Sofia Andersson

Jag är mäklaren som kommer överträffa alla dina förväntningar!

Med en kandidatexamen Fastighetsutveckling med fastighetsförmedling från KTH har jag fördjupade kunskaper inom allt som rör fastigheter. Utöver detta har jag även studerat professionell kommunikation vilket, i kombination med min fingertoppskänsla, ger mig rätt förutsättningar för att få till en så lyckad budgivningsprocess som möjligt.

Oavsett om du är redo att flytta idag eller om tanken precis slagit dig, finns jag här som en stöttepelare för dig. Jag hjälper dig både med din egen försäljning men även med ditt sökande efter något nytt. För mig är transparens otroligt viktigt, ingen fråga är för liten eller för stor och jag finns här för att ge dig alla mina svar. Jag kommer lägga ner ett stort personligt engagemang och även den tid som krävs för att du ska känna dig så nöjd som möjligt med slutresultatet.

Kortfattat är det du som håller i taktpinnen, men jag finns med och vägleder under hela processen, oavsett om drömmen om flytt ligger i närtid eller i framtid.

Jag väntar med spänning på ditt samtal!

Sofia Andersson, Reg. Fastighetsmäklare
Sofia Andersson
Reg. Fastighetsmäklare

Säljarnas ord

“Vi är oerhört nöjda med Sofias jobb med vår försäljning. Det slog alla våra förväntningar. Sofia är en trygg, proffsig och lyhörd mäklare. Vi är både glada och tacksamma.”
- Rosstigen 2
“Sofia uppträdde professionellt genom hela försäljningsprocessen och tog sig hela tiden tid att hålla mig informerad om allt från visningar, budgivningar och bollning av idéer, även i de lägen när man som säljare är som mest nervös. Min starkaste rekommendation av fastighetsmäklare i Solna/Sundbyberg. Det finns inga tvivel!”
- Algatan 13
“Sofia är professionell och har bra servicekänsla. Hon jobbar proaktivt och håller alltid en uppdaterad med status på hela försäljningsprocessen. Bra kommunikation och ger en bra rådgivning när man behöver fatta beslut. Kan varmt rekommendera henne! ”
- Bangatan 15
“Sofia är genuin, positiv och har hög servicekänsla. Hon jobbar aktivt och målinriktat med försäljningen och kommunicerar väl. Vi gjorde en riktigt bra försäljning och jag kan med nöje lämna mina allra bästa rekommendationer!”
- Charlottenburgsvägen 28
“Sofia är professionell och har bra strategi och marknadskunskap. Vi är mycket glada över att ha hittat dig!”
- Polhemsgatan 10
“Sofia har alla egenskaper en duktig mäklare behöver ha. Hon är trevlig, engagerad, kunnig och snabb! Vi är jättenöjda och lämnar våra allra varmaste rekommendationer :)”
- Skytteholmsvägen 22
“Sofia var väldigt lätt att kommunicera och diskutera med vilket gjorde att jag hela tiden kände mig trygg och lugn med hur lägenhetsförsäljningen sköttes. Hon är förtroendeingivande vilket jag tycker är extra viktigt då köparna också ska känna sig trygga med sin lägenhetsaffär! Jag är supernöjd med Sofia och skulle absolut anlita henne igen!”
- Råsundavägen 134
“Sofia är en engagerad och duktig mäklare som tar sig tid för både köpare och säljare. Hon inger ett stort förtroende. Det var många som kom på visningen och det skötte hon mycket bra. Att sen försäljningen gick bra är ett stort plus. Vi kan absolut rekommendera Sofia som mäklare.”
- Armégatan 22
“Jag kände jag kunde lita på mäklaren och jag kände att hon hade stenkoll på saker och ting, allting sköttes väldigt bra. Sofia är inte en klassisk klyschig och ”jobbig” försäljartyp, utan naturlig och personlig vilket för mig inger mer förtroende än det förstnämnda. Angående prisvärdhet har jag ingen aning då jag aldrig jämförde med andra mäklare, vilket jag såklart borde ha gjort, utan körde på med denna från start med magkänsla. Vet ej om annan mäklare varit billigare/dyrare, för mig spelar det ändå ingen större roll då utfallet i slutändan blev så bra det kunde bli. Tack Sofia :)”
- Kapellgatan 18
“Supersmidig, bra kommunikation och trevlig!”
- Olof af Acrels väg 5

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering