Sandra Hansson

Fastighetsmäklare, Kontorschef & Franchisetagare Norra Djurgårdsstaden & Gärdet

 

Jag har jobbat med och varit delaktig under uppstarten av vårat kontor i Norra Djurgårdsstaden sedan första etappen i området byggdes i slutet av 2013 samt arbetat på vårat framgångsrika kontor på Gärdet. Mitt fokus, liksom majoriteten av mina försäljningar är i Norra Djurgårdsstaden och på Gärdet men jag säljer även över hela Stockholm.

Varje försäljning är unik och jag älskar utmaningarna i varje affär. Jag vill som fastighetsmäklare finnas tillgänglig för både köpare och säljare, skapa trygghet och inte lämna något åt slumpen. Med Notars produkt och med mig som mäklare har du de bästa förutsättningarna att nå högsta möjliga slutpris.

Kontakta mig om du har frågor om marknaden, vill ha hjälp med en kostnadsfri värdering eller om du ska sälja din bostad så bokar vi in ett möte. 

Se vad mina kunder tycker om mig: https://www.hittamaklare.se/sandra.hansson.1

2023 - FLEST REKOMMENDATIONER GÄRDET 

2023 - FLEST REKOMMENDATIONER NORRA DJURGÅRDEN

2019, 2020, 2021, 2022 - FLEST FÖRSÄLJNINGAR

2019, 2020, 2021, 2022 - FLEST REKOMMENDATIONER

2019, 2020, 2021, 2022 - HÖGST FÖRSÄLJNINGSVÄRDE

Område Norra Djurgården (källa hittamäklare.se)

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Sandra Hansson, Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Sandra Hansson
Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Säljarnas ord

“Den absolut bästa mäklaren. Vi har gjort flera bostadsbyten de senaste 5 åren, så vi vet. Bättre mäklare är svårt att hitta.”
- Conny & Yvonne Rindögatan 25
“Sandra både infriade och överträffade allt jag önskade mig av en mäklare! Så himla proffsig, trevlig och engagerad. Hjälpte till på alla möjliga sätt och hade stenkoll på allt praktiskt/frågor. Otroligt tacksam och nöjd med både samarbete och utfall av försäljningen. Rekommenderar Sandra varmt!!! :)”
- Linda Rindögatan 48
“Sandra är den absolut bästa mäklare jag träffat. Vi hade en annan mäklare först och allt gick väldigt trögt. När Sandra kom in blev processen proffsig. Jag kan verkligen rekommendera Sandra.”
- Peter Hårdvallsgatan 11
“Sandra är den bästa och mest kompetenta personen vi samarbetat med i dessa sammanhang.”
- Thom Husarviksgatan 10
“Detta var andra gången som Sandra Hansson sålde en bostadsrätt åt oss. Båda gångerna har vi varit jättenöjda. Sandra är kunnig, proffsig och drivande samt kan området, Norra Djurgårdsstaden. Som person är hon trevlig och positiv och inger förtroende. Vi är mycket nöjda och kan definitivt rekommendera henne”
- Jan-Åke Fagningsgatan 9
“Så lyhörd och duktig mäklare! Vi har sålt en del lägenheter och Sandra är den bästa! Rekommenderas varmt!”
- Manda Settergatan 12
“Bästa mäklaren i Norra Djurgårdsstaden!”
- Per Lövängsgatan 12
“Sandra gjorde ett otroligt bra jobb! Hon jobbade hårt och aktivt för att hitta potentiella köpare. Hon var verkligen på bollen hela tiden! Hon var lätt att diskutera med och gav ett genuint och ärligt intryck. Det kändes som att man kunder lita på Sandra. Kan absolut rekommendera Sandra till vem som helst som ska sälja sin bostad”
- Martin Rindögatan 9
“Tillgänglighet, tydlighet och Sandras inspiration var superb! Finns inte nog med superlativ för hur nöjd jag är med Sandra! Stort tack!”
- Carolin Furusundsgatan 18
“Otroligt kan vara sant, kan jag varmt rekommendera Sandra som en av stadens absolut främsta mäklare. Kan knappt tro det! då annonsen nått kunden och innan visning var affären avslutad med en stjärna i kanten till bägge parternas belåtenhet. Sandra har gått in helhjärtat och är ett riktigt semi-proffs vilket jag medvetet satsat på innan påbörjad försäljning. ”
- Johan Furusundsgatan 4
“Sandra Hansson är en mycket kompetent och duktig mäklare som vi nu anlitat två gånger, med mycket gott resultat. Vi rekommenderar henne varmt.”
- Lovisa Settergatan 8
“Vi har både köpt och sålt via Sandra på Notar. Båda gångerna med ett utmärkt resultat. Sandra är en otroligt lyhörd, kompetent och professionell mäklare. Hon gör det lilla extra för dig oavsett du är i köp eller säljprocessen. Bådas intressen tas tillvara. Att vi sedan sålde på en otrolig rekordnivå i vår förening är bara grädde på moset. Våra starkaste rekommendationer går till Sandra. ”
- Dominic Jaktgatan 12
“Jättebra, lyhörd och proffsig mäklare som hittade rätt spekulant efter bara några dagar. Hann inte ens fotografera och lägga ut på Hemnet. Rekommenderas varmt, framförallt till dig som ska sälja på gärdet då hon verkligen har koll på området, husen och vad de är för spekulanter.”
- Matilda Furusundsgatan 3
“Tillmötesgående, tillgänglig och gick alltid det extra steget för att leverera. Vi är väldigt nöjda med Sandra och kan gott rekommendera henne!”
- Renéa Furusundsgatan 6
“Sandra Hansson är Norra Djurgårdsstadens F. Eklund. Sandra känner till området som sin egna bakficka och det är inga tvivel om att hon är den främsta mäklaren i stadsdelen. Sandra har under vår försäljning visat prov på ihärdighet och i gemensam klang med oss som säljare hjälpt oss uppnå vårt mål gällande försäljningspris. Jag kan varmt rekommendera Sandra som mäklare då hon är otroligt duktig, klok, uthållig och ger ett riktigt proffsigt intryck från sekund 1. Tack Sandra för din hjälp. Önskar dig all lycka. ”
- Charley Lövängsgatan 14 14
“Jag valde Sandra som mäklare utifrån hennes professionalism och kunskap inom området. Med hennes erfarenhet från tidigare försäljningar märkte jag från start att Sandra var expert på lägenheter i mitt område. Sandra är väldigt tillmötesgående och förstår värdet för både säljare och köpare. Vi har haft en tight dialog där jag har blivit uppdaterad löpande om allt gällande min försäljning. Detta har uppskattats extremt mycket från min sida. Jag skulle definitivt rekommendera Sandra vidare! Tack!”
- Emelie Smedsbacksgatan 18
“Professionellt, korrekt och tydligt bemötande. Jag kände alltid att jag var i goda händer och fick svar på frågor samt information under hela processen. Sandra är alltid nåbar och har ett lättsamt och trevligt sätt utan att vara insmickrande. Jag skulle inte tveka att kontakta henne om jag ska sälja igen. Det skulle vara svårt att hitta en bättre mäklare i mina ögon.”
- Marianne Starrängsringen 25
“Vi har använt Sandra flera gånger. Alltid proffsig, glad, och lätt att jobba med. Bästa mäklaren på Gärdet ;)”
- Martin Rindögatan 12
“Sandra har känts extremt proffsig från första stund. Vi hittade varandra tidigt i processen och kände att hon verkligen ville göra allt för att vår försäljning skulle gå så bra som möjligt. Vi har blivit uppdaterade längs vägen och aldrig behövt undra eller oroa oss det minsta, och kände verkligen att Sandra var som vår ”
- Christina Fagningsgatan 6
“Mycket nöjd med Sandras engagemang och kunskap”
- Viktor Taxgatan 4
“Sandra är en mycket lyhörd mäklare som har en god förmåga att känna och läsa av oss som säljer men även potentiella köpare. Sandra gav oss säljare alltid utrymme till funderingar kring beslut och lika så gav hon potentiella köpare tid att fundera.Vilket visar på en stor professionellism i sin roll som mäklare att Sandra alltid strävar efter att båda parter ska vara nöjda i bostadsaffären”
- Rebecka Taxgatan 2
“Jag ger mina varmaste rekommendationer. Sandra Hanssons engagemang är enastående och profession är ända ut i fingerspetsen. Anlita henne!”
- Negar Jaktgatan 10
“Hon gick the extra mile för både oss som köpare och för säljarna. Vi fick därför till en affär som båda partnerna blev mycket nöjda med. Den absolut bästa mäklarupplevelsen vi har haft som köpare. Kunde faktiskt inte ha varit bättre alls. Rekommenderar henne starkt!”
- Patrik köpare Starrängsringen 31
“Fantastisk mäklare! I särklass den bästa mäklare vi haft att göra med genom åren. Både köpt och sålt med Sandra och har samma goda bild från båda sidor av affären. Tydlig, snabb, jättehög servicenivå och strålande marknadskunskap om såväl område som säljprocess och styling. Agerar snabbt för att fånga möjligheter. Väldigt bra tillgänglighet för att skapa affär när det passar säljare och köpare. Vi ger våra varmaste rekommendationer - ska du ha en mäklare i NDS är det Sandra!”
- Markus Fågelhundsgatan 16
“Jag kan varmt rekommendera Sandra som sålt två av mina lägenheter till riktigt bra pris! Trevlig, kunnig och trygg vilket gör att man känner sig säker genom hela processen. Tack för bra samarbete!”
- Lovisa Furusundsgatan 11
“Bästa mäklaren, rekommenderar till alla som ska sälja!”
- Mikaela Högviltsgatan 9
“Sandra gjorde ett mycket professionellt utförande vid försäljningen av vår lägenhet. Hon bidrog med bred lokalkännedom, trevligt och lugnt bemötande och stort engagemang. Vi är väldigt nöjda med hennes insats och rekommenderar henne varmt.”
- Maria Jaktgatan 31
“Sandra är den perfekta mäklaren. Sansad, noggrann och duktig på affär/trygg försäljare. Vilket är viktigt för alla inblandade parter, oavsett om man är den som säljer/köper. Sandra är även en fantastiskt professionell rådgivare, som verkligen kan fastighetsmarknaden. Jag tvekar aldrig på att slå henne en signal, både före och efter sälj/köp. Gör det du också - kan jag varmt rekommendera, om du har tankar/funderingar kring köpa/sälja en bostad.”
- Sara Jaktgatan 8
“Redan från starten visade Sandra att hon har en enorm lokalkännedom om Norra Djurgårdsstaden och bostadsmarknaden. Hon visade starkt engagemang och en målmedveten att hitta den rätta köparen för oss. Hela tiden kommunicerade hon uppdateringar och fanns tillgänglig för alla våra frågor, även utanför kontorstid. Att hon är positiv, lyhörd och väldigt sympatisk gjorde det en fröjd att anlita henne. Vi märkte tydligt att hon brinner för sitt jobb! Vi ger Sandra Hansson våra varmaste rekommendationer och skulle utan tvekan anlita henne igen.”
- Malin Jaktgatan 17
“Sandra är otroligt kompetent och engagerad och ingav stort förtroende redan vid första mötet. När jag ska sälja igen är valet självklart!”
- Rasmus Smedsbacksgatan 20
“Jag var så nöjd med Sandra. Hon var engagerad, glad och proffsig genom hela processen. Älskade framförallt hur ärlig hon var. Allt kändes transparent. Rekommenderar alla att välja Sandra.”
- Sofia Furusundsgatan 13
“Vi var supernöjda med samarbetet som vi hade med Sandra. Hon var både lyhörd, engagerad och höll oss uppdaterade under tiden. Vi har både köpt och sålt via Sandra och vi rekommenderar henne varmt till andra som går i sälj tankar. Hon är grym på sitt arbete.”
- Martina Rindögatan 40

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering