Gurvinder Singh

Gurvinder Singh heter jag, och kan redan nu säga att jag är DIN mäklare. Med min mångåriga erfarenhet av att erbjuda service till kunder kombinerat med min tävlingsinstinkt från elitfotbollen, blir jag omöjlig att slå. I andra ord, jag hoppar inte av löpbandet förrän den bredvid mig kliver av.

En sak du som anlitar mig aldrig kommer behöva oroa dig om är att hamna i min röstbrevlåda, jag finns alltid där, alltid tillgänglig. Oavsett dag och tid, prova slå en pling! Mitt mål som mäklare är att alltid sträva efter att överträffa mina kunders förväntningar, att göra det i deras livs största affär är mitt incitament.

Har arbetat i Solna/Sundbyberg i många år, och som boende i området kan jag berätta att jag har stenkoll på området. Jag arbetar med att ha en unik plan för varje enskild bostad, hör av dig och låt mig berätta hur denna plan ser ut för din bostad!

Gurvinder Singh , Reg. Fastighetsmäklare
Gurvinder Singh
Reg. Fastighetsmäklare

Säljarnas ord

“Första gången jag hörde hans namn var i samband när min kollega sålde sin lägenhet och hon sa ”Vi borde ha valt Gurvinder istället....”. När det var dags för mig att sälja så pratade vi med flera mäklare. Gurvinder förstod snabbt potentialen och delade min vision om min lägenhet. Han berättade vilka utmaningar han såg men han hade även lösningar till alla ”problem”. På frågan om jag skulle kunna rekommendera honom så är svaret självklart! Vi ska sälja flickvännens lägenhet nu och det är ingen snack om att vi ska använda någon annan än Gurvinder! ”
- Marcos V
“Har köpt och sålt flera ggr, många ggr har jag varit missnöjd, men den här gången så hatten av!. Otroligt professional mäklare som pratade tydligt och lugnt och verkligen gillade att han var så himla lugn och ärlig. Kändes otroligt tryggt att samarbeta med(det är faktiskt första gången jag känner så med en mäklare). Hoppas att han fortsätter på samma sätt och hoppas att flera mäklare kunde inspireras av honom, han får mitt högsta betyg!”
- Furat S
“Gurvinder var väldigt engagerad i att hjälpa oss sälja vår bostad. Om vi hade frågor så fick vi alltid snabb återkoppling, vilket uppskattas. Han såg till att hålla oss ständigt informerade kring läget och stämde av med oss med jämna mellanrum. Vi upplever Gurvinder som väldigt professionell och trevlig. Vi kommer definitivt rekommendera honom till vänner och bekanta om de är i behov av mäklare framöver.”
- Erna B
“Gurvinder Singh är en seriös och mycket ambitiös mäklare som arbetar med en stor affärsmässighet. Han har en stark etisk, moralisk säljstil och en stark tävlingsinstinkt. Det är sällan man träffar en person med större tillgänglighet och kundförståelse. Jag ger honom mina starkaste rekomendationer. ”
- Jan J

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering