Hamilton Elander

Vill du sälja med en engagerad och driven mäklare? Då finns jag här!

Ursprungligen från Gävle med ett äkta intresse för fastighetsmäklarbranschen. Under hela min uppväxt har jag idrottat och ser mäklaryrket även som idrotten, en konkurrens. En konkurrens som jag vill ta mig ut i, och som även innehåller saker som intresserar mig, saker som arkitektur, inredning/design och att få hjälpa människor igenom deras förmodligen största affär i livet, och att få göra detta med ett stort leende. Med denna vetskap visste jag att fastighetsmäklare var helt rätt för mig.

Jag är en tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna och med denna insikt kommer jag tillsammans med stor noggrannhet, målmedvetenhet och ett ännu större leende se till att alla mina kunder kommer få så bra betalt som möjligt och en trygg försäljningsprocess igenom hela samarbetet!

Jag strävar också alltid efter att få långvariga kundrelationer och samarbeten med framtida försäljningar tillsammans med mina kunder och på så sätt hoppas att jag är fastighetsmäklaren som dem tipsar vidare.

Hamilton Elander
Reg. Fastighetsmäklare
Notar Solna

Säljarnas ord

“Hamilton har varit oerhört engagerad och mycket informativ. Han var lyhörd och styrde upp allt över vår förväntan. Han var kommunikativ och lätt att ha att göra med. Vi blev väldigt nöjda med hans prestation. Vi rekommenderar honom varmt.”
- Lingvägen 122
“Söker du en hårt arbetande driven mäklare, då ska du anlita Hamilton. Han kommer göra allt för att du ska bli nöjd med din bostadsaffär.”
- Viktoriagatan 3
“Hamilton gav ett proffsigt och trevligt intryck, från första mötet till kontraktsskrivning. Han var strukturerad, tillgänglig och engagerad under hela processen. Han har vårt fulla förtroende och vi rekommenderar honom gärna till andra kunder.”
- Slottsvägen 10
“Hamilton höll ett föredömligt högt tempo på alla åtgärder som hade med försäljningen att göra. Precis 3 veckor från första kontakten till undertecknade av kontrakt för avslutad affär!! Jag är mycket nöjd med både hanteringen och uppnådd prisnivå!! PU”
- S:t Ansgars väg 10B
“Allt har gått över förväntan. Skulle absolut rekommendera Hamilton till andra. ”
- Slottsvägen 4
“Hamilton är bästa mäklare jag har jobbat med hittills. Hans engagemang i jobbet han utförde var exemplarisk. Han är väldigt punktligt och strukturerad, vilket gör att hela processen går smidigt enligt plan. Hans utvärdering var realistisk vilket visar han är kunnig och har bra koll på marknaden och området. Han uppdaterade mig kontinuerlig om spekulanter, och rådde mig vad är bäst för mig enligt marknadens läge. Jag har högsta förtroende i honom som en bra rådgivare, rekommenderar honom till alla som letar efter bästa mäklare i Stockholm och kommer att fortsätta och jobba med honom i framtiden.”
- Armégatan 36F
“Hamilton är en lyhörd, engagerad och kompetent mäklare som jag varmt kan rekommendera. Jag är jättenöjd med allt och slutpriset var högt över mina förväntningar. ”
- Framnäsbacken 7
“Proffsig, kunnig och snabb!”
- Råsundavägen 28
Mina försäljningar

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering