Gurvinder Singh

Gurvinder Singh heter jag, och kan redan nu säga att jag är DIN mäklare. Med min mångåriga erfarenhet av att erbjuda service till kunder kombinerat med min tävlingsinstinkt från elitfotbollen, blir jag omöjlig att slå. I andra ord, jag hoppar inte av löpbandet förrän den bredvid mig kliver av.

En sak du som anlitar mig aldrig kommer behöva oroa dig om är att hamna i min röstbrevlåda, jag finns alltid där, alltid tillgänglig. Oavsett dag och tid, prova slå en pling! Mitt mål som mäklare är att alltid sträva efter att överträffa mina kunders förväntningar, att göra det i deras livs största affär är mitt incitament.

Har arbetat i Solna/Sundbyberg i många år, och som boende i området kan jag berätta att jag har stenkoll på området. Jag arbetar med att ha en unik plan för varje enskild bostad, hör av dig och låt mig berätta hur denna plan ser ut för din bostad!

Gurvinder Singh
Reg. Fastighetsmäklare
Notar Solna

Säljarnas ord

“Jag kan starkt rekommendera Gurvinder Singh. Han gjorde ett fantastiskt bra jobb. Under hela försäljningen kände jag mig trygg, och visste att han skulle göra sitt yttersta för att sälja min lägenhet till ett så bra pris som möjligt. Detta gjorde han och överträffade även mina förväntningar. Förutom det goda resultatet av försäljningen så fick vi även en väldigt bra relation. Gurvinder var alltid tillgänglig, trevligt och som tidigare sagt fick han mig alltid känna mig väldigt trygg under hela försäljningen. Om ni är ute efter en mäklare som kommer göra allt för bästa resultat av försäljningen rekommenderar jag starkt Gurvinder Singh.”
- Prathibha P
“Processen skedde på distans och medförde en hel del utmaningar. Genom hela processen så upplevde jag Gurvinder som otroligt hjälpsam. Han hjälpte mig med att anlita hantverkare samt stylist. Han höll mig informerad genom processen, även fast nästan all kommunikation skedde via telefon. Allt som allt tycker jag att han var otroligt engagerad och villig till att hjälpa mig med problem, hur stora eller små de än var.”
- Gunnar C
“Vi är så glada att vi valde att sälja vår lägenhet med Gurvinder. Genom hela säljprocessen har han varit väldigt engagerad, professionell och inlyssnande. Han var enkel att samarbeta med och mycket kunnig inom sitt område, ett riktigt proffs! Vi skulle inte tveka en sekund på att anlita Gruvinder på nytt vid framtida bostadsaffärer. ”
- Agnes L
“Gurvinder Singh är en seriös och mycket ambitiös mäklare som arbetar med en stor affärsmässighet. Han har en stark etisk, moralisk säljstil och en stark tävlingsinstinkt. Det är sällan man träffar en person med större tillgänglighet och kundförståelse. Jag ger honom mina starkaste rekomendationer. ”
- Jan J