Annika Oveby

Ingen kan Årsta lika bra som jag!

Att göra allt och lite till i vad som för många är livets största affär är en självklarhet för mig. Jag ställer höga krav på mig själv i mitt arbete som fastighetsmäklare, och arbetar alltid med ett stort personligt engagemang där min erfarenhet om området Årsta, där jag själv bott under flera år kommer tillrätta. Ambitionen är att göra det lilla extra som är skillnaden mellan en bra affär och en fantastisk affär, där både köpare och säljare känner sig trygga och mer än nöjda. Med driv, trygghet, kunskap och ett stort personligt engagemang är målet är att hjälpa dig att göra ditt livs bästa affär!

 

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Annika Oveby, Reg. Fastighetsmäklare
Annika Oveby
Reg. Fastighetsmäklare

Säljarnas ord

“Proffsig, affärsmässig!Tack!”
- Anneli Tapper
“Annika tog väldigt bra hand om oss, högsta betyg!”
- Ulf Isaksson
“Proffsig, ärlig och lyhörd”
- Fredrik Angetun
“Professionell och personlig på samma gång”
- Sofia Ljung
“Vi har anlitat Annika flera gånger och är alltid lika nöjda!”
- Sara Engström
“Skulle vi sälja en lägenhet igen i samma område då skulle jag alla gånger välja samma mäklare igen. Vi är mycket nöjda och hon var mycket lättsam och bra att ha att göra med. Samt när det var något man undrade över då gick hon alltid att få tag på”
- Rickard Hansson
“Helt nöjd ! Rekommenderar gärna Annika för vänner o bekanta i Årsta.”
- Monica Jirenbo Nilsson
“Annika var fantastisk! Väldigt god lokal kännedom och otroligt kunnig inom sitt område. Allt hon gör håller hög standard. Är otroligt nöjd med allt och speciellt priset för bostaden. Kan utan tvekan rekommendera henne vidare.”
- Anne Alenius

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering