Linn Holmer

Personligt engagemang och tillgänglighet!

 

Något du alltid får om du anlitar mig är en mäklare med driv, personligt engagemang och en strävan att göra dig så nöjd som möjligt. Jag förmedlar din bostad med samma noggrannhet och glädje som om det skulle vara min egen, och med en stark ambition att alltid överträffa dina förväntningar både på mig som mäklare och på slutpriset. Jag finns alltid tillgänglig under hela processen både för dig som säljare, köpare och spekulant, för att du ska känna dig trygg när du gör din livs största affär.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har frågor, funderingar eller vill ha en kostnadsfri värdering!

 

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Linn Holmer
Reg. Fastighetsmäklare
Notar Mäklare Bromma

Säljarnas ord

“"Linn gjorde ett fantastiskt jobb från start till slut. Jag kände mig otroligt trygg med henne som mäklare under hela processen. Jag uppfattade henne som väldigt kunnig, ärlig, hängiven och driven. Oavsett om du är inne på bostadsmarknaden i Bromma som säljare eller köpare så är Linn ditt säkraste val!"”
- Säljare Registervägen
“"Jag är väldigt nöjd med försäljningen av min lägenhet, både över priset jag fick och hur försäljningen sköttes. Linn Holmer är kompetent, inkännande, energisk, men ändå lugn och sansad. Jag kan varmt rekommendera henne!"”
- Säljare Damastvägen
“"Vi är jätte nöjda med Linn och kunde inte hittat en bättre mäklare. Väldigt engagerad och driven. Snabb på att återkoppla och lyckades sälja en hyfsat svårsåld lägenhet väldigt snabbt. Kan varmt rekommendera Linn "”
- Säljare Gubbkärrsvägen
“"Linn är en väldigt duktig mäklare. - Enkel att samarbeta med - Ingenting var eller blev ett problem - Hittade alltid de bästa lösningarna - Var generös med tid och förståelse - Duktig säljare - Lätt att tycka om Det som var oväntat var att vi fick ett mycket högre pris än förväntat. Linn får högsta betyg av mig och jag kan rekommendera henne till alla som ska sälja sin bostad."”
- Säljare Elias Lönnrots väg
“"Linn kändes direkt som rätt person för jobbet (ska tilläggas att vi träffade 8 olika mäklare) och hon kändes otroligt genuin i allt hon sa och gjorde. Dessutom var hon väldigt effektiv och allting gick himla fort, utan att vi som säljare behövde göra något alls. Allting bara flöt på och hon gjorde det enormt lätt för oss! Kommer utan att blinka ringa henne när det är dags att sälja igen! "”
- Säljare Stramaljvägen

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering