Kobrom Tesfalem

Jag är mäklare med fokus på att hjälpa dig uppnå det bästa slutpriset för din bostad. Ett bra slutpris är inte bara ett belopp – det är resultatet av en noggrant genomförd försäljningsstrategi som maximerar värdet på din bostad. 

Jag ser verkligen fram emot att höra från dig och att få möjligheten att guida dig genom din livs bästa affär! Tillsammans kommer vi att göra försäljningsprocessen smidig och framför allt framgångsrik.

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kobrom Tesfalem, Reg. Fastighetsmäklare
Kobrom Tesfalem
Reg. Fastighetsmäklare

Säljarnas ord

“Fantastisk fastighetsmäklare som verkligen varit engagerad i fastigheten och affären från första kontakt till avslutad försäljning. Kundservicen är världsklass. Vi rekommenderar verkligen Kobrom för era kommande fastighetsaffärer!”
- Säljare - Rickbacken 114
“Otroligt engagerad, lyhörd, lättsam och väldigt professionell! Gjorde försäljning väldigt lättsam för oss säljare. Rekommenderar starkt! 5 av 5”
- Säljare - Sigelstorp 16
“Bra mäklare som tog sig tid att förklara de steg som väntade mig under försäljningen. Han förklarade bra och tydligt vad jag behövde bestämma, vilka alternativ som fanns för olika saker och dess för- och nackdelar samt så klart vad de som mäklarbyrå hjälper mig med. Bra service och lätt att nå med frågor. Jag kan varmt rekommendera Kobrom till andra förstagångssäljare som vill känna sig trygga.”
- Säljare - Ritargatan 1B
“Kobrom var fantastisk redan från start! Vi klickade direkt och han var lätt och rolig att ha att göra med. Han lyssnade och tog in våra åsikter. Han hade koll och svarade alltid vid funderingar och frågor. Allt gick som på räls och lägenheten såldes mycket snabbt. Tack Kobrom!”
- Säljare - Sturegatan 16A
“Kan varmt rekommendera Kobrom, en driven och energisk mäklare! Förutom att försäljningen gick snabbt och smidigt så kändes det betryggande att veta att jag alltid kunde höra av mig till Kobrom, han var alltid tillgänglig och gjorde sitt yttersta för att jag skulle känna mig nöjd. Supernöjd!”
- Säljare - Hurtigs gata 31
“Jag har haft Kobrom som mäklare för min fars dödsbo och upplever honom som trevlig, saklig, proffsig och med en viss humor. Han gjorde en tråkig händelse till något mer uppsluppet och trevligare att leva med. Jag vill tacka honom för allt arbete han lagt ner för att få lägenheten såld. Jag skulle rekommendera honom och skulle jag i framtiden köpa eller sälja kommer jag anlita honom!”
- Säljare - Stigbergsvägen 3
“Kobrom är kunnig och självsäker i sin yrkesroll, och det märks att han har full koll på vad han gör. När vi bestämt oss för att sälja gick hela processen snabbt och effektivt med god återkoppling genomgående. Försäljningen gick strålande och slutpriset blev över våra förväntningar, skulle varmt rekommendera att anlita Kobrom och Notar.”
- Säljare - Vaksalagatan 55
“En riktig bra mäklare som man snabbt fick förtroende för. Sakkunnig och lätt att arbeta med. Kändes så tryggt genom hela affären. Kan varmt rekommendera!”
- Säljare - Väderkvarnsgatan 21B
“Att ha Kobrom som mäklare var riktigt bra. Han hade en bra plan från start till slut och var öppen för mina förslag och invändningar. Att jag fick mer än de som vi hade kommit överens om har jag bara att tacka Kobrom för. Både jag och min syster har anlitat honom för olika uppdrag och vi är båda väldigt nöjda.”
- Säljare - Norrlandsgatan 36D
“Proffsig, saklig, pålitlig, intresserad, målmedveten, ödmjuk säljare som jag rekommenderar varmt.”
- Säljare - Industrigatan 31
“Jag kan stark rekommenderar Kobrom för alla som behöver mäklartjänster. Han är mycket kunnig, engagerad och professionell. Han var alltid tillgänglig för att svara på mina frågor och höll mig informerad och uppdaterad under hela processen. Jag uppskattar hans uppmärksamhet på detaljer, utmärkta kommunikation och engagemang för att leverera exceptionell service. Att arbeta med Kobrom har varit ett sant nöje, och affären gick bättre än förväntat och jag skulle inte tveka att använda han som mäklare igen i framtiden.”
- Säljare - Rickbacken 114
“Engagerad och lätt att samarbeta med.”
- Säljare - Valthornsvägen 4
“Kobrom var snabb och effektiv i sin kommunikation och tillgänglig vid alla tider vi sökte kontakt. Vi är mycket nöjda med hans insats.”
- Säljare - Sågargatan 13D
“Väldigt engagerad och proffsig mäklare som alltid var tillgänglig och uppfyllde kraven!”
- Säljare - Kyrkogatan 5A
“Mäklaren var mycket trevlig, lyhörd och kunnig”
- Säljare - Vallonvägen 5B
“Otroligt engagerad och tydlig. Lätt att få förtroende för. Allt han föreslog visade senare var rätt beslut.”
- Säljare - Murargatan 27
“Jag vill varmt rekommendera Kobrom på notar- otroligt lätt att ha att göra med men samtidigt lyhörd, kunnig och väldigt karismatisk! En bättre säljare i Uppsala får man leta efter. ”
- Säljare - Hjalmar Brantingsgatan 4B
“Lyhörd, trevlig, kommunikativ, lojal. Kände mig trygg med honom.”
- Säljare - Johannesbäcksgatan 88B
“Från första kontakten med Kobrom så kände min syster och jag att vi hittat en engagerad säljare som sakligt svarade på alla funderingar och frågor vid försäljningen av våra föräldrars hus. Kobrom gav ett proffsigt och trevligt intryck genom hela processen, han hade hela tiden en plan i bakfickan, hela vägen fram till kontraktsskrivning. Kobrom var dessutom tillgänglig vid alla tider, sena kvällar, helger och tidig morgon. Priset blev högre än förväntat och som säljare kände vi oss grymt trygga i affären. Kobrom rekommenderas starkt och jag hoppas han finns tillgänglig när det är dags att sälja mitt hus.”
- Säljare - Hollandsresan 312
“"Kan varmt rekommendera Kobrom, en mycket trevlig och kunnig mäklare. Förklarade ordentligt hur försäljningen skulle gå till och fanns alltid till hands för mina frågor. Tveka alltså inte att kontakta Kobrom om ni har planer på att sälja er bostad."”
- Säljare - Leopoldsgatan 26
“"Kobrom är otroligt lätt och trevlig att ha att göra med! Han är ruskigt snabb på att få tag på svar från potentiella köpare/intressenter och ligger på! Dessutom väl påläst och noggrann :) "”
- Säljare - Ringgatan 4G
“"Trevlig och kunnig mäklare som alltid var lätt att få tag på!"”
- säljare - Valthornsvägen 4
“"Min Mäklare Var super duktig, lyhörd, kändes som bästa vänn, som man kan lita på till 100%!"”
- säljare - Vallonvägen 5B
“"Jag kan varmt rekommendera Kobrom som mäklare. Han är mycket engagerad, lyhörd och mycket driven i sitt arbete. Kobrom har under hela processen agerat mycket proffesionellt och har i hög grad bidragit till att göra vår försäljning till en positiv upplevelse."”
- säljare - Vaksala Kyrkväg 9L
“"Kobrom tog först kontakt och bokade ett förutsättningslöst möte med oss för ett och halvt år sedan, vilket var väldigt nyttigt då han svarade på allmänna frågor och gav ett väldigt professionellt intryck. När vi sedan lite mer än ett år senare bestämde oss för att flytta och sälja denna bostad kändes det naturligt att fortsätta vår kontakt med Kobrom. Även denna gång var han snabb på att boka ett möte med oss och vi bollade fram och tillbaka diverse upplägg och han svarade alltid på våra funderingar och gav ett väldigt förtroendeingivande intryck. Detta resulterade i att vi valde en försäljningsstrategi till stor del baserad på hans förslag. Detta är vi otroligt glada för idag, då slutpriset landade långt över våra förväntningar! För att summera vår upplevelse, så är vi supernöjda! Kobrom är en engagerad, lyhörd ung mäklare som genom hela försäljningsprocessen tog våra behov och önskemål i fokus och fick oss att känna oss trygga med vårt val av mäklare. Nästa gång vi säljer i framtiden kommer Kobrom vara ett självklart val för oss!"”
- säljare - Byggmästargatan 5A
“"Det här var min första försäljning och mötet med Kobrom var jättebra. Han är väldigt tydlig och förklarar utförligt hur allt går till och är väldigt förtroendeingivande. Han stannar upp och lyssnar till eventuella frågor som jag har. Han låter mig veta att han finns där oavsett funderingar. Jag kommer definitivt att anlita Kobrom igen om jag säljer i framtiden, för jag vet att han gör sitt yttersta. Med sagt så vill jag bara säga tack. Det tog mindre än 48h så var lgh såld."”
- säljare - Dirigentvägen 185
“"Det var ett bra samarbete genom hela processen. Kobrom är kunnig, lyhörd och lätt att få tag på. "”
- säljare - Stenhagsvägen 253

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering