Felicia Nygren

Hög servicenivå och personligt engagemang!

Jag strävar alltid efter att ge dig som kund det lilla extra. Du får en mäklare som är tillmötesgående, tillgänglig, kunnig, driven och visar ett stort engagemang. Jag är dessutom född och uppvuxen i Jönköping vilket gör att jag har god lokalkännedom.

Alla bostadsaffärer ser olika ut och jag ser till att förstå just din situation. Jag lägger mycket tid, energi och kraft på alla mina affärer, allt för att dessa ska bli så lyckade som möjligt. Tillsammans med mina kunder vill jag alltid uppnå bästa möjliga slutpris och få dig som kund riktigt nöjd så ni vill rekommendera mig vidare. Något jag jobbar extra mycket med är att hålla mina kunder välinformerade längst hela försäljningsprocessen.

Mäklaryrket ser jag som en livsstil som innehåller många av mina intressen såsom hus, lägenheter, inredning och möten med människor. När jag inte arbetar umgås jag gärna med min familj och vänner. Resor och en och annan shoppingtur står också högt upp på listan.
Med mitt personliga engagemang, min höga servicenivå och mitt öga för detaljer, strävar jag alltid efter att överträffa så väl mina egna som kundernas förväntningar.

Välkomna att kontakta mig för ditt livs bästa affär!

Felicia Nygren
Reg. Fastighetsmäklare
Notar Jönköping