Mourad Tajiou

Jag har varit fastighetsmäklare sedan 2006. Jag är lika engagerad nu som då, skillnaden är min erfarenhet som kommit under åren. Att jag idag får förtroendet att sälja bostäder åt kunder som till stor del hört om mig via rekommendationer ser jag som ett gott resultat av engagerat arbete under mina år. Jag har under större delen av min tid som fastighetsmäklare varit verksam på Gärdet/ Östermalm vilket gör att jag kan vartenda gatuhörn. Jag säljer idag bostäder över hela Stockholm men fokuserar främst på Gärdet och Östermalm.

* FLEST REKOMMENDATIONER GÄRDET 2022
* HÖGST FÖRSÄLJNINGSVÄRDE GÄRDET 2022
* 2:A FLEST FÖRSÄLJNINGAR GÄRDET 2022
* 2:A FLEST REKOMMENDATIONER GÄRDET 2021
* FLEST REKOMMENDATIONER NEDRE GÄRDET 2019
* FLEST PUBLICERADE BOSTÄDER GÄRDET 2018

 (källa: hittamäklare.se)

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Säljarnas ord

“Jag har köpt lägenhet genom Mourad vid ett tillfälle och sålt genom honom vid två tillfällen. Han är driven och kan sin sak samt har hög social kompetens. Som säljare är det bara att luta sig tillbaka så sköter han allt med mycket bra resultat. Jag kan absolut rekommendera honom.”
- Furusundsgatan 12
“Mourad är otroligt lätt att ha och göra med och trevlig och lättsam! Rak och enkel. Jag har både köpt lägenhet av honom och sålt lägenhet genom honom och var supernöjd båda gångerna!”
- Skeppargatan 98
“Har använt Mourad vid ett flertal bostadsförsäljningar, Han är alltid Engagerad, kunnig & påläst. Proffsig Tillgänglig och informativ under säljprocessen.”
- Kammakargatan 21
“Väldigt tydlig och informativ. Hjälpte till hela vägen och skötte hela affären perfekt”
- Artillerigatan 74
“Det blev en väldigt smidig och bra process för vår förening. Mourad hanterade försäljningen inklusive kringtjänster på ett proffsigt sätt.”
- Sandelsgatan 28
“Vad kan man säga förutom att vi är supernöjda med Mourad på alla sätt. Tillgänglig, pålitlig, professionell, ambitiös, kompetent, social och realistisk”
- Artillerigatan 76
“Vi fick möjlighet att påverka vår annons enligt hur vi ville att lägenheten skulle marknadsföras och vi är mycket nöjda med Mourads insats och slutpris!”
- Sandelsgatan 28
“Väldigt nöjd över mitt val av mäklare! Kunnig, trevlig, höll en uppdaterad och professionell men ändå på ett avslappnat sätt så att man kände sig bekväm. Annonsen var jättefin, och slutpriset blev jag väldigt nöjd med, som även var ”förutspått” sen innan. Rekommenderar verkligen Mourad!”
- Skogvaktargatan 2
“Mourad är en mycket ärlig och kompetent person. Inger en känsla av trygghet under hela processen. Lämnar utrymme att bestämma själv men ger mycket värdefulla råd när det behövs. Rekommenderas starkt!”
- Armégatan 9B
“Är otroligt nöjd med Mourad, han fixade allt åt mig då jag behövde hjälp med både städning och styling. Han var också väldigt duktig på att förklara vad som han trodde skulle göra min försäljning så lyckad som möjligt (utgångspris, styling, timing och liknande). Försäljningen gick väldigt bra och jag är övertygad om att Mourad skapade mycket mervärde för mig. Kommer att rekommendera honom till andra.”
- Gyllenstiernagatan 3
“Kan varmt rekommendera Mourad som mäklare. Förutom ett fantastiskt engagemang så gav han även mycket bra service med allt runtom själva försäljningen. Kändes väldigt tryggt och säkert att sälja med honom. 5 av 5 i betyg.”
- Skeppargatan 81
“Vi rekommenderar starkt mäklare Mourad Taijou. Vi fick ett fantastisk bemötande och kände oss väldigt trygga. En smidig affär som gick över förväntan fort var resultat av att anlita Mourad. Andra egenskaper vi uppskattade var bla att han var ärlig, rak och super kunnig i branschen. Vi är otroligt tacksamma för hjälpen :) ”
- Gränsgatan 26
“Mäklaren var mycket duktig och gjorde försäljningen till en succé både för oss som var säljare ock för köparen. Alla var mycket nöjda. Vi kommer att använda mäklaren i framtida försäljningar.”
- Löjtnantsgatan 18
“Engagerad, social, gör det lilla extra. Känns engagerad både ur köp och säljperspektiv.”
- Riddargatan 3B
“Professionell, kunnig och snabb och gav ett pålitligt intryck”
- Bo Bergmans gata 9

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering