Malin Sjöblom

Fastighetsmäklare Gärdet/Östermalm

Jag har jobbat på Notar sedan 2014. Eftersom att jag är född och uppvuxen på nedre Gärdet och fortfarande bor i området föll det sig helt naturligt att jag valde att lägga mitt fokus på just Gärdet och Östermalm, men jag får även sälja i hela Stockholm utan begränsning. 

Som mäklare är jag positiv, tydlig, trygg och förtroendeingivande. Jag jobbar hårt och finns ständigt tillgänglig genom hela processen. För mig är det viktigt att leverera såväl till säljare som köpare så att alla blir nöjda.

Varmt välkommen att kontakta mig så berättar jag gärna mer om mig själv och hur jag kan hjälpa dig till ditt livs bästa affär!

Se vad mina kunder tycker om mig: https://www.hittamaklare.se/malin.sjoblom

Malin Sjöblom, Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Malin Sjöblom
Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Säljarnas ord

“Malin som mäklare visade sig vara ett utmärkt val. Hon är professionell och har gott omdöme. Vår köpare uttryckte spontant att det kändes bra att ha med Malin att göra. Hon ger råd som är vettiga utan att pusha, rak och genuin. Trevlig och kommunikativ utan att översälja. Mycket snabb utan att springa iväg. Jag har själv jobbat en del med säljstöd och lösningsförsäljning, och då sett bra och dåliga beteenden, och Malin är en duktig säljare med ett engagemang som känns genuint. Vi valde en provisionsbaserad arvodesmodell för att skapa incitament på högre nivåer och det föll väl ut. När det blev aktuellt att skriva kontrakt en söndag några timmar efter visning ställde hon utan tvekan upp en söndagkväll med alla papper klar i god ordning. Vi är mycket nöjda och kan starkt rekommendera Malin.”
- Säljare, Sandelsgatan 12
“Malin var precis så bra som jag förväntat mig efter att ha hört allt gott från vår styrelse och grannar.”
- Säljare, Sandelsgatan 38
“Väldigt professionell, hjälpsam och trevlig. Svarade alltid på frågor snabbt, oftast inom en timme via SMS och svarade alltid i telefon. Hög förståelse för området samt fastigheten/lägenheten. Jag kan starkt rekommendera Malin!”
- Säljare, Sandelsgatan 12
“Proffsig, korrekt, tillgänglig, glad o smart, hon har tajming o känsla för var kunden befinner sig beträffande objektet”
- Säljare, Erik Dahlbergsgatan 69
“Jag kan varmt rekommendera att använda sig av Malin som mäklare! För mig var hon ett självklart val, hon visade från första mötet ett stort engagemang och driv. Det märktes tydligt att hon har stor kännedom om området vilket fick mig att känna mig trygg. Hon var ständigt närvarande och tydlig genom hela processen och svarade snabbt på alla mina frågor med tydliga och raka svar. Jag kommer definitivt använda mig av Malin igen! Extra plus för att hon som person är varm, glad och otroligt trevlig! ”
- Säljare, Askrikegatan 19
“Jag kan varmt rekommendera att anlita Malin som mäklare. Hon skötte försäljningen på ett mycket bra sätt från början till slut. Malin var driven, professionell, lätt att få tag på för frågor och väldigt trevlig.”
- Säljare, Artillerigatan 87
“Malin var trevlig, lyhörd och presenterade realistiska mål. En seriös mäklare som vi hade bra kommunikation med genom hela försäljningen.”
- Säljare, Karlaplan 10
“Jag var väldigt nöjd med Malin. Hon var väldigt hjälpsam och villig att ge det där lilla extra. Hela processen sköttes snabbt och professionellt.”
- Säljare, Skeppargatan 96
“Köpte först ny bostad genom Malin. Fick gott intryck och valde samma mäklare att sälja min bostad. Blev mycket nöjd med Malins insats. Som kund tror jag att det är när man säljer, som det är viktigt att ha en mäklare att lita på och som är kompetent. Min magkänsla vid mitt köp, sa mig att jag borde välja denna mäklare och magkänslan styrde mig helt rätt.”
- Säljare, Smedsbacksgatan 20
“Är man uppväxt på nedre Gärdet, som Malin, kan man området. Dessutom kan Malin bostadsmarknaden där otroligt bra. Hon var noggrann, analytisk, snabb och lugn i alla lägen och väldigt trevlig. Hon gav goda råd. Hon tyckte att jag skulle ha an allmän visning och öppen budgivning. Det var många som var intresserade av lägenheten. Mycket riktigt, i det här fallet var slutbudet högre än någon av de bud jag fått före visningen. Hon vill verkligen att lägenheten skall säljas till det högsta priset och hon jobbar hårt för att det skall bli en bra affär. Det finns ingen garanti för hur försäljningen går, men oddsen för en bra affär blir så mycket högre om man anlitar Malin Sjöblom. Som mäklare är hon ”The Queen of Gärdet”
- Säljare, Ängskärsgatan 3
“Jag har under se senaste två åren sålt två bostäder och köpt tre, alla med olika mäklare inblandade. Malin har bland dessa varit helt outstanding när det gäller hjälpsamhet, engagemang och att vara lyhörd. Jag kan ge henne dom bästa rekommendationer.”
- Säljare, Smedsbacksgatan 7
“Jag skulle varmt rekommendera Malin som mäklare. Hon är otroligt kunnig på området (Gärdet/Östermalm) och har ett stort nätverk av potentiella köpare. Vi är så nöjda med allt från bemötandet, säljprocessen och slutpriset. Malin hjälpte oss att få ut det mesta av försäljningen och är väldigt flexibel och proffsig i alla lägen. Grym!”
- Säljare, Armfeltsgatan 7

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering