Johanna Dahlerus

Låt mig överträffa dina förväntningar!

Hej! 
Jag heter Johanna Dahlerus och jobbar som fastighetsmäklare på Notar i Liljeholmen/Gröndal, där vi är den mest anlitade fastighetsmäklaren i området. Notar ger mig möjlighet att förmedla bostäder i hela Stockholm men mitt fokus ligger främst på Söderort.

För mig är det extremt viktigt att du som kund, säljare som köpare, känner dig trygg genom hela försäljningsprocessen. Att sälja/köpa en bostad kan vara ditt livs största (och bästa!) affär och jag ser därför till att alltid finnas tillgänglig för att svara på de frågor som dyker upp samt ge råd genom varje steg i processen.

Med mitt genuina engagemang, kombinerat med Notars starka varumärke och unika marknadsföring, är jag helt övertygad om att jag kan leverera de bästa förutsättningarna för att överträffa just Dina förväntningar! Jag ger mig inte förrän du är 100 % nöjd och vet att vi har gjort allt i vår makt för att nå högsta möjliga slutpris för din bostad.

Vill du ha en värdering, har frågor om bostadsmarknaden eller går du i säljtankar? Tveka inte på att höra av dig till mig!

Säljarnas ord

“Johanna gav ett tydligt och proffsigt intryck genom hela försäljningen, hela processen gick väldigt smidigt och det var aldrig några frågetecken. Rekommenderas starkt!”
- Gröndalsvägen 17
“Johanna Dahlerus hade ett jättefint bemötande och skapade gott förtroende; vi behövde henne både som köpare och säljare! Hon är mycket effektiv, pålitlig och hör alltid av sig på utlovade tider och bekräftar alla mail. Tillgänglighet är ett modeord som hon personifierar! Vi var supernöjda.”
- Gröndalsvägen 56
“Jag är jättenöjd med allt, Johanna är exemplarisk som mäklare.”
- Gröndalsvägen 37
“Jag kan varmt rekommendera Johanna Dahlerus. Hon är proffsig, kompetent och ingav förtroende.”
- Sjöbjörnsvägen 13
“Min mäklare var noga med att visa vad likvärdiga bostadsrätter sålts för under det sista året till mig. Hon hade en mycket god kännedom om området Gröndal . Jag blev själv rekommenderad att anlita Johanna D av tidigare nöjda bostadsrättsinnehavare som anlitat henne. Jag hade mycket tät kontakt med Johanna de sista dagarna då jag hade många frågor vilket hon bemötte på ett bra sätt. Via Johannas kontakter blev det en förhandsvisning vilket ledde till en snabb affär . Johanna är en positiv person och en bra lyssnare och en proffesionell mäklare och kan varmt rekommenderas.”
- Sjöbjörnsvägen 15B

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering