Felicia Nygren

Hög servicenivå och personligt engagemang!

Jag strävar alltid efter att ge dig som kund det lilla extra. Du får en mäklare som är tillmötesgående, tillgänglig, kunnig, driven och visar ett stort engagemang. Jag är dessutom född och uppvuxen i Jönköping vilket gör att jag har god lokalkännedom.

Alla bostadsaffärer ser olika ut och jag ser till att förstå just din situation. Jag lägger mycket tid, energi och kraft på alla mina affärer, allt för att dessa ska bli så lyckade som möjligt. Tillsammans med mina kunder vill jag alltid uppnå bästa möjliga slutpris och få dig som kund riktigt nöjd så ni vill rekommendera mig vidare. Något jag jobbar extra mycket med är att hålla mina kunder välinformerade längst hela försäljningsprocessen.

Mäklaryrket ser jag som en livsstil som innehåller många av mina intressen såsom hus, lägenheter, inredning och möten med människor. När jag inte arbetar umgås jag gärna med min familj och vänner. Resor och en och annan shoppingtur står också högt upp på listan.
Med mitt personliga engagemang, min höga servicenivå och mitt öga för detaljer, strävar jag alltid efter att överträffa så väl mina egna som kundernas förväntningar.

Välkomna att kontakta mig för ditt livs bästa affär!

Säljarnas ord

“"En fantastisk mäklare som verkligen jobbade för att få vår pappas lägenhet såld. Alltid lika glad och trevlig när hon ringde. Väldigt bra på att uppdatera mig hela tiden vad som hände. Kan varmt rekommendera Felicia på Notar. "”
- Hermansvägen 13A
“"Det bästa med Felicia är att hon hela tiden höll oss uppdaterade och välinformerade, det gjorde att vi kände oss trygga hela vägen. Hon har en hög energi som smittar och driver processen framåt. Vi kan varmt rekommendera Felicia vidare. "”
- Åsavägen 23
“"Valet av mäklare var enkelt då vi tidigare anlitat Felicia och var då som även denna gång mycket nöjda. Felicia är väldigt driven, engagerad och lyhörd och ser alltid möjligheter. Kan starkt rekommendera Felicia!"”
- Holmstrandsgatan 5
“"Vi är supernöjda med Felicia som mäklare. Proffsig, lyhörd och förtroendeingivande! "”
- Narvavägen 88
“"En proffsig, charmig och trevlig mäklare, som höll oss uppdaterade hela tiden. Vi är så nöjda. "”
- Stattutgatan 12
“"Vi är otroligt nöjda med Felicia! Köpte den lägenhet vi nu sålde av henne och visste direkt att det var henne vi skulle välja för vår egen försäljning. Hon har funnits med oss i hela säljprocessen och uppdaterat oss i varje steg. Personlig och samtidigt otroligt professionell! "”
- Scheelegatan 13A
“"Från första mötet med Felicia så var hon professionell, positiv och trevlig. Hon hade läst på om objektet vi sålde och kunde informera kunden med korrekt information utan någon tveksamhet. Det var en självklarhet att vi skulle välja henne vid försäljning och resultat blev utmärkt! Vi kan starkt rekommendera Felicia Nygren som mäklare!"”
- Stenhuggargatan 32
“"Jag är mycket nöjd med Felicia som mäklare. En väldigt engagerad, driven och öppen mäklare som tar sig tiden. Lätt att få tag på och uppdaterar alltid om något händer. Kan verkligen rekommendera Felicia! "”
- Kungsgatan 9J
“"Mäklaren va bästa och bra Service"”
- Oxelgatan 25
“"Engagerad och lätt att prata med. Blev en smidig process med försäljning. "”
- Oxelgatan 25
“"Kan varmt rekommendera Felicia! "”
- Gillesgatan 9A
“"Felicia var superproffsig och engagerad för oss som säljare. Hon lyssnade in våra önskemål, förklarade och svarade på de frågor och gjorde ett fantastiskt jobb för att det skulle gå så smidigt som möjligt för oss. Hon hade dessutom en överlägsen lokalkännedom vilket var ett stort plus! "”
- Holmstrandsgatan 5

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering