Jacob Habib

Mitt namn är Jacob och jag är mäklaren som kommer göra det lilla extra för dig och din försäljning. Med flera års erfarenhet inom försäljning har jag lärt mig att tillgänglighet, drivkraft och att vara tävlingsinriktad är det som gör skillnad.

Med mig som mäklare kan du förvänta dig tillgänglighet dygnet runt samt en trygghet i att ditt livs största affär genomförs smidigt och utan hinder. Eftersom varje affär är unik kommer jag lägga ner tid att skräddarsy lösningar som passar just dig och din bostad genom att lyssna noggrant på dina behov och mål. Du kommer att känna dig trygg och välinformerad genom hela processen. Oavsett om det blir din första försäljning eller om du har erfarenhet av flera affärer, är jag här för att guida dig genom varje steg.

Jag följer noga Solnas bostadsmarknad och är väl medveten om de senaste trenderna och prisutvecklingen. Detta gör mig till en resurs för att hjälpa dig hitta det bästa värdet för din bostad. Kontakta mig idag för det första steget mot en framgångsrik försäljning.

Mina försäljningar

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering