Jacob Habib

Mitt namn är Jacob och jag är mäklaren som kommer göra det lilla extra för dig och din försäljning. Med flera års erfarenhet inom försäljning har jag lärt mig att tillgänglighet, drivkraft och att vara tävlingsinriktad är det som gör skillnad.

Med mig som mäklare kan du förvänta dig tillgänglighet dygnet runt samt en trygghet i att ditt livs största affär genomförs smidigt och utan hinder. Eftersom varje affär är unik kommer jag lägga ner tid att skräddarsy lösningar som passar just dig och din bostad genom att lyssna noggrant på dina behov och mål. Du kommer att känna dig trygg och välinformerad genom hela processen. Oavsett om det blir din första försäljning eller om du har erfarenhet av flera affärer, är jag här för att guida dig genom varje steg.

Jag följer noga Solnas bostadsmarknad och är väl medveten om de senaste trenderna och prisutvecklingen. Detta gör mig till en resurs för att hjälpa dig hitta det bästa värdet för din bostad. Kontakta mig idag för det första steget mot en framgångsrik försäljning.

Jacob Habib, Reg. Fastighetsmäklare
Jacob Habib
Reg. Fastighetsmäklare

Säljarnas ord

“Jacob Habib var från första stund trevlig och positiv i sitt bemötande. Alltid tillgänglig på telefon respektive sms, dessutom är han behjälplig att hitta en ny bostad till oss.”
- Krysshammarvägen 20
“Jacob har vart supertrevlig och professionell sedan första mötet. Alltid tillgänglig och håller dig uppdaterar så snabbt något händer!”
- Lundagatan 16
“Mäklaren Jacob var driven och hade koll på marknaden, samt ett ödmjukt sätt mot oss. Vi kan rekommendera honom till andra som skall sälja sin bostad. ”
- Infanterigatan 4
“Jacob är engagerad, lyhörd och förtroendeingivande. Alltid tillgänglig och tålamodig med oss när vi stundvis hade svårt att vara anträffbara.”
- Lofotengatan 9
“Som förstagångssäljare med noll kunskap om området tog Jacob sig an mig och min lägenhet och förklarade hur hela processen går till, var tillgänglig i princip dygnet runt för att svara på alla mina frågor och lugna mina nerver när det behövdes. Jag kände mig trygg genom hela processen! Jacob hjälpte även till i köpet av min nya bostad.”
- Sköndalsvägen 111
“Jacob is smart and quick deal maker . We were very pleased with the way he deal with buyer and seller(me).I wish him all the best for this future endeavours.”
- Stavangergatan 26
“Hej, hade haft min bostad ute i några månader till försäljning av en annan mäklare utan positivt resultat. När Jacob tog över så gick allt snabbt och smidigt. Fick den såld snabbt till önskat pris.”
- Infanterigatan 19
“Really nice person and really helpful”
- Olof Af Acrels väg 5

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering