Tammar Abbud

Sälj med mig!

Tammar Abbud heter jag, född i hälsingland och uppväxt i Sundsvall men numera bosatt i Solna.

Med över 10 år som prisad elitidrottare och lika många år i landslaget så har jag under åren fått lära mig vilket jobb som krävs för att uppnå ett högt uppsatt mål. Efter att ha tillhört världseliten senaste åren inom judo satsar jag nu även på att bli Sveriges bäst säljande mäklare.

Jag kommer alltid vara den hårdast arbetande mäklaren, inte bara för att uppnå dina mål med försäljningen. Men också för att uppnå mina mål som mäklare.

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Säljarnas ord

“Tammar har varit väldigt lyhörd och tillmötesgående samt har ett allmänt trevligt och respektfullt bemötande gentemot både säljare och köpare. Tammar har varit flexibel och lättillgänglig när det gäller önskemål om visningar, möten och tidplaner generellt. Han är noggrann och informativ utan att kännas forcerad. Jag kan varmt rekommendera Tammar.”
- säljare på Tre Kronors väg 9
“Tammar was very helpful, professional and knowledgeable throughout the selling process from Estimation to Actual Sale. I will highly recommend him”
- säljare på Trillans väg 4
“"Min mäklare var verkligen super trevlig och förklarade allt tydligt. Han var alltid tillgänglig och jobbade hårt för att uppfylla våra krav. Från tidiga mornar till sena kvällar fanns han där för oss. Jag kan verkligen rekommendera denna mäklare till alla som söker en pålitlig, engagerad & professionell. Han är verkligen den mäklaren man vill ha! "”
- säljare på Nybohovsbacken 99

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering