Jessica Alvå

Mitt namn är Jessica Alvå och jag jobbar som fastighetsmäklare på Notar i Liljeholmen vilket är ett av Notars bäst säljande och även mest anlitade i området. Min specialisering är Söderort men hos Notar har jag förmånen att förmedla bostäder i hela Storstockholm med omnejd så att jag kan följa mina kunder oavsett vart de flyttar.

För mig är det väldigt viktigt att du som kund, både säljare och köpare, ska känna dig trygg genom hela bostadsaffären från start till mål. I min roll som mäklare ser jag därför till att alltid prestera mitt yttersta och är engagerad, tillgänglig och påläst så att jag kan leverera en tjänst av högsta kvalitet. Med en fingertoppskänsla och lyhördhet så skräddarsyr vi alltid denna utefter den enskilde kundens behov och önskan eftersom att varje affär är unik. Med Notars varumärke i ryggen som är i särklass den bredaste marknadsföringen på marknaden så har jag dessutom alla förutsättningar att nå ut till alla potentiella köpare för just din bostad. Min drivkraft är att maximera slutpriset och jag sätter ett högt värde vid att samtliga parter ska känna tillit och vilja rekommendera mig för sina nära och kära.

Kontakta mig gärna så att vi kan boka in ett möte och diskutera en strategi för hur vi ska lyckas med just din bostadsaffär.

Säljarnas ord

“Intresserad, engagerad, mjuk och vänlig, tillmötesgående som person; med distinkt kristallklar målinriktad plan från första kontakt tills vi snabbt kom i mål med försäljningen. God energi. Orädd och snabb beslutsfattare med mycket bra omdöme. Bra på att göra processen begriplig för mig och sedan ta ett steg tillbaka och alltid låta mig ta de avgörande valen. Jag kan på alla sätt rekommendera Jessica Alvå”
- Säljare, Bäckvägen 42
“Jessica mer än överträffade mina förväntningar! Hon lyckades med det omöjliga och jag vill verkligen rekommendera henne till framtida säljare. ”
- Säljare, Nybodaringen 101
“Riktigt proffsigt, lyhörd och mycket kunnig. Lät henne dra hela lasset, då det var bättre än vi förväntat oss. Rekordpris också i dåliga tider!”
- Säljare, Radiovägen 21
“Känner mig väldigt nöjd med hela försäljningsupplevelsen. Träffade Jessica första gången på en visning och fick direkt ett väldigt bra intryck. Trygg och kompetent, trevlig och lättsam, tydlig och trovärdig, lyhörd, säljdriven och ”hungrig” utan att det någonsin tog över på ett osympatiskt sätt. Skulle definitivt rekommendera Jessica till andra!”
- Säljare, Fjugestagränd 23
“Supernöjd med mitt val av mäklare! Hela försäljningsprocessen kändes väldig enkel och smidig då Jessica guidade mig genom en sak i taget. Att försäljningspriset sedan landade över förväntan var en mycket trevlig bonus. Kan varmt rekommendera henne!”
- Säljare, Nybodaringen 39
“Vi kan verkligen rekommendera Jessica som mäklare när du ska sälja din bostad. Hon gav ett positivt och lugnt intryck, skötte allt och gjorde försäljningen till en enkel process för oss. Vi blev också supernöjda med försäljningspriset och hur många som kom på visningen och var med i budgivningen, mycket tack vare Jessicas expertis och hur hon lyckades hålla igång alla intressenter. Jessica la ner mycket tid och energi för att vi skulle bli nöjda med slutresultatet!”
- Säljare, Bäckvägen 153
“Jessica är en fantastisk mäklare som genom hela min försäljningsprocess varit engagerad och lätt att prata med. Hon är lyhörd, kommer med mycket bra förslag, och är en stjärna på att hålla god kontakt med såväl köpare som säljare. Hon inspirerar en till att hitta sitt drömboende och ser med omsorg till att alla parter blir mer än nöjda.”
- Säljare, Finngrundsvägen 5
“Kan varmt rekommendera Jessica. Affären gick smidigt och snabbt. En genuin och ärlig mäklare som är otroligt proffsig. Kändes helt tryggt hela vägen. Kan lova att köparna kände likadant. ”
- Säljare, Midsommarvägen 32
“Mäklaren har mycket stor kunskap och gav kontinuerligt information om försäljningsstatusen. Mäklaren är mycket engagerad och energisk. Mäklaren är mycket trevlig och proffsig i sin yrkesroll. Mäklaren får högsta betyg och jag kan varmt rekommendera henne.”
- Säljare, Kompassvägen 24
“Wow vilken mäklare! Helt fantastisk! Kommer garanterat att kontakta Jessica när det är dags att sälja igen! Är grymt nöjd med hennes arbete. Kunde inte bli bättre! Tack ännu en gång.”
- Säljare, Sannadalsvägen 1
“Supernöjd! Jessica gjorde ett riktigt bra jobb med att sälja vår lägenhet. Proffsig, engagerad och trevlig! Kommer kontakta Jessica för kommande försäljningar.”
- Säljare, Bodalsvägen 10
“Jessica var lyhörd och lätt att prata med. Återkom alltid när man ringde eller mailade. Alltid en god och trevlig ton. Vi var mkt nöjda med resultatet av försäljningen.”
- Säljare, Sjöviksbacken 6
“Vi hade hört bra om Jessica Alvå och valde henne till att sälja vår lägenhet och vi blev som förväntat väldigt nöjda. Jessica var väldigt lugn och proffsig vilket gjorde oss trygga. Vi rekommenderar henne varmt!”
- Säljare, Bokbindarvägen 55
“Smidigt och snabbt gick det med Jessica som mäklare. Nöjd!”
- Säljare, Sjöviksvägen 94
“Jessica är en duktig mäklare som överträffade våra prisförväntningar.”
- Säljare, Vinodlargatan 9

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering