Jonas Lindström

En av Hägerstens mest anlitade och Stockholms mest rekommenderade fastighetsmäklare

Jag heter Jonas Lindström och är fastighetsmäklare samt franchisetagare på Notar Hägersten/Liljeholmen. Jag är född samt uppvuxen i Hägersten och här har jag spenderat stor del av mitt liv. I dagsläget är det få fastighetsmäklare som besitter samma gedigna kunskap om stadsdelens historia samt utveckling som skett explosionsartat de senaste åren. Jag har varit verksam inom mäklaryrket i vårt fina område sedan 2006. Under dessa 18 år har jag fått förtroendet att förmedla över 1400 bostäder i samarbete med otroligt nöjda säljare och köpare.

Enligt den oberoende och ansedda webbsidan Hittamäklare.se har jag blivit prisad som Hägersten/Liljeholmens mest rekommenderade mäklare under det senaste decenniet. Även inom Stockholms län har jag fått flera imponerande utmärkelser - bland annat blev jag utsedd till Stockholms mest rekommenderade mäklare under hela år 2017. I kategorin Sveriges mest transparenta mäklare hamnade jag under samma år på 2:a plats bland cirka 6500 mäklare.

Goda rekommendationer och ständigt återkommande kunder är ett kvitto på att jag har lyckats mycket bra i min yrkesroll. Jag har de senaste åren frekvent varit en av hela Notars mest anlitade mäklare vilket bevisar min drivkraft att i varje förmedling överträffa alla förväntningar. 

I dagsläget är vi den marknadsledande fastighetsmäklaren i Hägersten/Liljeholmen. Personligen så har jag varit hela Hägerstens och en av Stockholms mest anlitade mäklare under åren 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 och 2022 med i snitt cirka 100 förmedlade bostäder per år och detta kommer upprepas under många år framöver. 

Vid varje försäljning anpassar jag marknadsföringen efter bostadens förutsättningar och hur vi skall nå den mest optimala och köpstarka målgruppen. Det innebär att jag får flest spekulanter till visningarna och således det högsta slutpris som marknaden är villig att betala för just din bostad.

Jag vet hur just din bostad skall säljas till rekordpris. Stor kunskap om Hägersten, unik erfarenhet och fenomenal marknadsföring skapar bästa förutsättningar vid din försäljning. Ingen annan mäklare i Hägersten kan mäta sig med vår otroligt breda marknadsföring. Det viktigaste för mig i en försäljningsprocess är förtroendet från din sida. Tillsammans kommer vi arbeta mot ett gemensamt ändamål med högsta möjliga slutpris som målsättning. 

Med största noggrannhet och seriositet kommer jag handlägga hela förmedlingen. Med fingertoppskänsla, erfarenhet och passion jobbar jag hårdare än alla andra för att ge just din bostad främsta förutsättningar vid ditt livs bästa affär. Jag brinner för mitt arbete och det kommer du märka vid ett framtida samarbete. Anlita mig för att uppleva hur en kunnig och professionell fastighetsmäklare arbetar för högsta slutpris. Tillsammans kommer vi nå rekordpris!

Ett axplock av mina utmärkelser:

- 2:a Sthlm läns mest rekommenderade mäklare 2016 
- 1:a Sthlm läns mest rekommenderade mäklare 2017 
- 3:a Sthlm läns mest rekommenderade mäklare 2018 
- Har anlitats för fler än 1400 st. lyckade förmedlingar 
- Hägerstens mest rekommenderade mäklare 2014 
- Hägerstens mest rekommenderade mäklare 2015 
- Hägerstens mest rekommenderade mäklare 2016 
- Hägerstens mest rekommenderade mäklare 2017 
- Hägerstens mest rekommenderade mäklare 2018 
- Hägerstens mest rekommenderade mäklare 2019 
- Hägerstens mest rekommenderade mäklare 2020 
- Flest förmedlade privatbostäder i Hägersten 2015 
- Flest förmedlade privatbostäder i Hägersten 2016 
- Flest förmedlade privatbostäder i Hägersten 2017 
- Flest förmedlade privatbostäder i Hägersten 2018 
- Flest förmedlade privatbostäder i Hägersten 2019 
- Flest förmedlade privatbostäder i Hägersten 2022 
- 2:a plats Sveriges mest transparenta mäklare 2017 
- Högst försäljningsvärde bostäder i Hägersten 2016 
- Högst försäljningsvärde bostäder i Hägersten 2017 
- Högst försäljningsvärde bostäder i Hägersten 2018 
- Topp tre mäklare för hela Notar Sverige 2013-2020 
- Flest antal rekommendationer hela Notar Sverige 
- Innehavare av otaliga prisrekord för privatbostäder 
- Anlitas årligen av cirka 100 st nöjda bostadssäljare

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Jonas Lindström, Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Jonas Lindström
Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Säljarnas ord

“Bästa mäklaren i hela Hägersten som i vanlig ordning levererar med mycket god kvalité! Guldstjärna!”
- Linda J - Tellusborgsvägen
“Extremt duktig mäklare med stenkoll. Du kommer märka själv. Superlativer överflödiga. Ska du sälja bostad i Midsommarkransen/Telefonplan/Hägersten med omnejd så inte bara bör du. Du ska prata med Jonas på Notar”
- Christian J - Tellusborgsvägen
“Jonas är har koll på området och föreningen, är alltid tillgänglig och väldigt serviceminded. Vi köpte genom honom och det fanns aldrig en tvekan om att vi skulle sälja genom honom”
- Ellen B - Tellusborgsvägen
“Jonas var superbra! Han fick min lägenhet såld till topp-pris redan innan den blev marknadsförd, jag kan starkt rekommendera honom till alla som letar mäklare”
- Elin E - Tellusborgsvägen
“Jonas är lätt att arbeta med. Han har en hög social kompetens och är proffsig. Lätt att få tag på och svarar på alla frågor och undringar omgående. Han agerade snabbt då det blev lite bråttom med försäljningen av min lägenhet vilket jag är tacksam för. Jag hade ett väldigt bra samarbete med Jonas och kan varmt rekommendera honom som mäklare vi försäljning av din lägenhet”
- Lisa T - Valborgsmässovägen
“Jonas är väldigt engagerad, påläst och har väldigt god lokalkännedom om Midsommarkransen/ Telefonplan och områdena däromkring. Exempel på hans fina engagemang är att han anordnade förhandsvisning och satte även in extra visning för att så många spekulanter som möjligt skulle ha möjlighet att vara närvarande. Under försäljningsprocessens gång ringde han flertalet gånger och även skickade sms för att informera oss som säljare om hur det gick, hur hans plan framåt var etc. Vi kan definitivt rekommendera Jonas Lindström som mäklare för er framtida försäljning”
- Marcus H - Midsommarvägen
“Vi valde att först ingå avtal med en annan mäklare (annan firma) eftersom han (de) hade ett betydligt lägre pris. Emellertid blev lägenheten inte såld och vederbörandes service var inte alls i paritet med våra förväntningar Så var dock fallet med Jonas och Notar som t.o.m. överträffade våra förväntningar. Vi är väldigt nöjda med hans insats och det är alltid lika kul att träffa människor som är intresserad av sitt arbete.”
- Alexander K - Tellusborgsvägen
“Mycket kompetent och trygg mäklare med lång erfarenhet som är engagerad och tydlig i hela försäljningsprocessen. Vi ger de bästa rekommendationerna att anlita Jonas”
- Andreas S - Midsommarvägen
“Jonas arbetade lyhört och målmedvetet höll kontakt med köparna och orkade göra den lilla extra insatsen i slutskedet visade lägenheten två gånger extra, det kändes hela tiden att vi var i samma lag.”
- Volut K - Lustigkullavägen
“Jonas är en person som man litar på. Då jag både har köpt och sålt lägenhet via Jonas så vet jag hur han beter sig på båda sidor. Lätt att få tag i, lyhörd och samarbetsvillig. Jag kan därför rekommendera Jonas till den som ska sälja sin bostad”
- Marcus G - Tellusborgsvägen
“Väl genomfört säljuppdrag med hög ambitionsnivå och mycket god lokalkännedom. Ett bra samarbete kring upplägg och annonsering med en tydlig strategi”
- Anders D - Mikrofonvägen
“Jonas Lindström på Notar gjorde ett väldigt bra arbete, med tanke på att jag hade höga förväntningar på min bostadsförsäljning. Jonas lade sig på vad han förväntade sig vara ett rimligt slutpris för bostaden och slog sedan rekord på priset för tvåor i vår förening vid Telefonplan. Jonas hade en bra strategi för marknadsföring och annonsering av lägenheten, vilket jag anser var avgörande för slutpriset av bostaden. Jonas lade ner mycket tid på att skriva en säljande annons till skillnad från många andra mäklarannonser jag läst, tiden innan min försäljning. Det gjorde också att jag valde Jonas som mäklare för att sälja min bostad samt att jag vid första mötet fick jag intrycket att Jonas skulle göra bäst jobb av de mäklare jag träffade”
- Daniel A - Snickerigatan
“Jonas är den mest kompetenta mäklaren jag anlitat och varit i kontakt med. God kännedom av området och man märker att Jonas brinner för att vara mäklare. Även lätt att ha att göra med när man står på andra sidan som köpare”
- Andreas R - Tellusborgsvägen
“Extremt kompetent mäklare, kunde svara på de frågor jag ställde på ett föredömligt sätt. Sålde rekord i föreningen”
- Emil S - Tellusborgsvägen
“Rekommenderar med glädje Jonas, mycket trevlig och professionell mäklare som gjorde ett kanonjobb”
- Eva W - Tellusborgsvägen
“En mäklare i egen klass, för oss klaffade Jonas både som person och utifrån sin yrkesroll där han särskiljer sig i positiv bemärkelse från sina kollegor inom mäklarbranschen. Vi har genomfört ett antal lägenhetsförsäljningarn och träffat på många olika mäklare, så påståendet om Jonas exklusivitet är väl underbyggt. Jonas lokalkännedom är en mycket god tillgång, en bonus utöver hans övriga egenskaper och erfarenheter. Vi kan varmt rekommendera Jonas som mäklare”
- Johan W - Metronomgatan
“Jonas var proffsig, effektiv och sålde dessutom min lägenhet till rekordpris, jag är mycket nöjd”
- Ann-Sofie D - Tellusborgsvägen
“Jonas Lindström är proffs! Jag kan verkligen rekommendera honom, och kommer att ta kontakt med honom om jag ska sälja fler gånger”
- Sirpa T - Midsommarparken
“Jag har både köpt och sålt samma lägenhet med Jonas och han är ett superproffs gentemot både en som säljare och köpare. Såklart, därför han är så anlitad i området. Försäljningen gick bättre än förväntat och alla parter kändes nöjda. Vill man känna sig trygg och veta att man får en proffsig försäljning så ska man anlita Jonas”
- Birgitta W - Tellusborgsvägen
“Är väldigt nöjd från början til slut! Vi hade träffat några mäklare innan vi valde och när vi träffade Jonas så bestämde vi oss direkt! Vi hade mött honom på flera visningar tidigare och fått ett bra intryck. Jonas var både proffsig och personlig och ärlig, vilket vi uppskattade mycket. Kan varmt rekommendera Jonas”
- Emma P - Sparbanksvägen
“Tack vare en så engagerad och driven mäklare som Jonas är jag otroligt nöjd med min bostadsförsäljning”
- Jennifer M - Tellusborgsvägen

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering