Jonathan Bergstrand

Med en gedigen erfarenhet av försäljning och en passion för att ständigt leverera kvalitet och engagemang vid varje bostadsaffär, är Jonathan den auktoritet du kan lita på när det gäller att förverkliga dina bostadsdrömmar.

Jonathan har ägnat hela sitt yrkesliv åt försäljning, och det är den drivkraften som brinner inom honom när han arbetar med varje enskild kund. Han inser att fastighetsbranschen är prestationsstyrd och strävar alltid efter att överträffa förväntningarna. Oavsett om det gäller att sälja ditt hem till bästa möjliga pris eller att hitta drömboendet åt dig, kommer Jonathan att vara redo att arbeta hårt för att säkerställa en framgångsrik affär.

Med Jonathan som din fastighetsmäklare får du förmånen att samarbeta med en expert som har djup kunskap om den lokala marknaden i Vasastan. Han har en fingertoppskänsla för trender och priser och kan ge dig insikter och råd som hjälper dig att fatta välgrundade beslut. Hans analytiska förmåga och skarpa förhandlingsteknik kommer att vara till din fördel när det gäller att få ut det bästa av varje affär.

Jonathan beskrivs som en person som förstår vikten av personliga relationer och att lyssna på sina kunders behov. Han strävar efter att skapa en positiv och trygg upplevelse för varje kund och ser till att du alltid är informerad och involverad under hela processen. Med Jonathan vid din sida kan du vara säker på att du har en pålitlig och dedikerad partner som gör allt för att du ska nå dina mål.

Ta kontakt med Jonathan för det första steget mot en framgångsrik fastighetsaffär.

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Jonathan Bergstrand, Reg. Fastighetsmäklare
Jonathan Bergstrand
Reg. Fastighetsmäklare

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering