Hamilton Elander

Vill du sälja med en engagerad och driven mäklare? Då finns jag här!

Ursprungligen från Gävle med ett äkta intresse för fastighetsmäklarbranschen. Under hela min uppväxt har jag idrottat och ser mäklaryrket även som idrotten, en konkurrens. En konkurrens som jag vill ta mig ut i, och som även innehåller saker som intresserar mig, saker som arkitektur, inredning/design och att få hjälpa människor igenom deras förmodligen största affär i livet, och att få göra detta med ett stort leende. Med denna vetskap visste jag att fastighetsmäklare var helt rätt för mig.

Jag är en tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna och med denna insikt kommer jag tillsammans med stor noggrannhet, målmedvetenhet och ett ännu större leende se till att alla mina kunder kommer få så bra betalt som möjligt och en trygg försäljningsprocess igenom hela samarbetet!

Jag strävar också alltid efter att få långvariga kundrelationer och samarbeten med framtida försäljningar tillsammans med mina kunder och på så sätt hoppas att jag är fastighetsmäklaren som dem tipsar vidare.

Säljarnas ord

“Hamilton rekommenderas starkt till de säljare och köpare som söker en helengagerad mäklare genom hela processen. Ett tydligt bevis på detta var att budgivningen höll på under natten, då andra mäklare väljer att sova, finns Hamilton där och tar emot bud - otroligt. Efter första kontakt (för ca tre år sedan) har Hamilton visat sitt engagemang och ihärdighet (lapp i brevlådan varje vecka) fram tills nu har tilliten från min sida aldrig vacklat. Mitt val föll på att uppdragsgiva Hamilton då han som person är öppen, snabb och kan prata med allt om alla, samt få dem att känna sig hörda. Detta är otroligt viktigt för mig som säljare då han representerar mig och min lägenhet, men även då jag träffat på andra mäklare där man inte känt sig sedd under visning (trots att man varit beredd att köpa har jag det dessa gånger inte lett till affär) - med detta sagt menar jag att Hamilton vårdar alla kontakter och att man som säljare/köpare kan känna sig trygg i att Hamilton äger processen.”
- Andersvägen 1
“Kan inte tänka mig någon bättre att sälja med än Hamilton! Empatisk, proffsig och oerhört engagerad. Höll mig ständigt uppdaterad och var hela tiden nåbar vid frågor och funderingar. Hade också hela tiden en plan b och c, något som var till en stor fördel nu när marknaden ser ut som den gör. Kan verkligen rekommendera Hamilton, en superbra mäklare och människa!”
- Råsundavägen 134
“Hamilton är professionell, förtroendeingivande och inte minst lyhörd inför säljarens tankar och önskemål. Han har ett mycket trevligt och fint kundbemötande. Det känns så bra att jag valde just honom som mäklare – han var en av fyra mäklare jag träffade före skrivning av uppdragsavtalet. Hamilton stack ut redan från början. Han svarade snabbast och mest positivt av alla, både på mejl, sms och telefonsamtal, han återkopplade direkt vid ev. frågor, och var anträffbar när det behövdes. Genom hela bostadsprocessen, från början till slut, fick jag som säljare kompetent vägledning och råd som gjorde att jag kunde känna mig trygg hela vägen. När en sak uppstod som gjorde att jag oroade mig en del, läste Hamilton av det direkt och lyckades ordna med det med hjälp av sitt driv och sin lösningsförmåga. Utöver detta kan även tilläggas att det hände en oväntad sak i samband med visningen. Även den löste Hamilton smidigt, utan bekymmer. Att sedan bostaden nådde ett riktigt fint slutpris, det högsta för motsvarande bostäder i området på flera år, är ett tydligt bevis för Hamiltons goda mäklarkompetens. Kort sagt, kan bara ge mina varmaste rekommendationer att vända er till Hamilton inför eventuell försäljning. Ni kommer bli mycket nöjda, precis som jag!”
- Slottsvägen 10
“Hamilton höll ett föredömligt högt tempo på alla åtgärder som hade med försäljningen att göra. Precis 3 veckor från första kontakten till undertecknade av kontrakt för avslutad affär!! Jag är mycket nöjd med både hanteringen och uppnådd prisnivå!! PU”
- S:t Ansgars väg 10B
“Grymt nöjd med Hamilton och rekommenderar honom till alla som vill ha en kompetent, lyhörd, målinriktad och trevlig mäklare. Att värderingen inte höll beror inte på honom utan omvärldsläget med Ukrainakriget och hot om prisfall och räntehöjningar. Men Hamilton lotsade både mig och försäljningen igenom detta, kände mig både trygg och delaktig under hela processen. ”
- Uppfartsvägen 2
“Hamilton är bästa mäklare jag har jobbat med hittills. Hans engagemang i jobbet han utförde var exemplarisk. Han är väldigt punktligt och strukturerad, vilket gör att hela processen går smidigt enligt plan. Hans utvärdering var realistisk vilket visar han är kunnig och har bra koll på marknaden och området. Han uppdaterade mig kontinuerlig om spekulanter, och rådde mig vad är bäst för mig enligt marknadens läge. Jag har högsta förtroende i honom som en bra rådgivare, rekommenderar honom till alla som letar efter bästa mäklare i Stockholm och kommer att fortsätta och jobba med honom i framtiden.”
- Armégatan 36F
“Hamilton är en lyhörd, engagerad och kompetent mäklare som jag varmt kan rekommendera. Jag är jättenöjd med allt och slutpriset var högt över mina förväntningar. ”
- Framnäsbacken 7
“Vi är väldigt nöjda med Hamilton Elanders insats vid vår försäljning.”
- Uppfartsvägen 8

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering