Hanna Hedström

Förtroende, Tillgänglighet och Driv!

För mig är förtroende, driv och tillgänglighet det viktigaste när du säljer din bostad. Jag ger alltid 100% i mina försäljningar. Under hela processen finns jag tillgänglig för både dig som säljare men också köpare och spekulant, för att alla ska känna sig trygga och nöjda under hela processen.

Jag har jobbat som mäklare i 8 år och idag är jag en av de mest anlitade mäklarna i Solna kommun. Jag är en hungrig mäklare som går mot nya rekord varje år vilket ger mig många fina rekommendationer! 

Om du anlitar mig kan du räkna med att jag jobbar stenhårt och finns tillgänglig under hela processen för att du ska vara mer än nöjd!

Har du några frågor eller funderingar så är det bara att höra av dig till mig. Annars ser jag fram emot ett roligt samarbete och en framgångsrik affär med dig!

Hanna Hedström, Reg. Fastighetsmäklare
Hanna Hedström
Reg. Fastighetsmäklare

Säljarnas ord

“Mycket engagerad och tillgänglig. Positivt bemötande och full av drivkraft. Vi kan verkligen rekommendera Hanna !”
- Ripstigen 8
“Duktigt, full av energi, ansvarsfull o hjälpsam mäklare spm kunde med sin glitter i ögat fånga min uppmärksamhet redan från början. Skulle varmt rekommendera henne till bekantar o vänner. Själv ska anlita henne inom kort för att värdera min bostad o därefter försäljning av objekten”
- Ankdammsgatan 30
“Hanna var väldigt bra på att hålla oss underrättade om status och hade rimliga förväntningar på försäljningspris. Hon siktar högt men utan att lova säljaren mer än hon kan hålla. Vi bytte från en annan mäklare till Hanna och är väldigt nöjda med det då Hanna är kompetent med bra kännedom om Bergshamra där vi sålde vår lägenhet”
- Odlingsvägen 5
“Hanna ger ett väldigt kompetent och seriöst intryck, samtidigt som hon är snabb på att svara på frågor, flexibel och tar snabba actions. Jag kan varmt rekommendera Hanna som mäklare, och kommer anlita henne igen för framtida affärer”
- Banmästargatan 2
“Påläst, väl förberedd, lugn och saklig, driven. Kände mig trygg genom hela processen”
- Rådjursstigen 16
“Hanna är en fantastiskt driven och duktig mäklare som jag varmt skulle rekommendera till vem som helst!”
- Andersvägen 1
“Hanna tog sig tid och det kändes att hon ville göra ett riktigt bra arbete för att vi skulle fatta väl underbyggda beslut och bli nöjda.”
- Sommarvägen 1
“Om vi behöver anlita en mäklare i framtiden kommer det definitivt bli Hanna! Hon lyckades få ett avslut som vår tidigare mäklare inte lyckades med. Kommer att rekommendera henne till alla vi känner som ska sälja lägenhe”
- Brommavägen 6
“ Var väldigt lyhörd, gav goda råd, svarade utförligt på alla råd, var väldigt lätt att ha att göra med. Jag kände mig trygg under hela processen. ”
- Mårdstigen 5

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering