Julia Hast

Mitt mål är att du ska bli en återkommande kund och därför ser jag till att vi tillsammans gör ditt livs bästa affär!

I över 8 år har jag jobbat som fastighetsmäklare och redan från min första dag har Åkeshov, Johannesfred och Ulvsunda varit mina fokusområden vilka ligger mig varmt om hjärtat. I samtliga områden är jag idag marknadsledande och det är ingen slump, det har krävt och kräver fortfarande hårt arbete och ett genuint engagemang. För mig är varje affär den viktigaste där mitt mål är att vara såväl personlig som professionell. Jag strävar alltid efter att bygga upp ett förtroende gentemot säljare, köpare och spekulanter – det är nog därför jag har så många nöjda och återkommande kunder.  

Om du/ni är intresserade av att träffa mig för en värdering där jag kan berätta mer om mig och mina strategier – kontakta mig direkt via mail eller telefon. Jag säljer givetvis runtom i hela Bromma och även i hela Stor-Stockholm.

Julia Hast
Vice kontorschef, Reg. Fastighetsmäklare
Notar Mäklare Bromma

Säljarnas ord

“Hon är otroligt närvarande, iskall i känsliga lägen, svarar omedelbart vid frågor, alltid tillgänglig och ger feedback med vändande post. Kan verkligen sina områden. Stjärna!”
- Björkbacksvägen 42
“Hon var fantastiskt lyhörd och arbetade i en positiv anda. Superbra återkoppling efter varje moment. För oss var allt mycket bra och proffesionellt genomfört.”
- Lövåsvägen 21
“Jag upplevde Julia som en mycket kompetent, erfaren och engagerat mäklare. Jag kände mig trygg och väl omhändertagen under hela försäljningsprocessen. Julia är snäll och en social mycket kompetent person. Jag skulle alltid välja henne igen.”
- Ståltrådsvägen 34
“Julia är en extremt driven och kunnig mäklare som såg till att uppfylla alla mina krav och mer därtill. Hon är även väldigt trevlig och kommer med bra idéer om man har något man vill bolla med henne.”
- Spångavägen 42
“Vi är väldigt nöjda med det jobb Julia har utfört som vår mäklare. Hon är väldigt målinriktad, har mycket energi och har god lokalkännedom vilket gjorde oss trygga i vår försäljning. Det har aldrig varit svårt att nå henne och hon har alltid varat väldigt snabbt på frågor och funderingar, samt hållit oss uppdaterade. Då vi både har köpt och sålt bostad via Julia så kan vi verkligen rekommendera henne som val av mäklare!”
- Snörmakarvägen 15
“Det som gjorde att Julia stack ut var 1) lokalkännedomen - till skillnad från andra Brommamäklare kunde hon Ulvsunda och Johannesfred specifikt, och inte bara Bromma i största allmänhet. 2) kombinationen av hög ambitionsnivå och realistiska förväntningar. Andra mäklare lovade vitt och brett men kunde inte presentera någon konkret plan för hur de skulle jobba. Julia var noga med att ge en rimlig uppskattning men samtidigt trycka på exakt hur hon skulle gå tillväga för att få ut högsta möjliga pris.”
- Lindstigen 7
“ Jag är mycket nöjd med Julias jobb. Hon har varit påläst och kunnig om området och tidigare sålda fastigheter och därför kunnat ge väldigt bra rekommendationer om hur vi ska lägga upp försäljningen. Det är också uppskattat att hon har även tagit sig tid att diskutera och svara på frågor även utanför kontorstid. Hon var inte den billigaste mäklaren jag har pratat med men hon utförde jobbet galant och slutresultatet var bättre än jag hade hoppats så jag är väldigt nöjd jag ändå valde henne.”
- Bårdgränd 13
“Det har varit en mycket positiv upplevelse att få lära känna och ta del av Julias sätt att arbeta i samband med försäljningen av vår lägenhet. Hon har arbetat lugnt och metodiskt men samtidigt med energi och beslutsamhet. För vår del har hon uppvisat alla de egenskaper som man kan efterfråga hos en fastighetsmäklare. ”
- Bergslagsvägen 76
Mina försäljningar

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering