundin Andersson

Organiserad, målmedveten och alltid med ett leende på läpparna!

Med erfarenhet som fastighetsmäklare i Stockholm sedan 2011 slås jag fortfarande över hur roligt mitt jobb är! Under åren har jag presterat på en hög nivå och varit en av de mäklarna som sålt flest bostäder i Stockholm. Detta har sedan banat vägen till att jag idag under egen regi driver kontoret på Södermalm – Katarina/Sofia och trivs otroligt bra med detta!

Under livets olika skeden finns det alltid olika anledningar till varför man ska byta boende. Jag har varit med om de flesta situationer som kan uppstå och vet vad som är viktigt att tänka på i en så stor sak som en bostadsförsäljning faktiskt är. Jag är genom försäljningsprocessen tydlig och rak i kommunikationen allt för att både Du som säljare och den framtida köparen ska få en bra upplevelse och tydliga besked genom hela förloppet. Att alltid göra mitt bästa i varje affär är en självklarhet för mig då det viktigaste för mig är återkommande kunder och att alltid hålla en hög nivå.

Med mer än 500 sålda bostäder i ryggen vet jag vad som krävs för att du ska göra ditt livs bästa affär!

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Pelle Lundin Andersson , Kontorschef, Reg. Fastighetsmäklare
Pelle Lundin Andersson
Kontorschef, Reg. Fastighetsmäklare

Säljarnas ord

“Pelle Andersson har varit helt toppen att ha att ha att göra med från början till slut! Han har varit mycket trevlig, tillmötesgående och driven och hjälpt till med att svara på frågor och funderingar snabbt, nästintill dygnet runt. Han har rakt igenom känts trygg och professionell och försäljningen kunde nog inte ha gott smidigare! Kommer verkligen att rekommendera Pelle Andersson till andra som går i säljtankar och även själv anlita honom vid eventuell framtida försäljning!”
- Christian Nyström
“Pelle var kanon! Engagerad, kunnig, tillgänglig och skapar ett genuint förtroende. Pelle har bra driv rakt igenom och känns inte som en säljare utan någon som vill lotsa en igenom en väldig viktig affär. Rekommenderar Pelle alla dagar i veckan.”
- Carl Leijonhielm
“Snabb, lyhörd, effektiv och trevlig. Dessutom ett fantastiskt slutpris! Rekommenderas!”
- Adam Helbaoui
“Väldigt engagerad, professionell och resultatinriktad. Var väldigt lättillgänglig, kunde han inte svara i telefonen så fick man ett sms om att han skulle återkomma vilket han givetvis gjorde. Mycket nöjd! ”
- Michelle Norin

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering