Aria Karadaghi

I mitt yrke som fastighetsmäklare strävar jag alltid efter att leverera en mäklartjänst av högsta kvalité till mina kunder. Jag drivs av att leverera goda resultat och överträffa både mina samt mina kunders förväntningar. Att få vara en del av människors livsavgörande affärer och hjälpa dom med sälj/köp av lägenhet eller villa är för mig mer än bara ett yrke.

Med min erfarenhet, kunskap, mitt engagemang och strävan efter att vara bäst, har jag skapat positiva referenser genom tidigare affärer. Min vision är att fortsätta bygga långsiktiga relationer och göra affärer som gör dig nöjd och där du gärna anlitar mig igen. Då har jag lyckats!

Jag har flera års erfarenhet som mäklare i både uppåt- och nedåtgående marknad och vet hur vi bäst agerar just nu, just för din affär. Jag har jobbat i Kista och Järvaområdet i många år, växt upp i Upplands-Bro och som tidigare Järfällabo känns det självklart för mig att jobba för Notar Järfälla där jag får förmedla bostäder i dessa områden samt över hela Stockholm. Jag har god erfarenhet av dessa områden, jag kan det mesta om omgivningarna, hur marknaden ser ut, vilka som vill bo här och hur din bostad syns bäst.

Många tror att en bostad säljs till samma pris, oavsett valet av mäklare. Det är stor skillnad på att få en bostad såld och att få högsta möjliga försäljningspris. Varje affär är unik och alla kunder har olika förutsättningar och behov. Jag utgår alltid från vad som är viktigast för dig.

Språk: Jag pratar svenska, engelska, spanska och kurdiska.

Funderar du på att köpa, sälja eller helt enkelt värdera din bostad utan förpliktelser? Kontakta mig idag så går vi igenom denna resa tillsammans från början till slut!

Säljarnas ord

“Vi anlitade Aria för att sälja mina föräldrars hus. Redan vid första kontakten fick jag ett stort förtroende för Aria. Engagerad, vänlig och lugn genomförde han försäljningen på bara några veckor. Även våra köpare verkade känna ett stort förtroende till Aria. Kan verkligen rekommendera denna superduktiga fastighetsmäklare. Bara applåder!”
- Sven Olof N
“It was a pleasure having Aria as our sales agent. Everything went smooth and fast. Aria is a very good listener and always tries to not put pressure on you as a seller. I would definitely recommend him!”
- Erisa D
“Jag hittade Aria Karadaghi via hans otroliga statistik i området samt att många grannar i området pratade väldigt gott om honom. Jag hade inga särskilda förväntningar inför vårt första möte. Vilket nog var bra - han var mycket inkännande och övertygade mig snabbt om att han var rätt mäklare för uppdraget. Förutom en snabb och riktigt bra försäljning av min lägenhet var han dessutom till stor hjälp när jag letade ersättningslägenhet.”
- Rafel A
“Jag anser att Aria är en av de få mäklare som verkligen har koll på allt; från marknaden till bostadsföreningen. Han var realistisk och rådgivande vid värdering, han verkade ha koll på potentiella frågor ifrån köpare samt att han verkligen la ner extra tid och kraft för att jag verkligen skulle få det priset som jag efterfrågade. Vid själva signeringen så sköttes allt klanderfritt. Det var väldigt uppskattat för mig som säljare att anlita en mäklare, sen behövde jag inte tänka på något mer.”
- Youssef B
“Aria has been amazing. He makes one feel comfortable to talk. He has taken all pains to address our questions/concerns in the best possible manner. His knowledge about the area and the field is tremendous. Definitely I would recommend him and the organization to my friends.”
- Abhinav V
“Kan absolut rekommendera Aria. Noggrann, kompetent, kunnig om marknaden och trevlig. Svarade på alla frågor och informerade om hela försäljningsprocessen på ett väldigt pedagogisk sätt. Arias goda råd var avgörande för den lyckade försäljningen. Väldigt nöjd!”
- Selin H
“Professionellt bemötande, trevlig, lätta att ha att göra med, bra kontakt. Lägenheten skulle säljas i en osäkrare och turbulentare tid än vad som varit de senaste åren, så det var svårare att sia om utgången. Vi tycker mäklaren Aria lyckades med försäljningen trots detta och vi får vara nöjda/är nöjda. Aria ingav hopp och var positiv under försäljningen. En mäklare att rekommendera.”
- Sofia O
“Det bästa bemötandet en kund kan önska sig. Överträffade förväntningarna. Det finns bra mäklare och så finns Aria Karadaghi, en toppmäklare. Han hade ordentlig koll på marknaden och spekulanterna. Topp nivå på tillgänglighet och återkoppling. Kan inte säga mer än minst 5/5 i betyg i alla kategorier. Trots en turbulent marknad så lyckades Aria överträffa mina förväntningar.”
- Milad A
“Professionell, duktig och driven! Man märker direkt på Aria att han har erfarenheten och rutinerna. Jag kunde inte önska mig något bättre. Allt var perfekt! Rekommenderar Aria till alla som ska sälja/köpa.”
- Poja S

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering