Jessica Alvå

Mitt namn är Jessica Alvå och jag jobbar som fastighetsmäklare på Notar i Liljeholmen vilket är ett av Notars bäst säljande och även mest anlitade i området. Min specialisering är Söderort men hos Notar har jag förmånen att förmedla bostäder i hela Storstockholm med omnejd så att jag kan följa mina kunder oavsett vart de flyttar.

För mig är det väldigt viktigt att du som kund, både säljare och köpare, ska känna dig trygg genom hela bostadsaffären från start till mål. I min roll som mäklare ser jag därför till att alltid prestera mitt yttersta och är engagerad, tillgänglig och påläst så att jag kan leverera en tjänst av högsta kvalitet. Med en fingertoppskänsla och lyhördhet så skräddarsyr vi alltid denna utefter den enskilde kundens behov och önskan eftersom att varje affär är unik. Med Notars varumärke i ryggen som är i särklass den bredaste marknadsföringen på marknaden så har jag dessutom alla förutsättningar att nå ut till alla potentiella köpare för just din bostad. Min drivkraft är att maximera slutpriset och jag sätter ett högt värde vid att samtliga parter ska känna tillit och vilja rekommendera mig för sina nära och kära.

Kontakta mig gärna så att vi kan boka in ett möte och diskutera en strategi för hur vi ska lyckas med just din bostadsaffär.

Jessica Alvå
Reg. Fastighetsmäklare
Notar Liljeholmen

Säljarnas ord

“Intresserad, engagerad, mjuk och vänlig, tillmötesgående som person; med distinkt kristallklar målinriktad plan från första kontakt tills vi snabbt kom i mål med försäljningen. God energi. Orädd och snabb beslutsfattare med mycket bra omdöme. Bra på att göra processen begriplig för mig och sedan ta ett steg tillbaka och alltid låta mig ta de avgörande valen. Jag kan på alla sätt rekommendera Jessica Alvå”
- Säljare, Bäckvägen 42
“essica mer än överträffade mina förväntningar! Hon lyckades med det omöjliga och jag vill verkligen rekommendera henne till framtida säljare. ”
- Säljare, Nybodaringen 101
“Riktigt proffsigt, lyhörd och mycket kunnig. Lät henne dra hela lasset, då det var bättre än vi förväntat oss. Rekordpris också i dåliga tider!”
- Säljare, Radiovägen 21
“Känner mig väldigt nöjd med hela försäljningsupplevelsen. Träffade Jessica första gången på en visning och fick direkt ett väldigt bra intryck. Trygg och kompetent, trevlig och lättsam, tydlig och trovärdig, lyhörd, säljdriven och ”hungrig” utan att det någonsin tog över på ett osympatiskt sätt. Skulle definitivt rekommendera Jessica till andra!”
- Säljare, Fjugestagränd 23
“Supernöjd med mitt val av mäklare! Hela försäljningsprocessen kändes väldig enkel och smidig då Jessica guidade mig genom en sak i taget. Att försäljningspriset sedan landade över förväntan var en mycket trevlig bonus. Kan varmt rekommendera henne!”
- Säljare, Nybodaringen 39