Anna Nilsson

Med detaljer i fokus!

Annas fokus i varje enskild bostadsaffär är att leverera bästa möjliga resultat som vidare resulterar i helnöjda och återkommande kunder. Med sitt personliga engagemang, sin höga servicenivå och sitt öga för detaljer, strävar hon alltid efter att överträffa så väl sina egna som kundernas förväntningar. Med förtroende som sitt främsta ledord är Annas ambition att du som köpare och säljare ska känna dig trygg genom hela försäljningsprocessen. Vill du ha en lite mer engagerad mäklare, kontakta Anna!

Anna Nilsson, Kontorschef / Reg. Fastighetsmäklare
Anna Nilsson
Kontorschef / Reg. Fastighetsmäklare

Säljarnas ord

“Annas otroliga engagemang och envishet gjorde att vi sålde vår lägenhet över våra förväntningar. Med sitt tränade öga för detaljer gav hon oss otroliga bilder. Hennes agerande i processen gjorde att vi aldrig var oroliga över vår försäljning. En mäklare med top of mind; Service.”
- Marcus.S
“Vår mäklare var otroligt engagerad och ärlig samt hade kontakt med oss kontinuerligt och uppdaterade oss om läget. Om det blir aktuellt med ytterligare köp eller försäljning kommer vi absolut välja samma mäklare samt rekommendera henne till andra. Vi är super nöjda med allt!”
- Anneli.E
“Anna är trevlig, kunnig och nåbar. Hon satsar väldigt gott i hennes arbete. Dessutom upplevde jag i försäljningsprocessen att Anna är kompetent, ansvarsfullt, professionellt och ärligt. Annas egenskaper är exakt vad jag önskade se i min ansvarige mäklare.”
- Hossein.N
“Med Anna känner man sig trygg i hela affären. Hon är väldigt proffsig, engagerad och trevlig och rekommenderar verkligen henne.”
- Daniel. F
“Anna var proffsig rakt igenom, förtroendeingivande och behjälplig på alla sätt. Jag skulle med gott samvete rekommendera Anna som mäklare till både familj och vänner!”
- Johan.P

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering