Joanna Närling

Nöj er inte med mindre!

Joanna är en tävlingsinriktad mäklare med ett genuint intresse för människor och för sitt yrke. Genom att se personerna bakom varje affär och sitt stora personliga engagemang når hon fantastiska försäljningsresultat och hög kundnöjdhet från såväl säljare som köpare. Då Joannas största drivkraft är just kundnöjdhet är hon alltid mån om att vårda sina kundrelationer och finnas tillgänglig för att skapa trygghet genom hela försäljningsprocessen.

Vill ni ha en personlig och engagerad mäklare som inte ger sig förän ni är riktigt nöjda? Varmt välkomna att kontakta Joanna!

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Joanna Närling, Reg. Fastighetsmäklare

Säljarnas ord

“Joanna var professionell från första stund, gjorde en väl avvägd och korrekt värdering vilket reflekterades i slutpriset. Alltid tillmötesgående och var noga med att lyssna in oss som säljare. Väldigt bra kommunikation, hon höll oss uppdaterade längs med hela processen och var snabb på att svara. Hon fick dessutom objektet sålt på kort tid. Kan starkt rekommendera Joanna vid val av mäklare! ”
- Tobias L
“Vi kan varmt rekommendera Joanna som mäklare. Hon är professionell med god expertis som ger värdefulla råd och tips. Joanna är inkännande och förtroendeingivande som gjorde oss trygga i hela försäljningen. Joanna är även lösningsfokuserad och löser situationer som uppstår på ett utmärkt sätt. Dessutom alltid lätt att nå”
- Åsa och Johan
“Joanna är absolut den bästa mäklare man kan anlita när det gäller bostadsaffär. Lätt att komma överens med, lyhörd, kunnig och inte minst mycket proffsig i sitt yrke. Har utmärk lokalkännedom vilket är viktigt. Joanna föreslog en tydlig strategi som jag tyckte var genomtänkt. Det viktigaste av allt var att hon såg en stor potential i min bostad vilket var anledningen till att jag just valde Joanna. Är mycket nöjd med försäljningens process samt slutpriset. Rekommenderas extra varmt!”
- Jeremy T
“Ett engagemang utöver det vanliga och det fanns inget som hindrade att vi tog kontant med henne när som helst. Vi fick alltid bra svar och inget verkade omöjligt. Hon gav aldrig vika och har visat att hon har "skinn på näsan" när det behövdes. Vi vill med nöje lämna våra allra bästa rekommendationer.”
- Hasse och Lena
“Jag kunde inte vara mer nöjd med mitt val av mäklare. Joanna har varit helt fantastisk på alla sätt och vis från start till slut och jag är så glad att jag anlitade henne för min bostadsförsäljning. Hon är en otroligt professionell, driven och engagerad mäklare och jag rekommenderar henne varmt. Tack för en otroligt smidig affär, jag kunde som sagt inte vara mer nöjd! Kommer definitivt anlita Joanna igen i framtiden om jag ska sälja igen.”
- Belma A
“Likt Zlatan som hittar luckorna och smäller till på ett, så gjorde Joanna en fantastiskt insats och landade affären. Hade drömt om ett pris och visste att det var högt, Joanna överträffade det med 100.000kr. Behöver jag säga mer? Mer än nöjd på exakt alla sätt och vis!”
- Abdo I
“Joanna is gentle, responsive, and highly professional. She did a flawless job and even went beyond. We felt very well accompanied throughout the sales process, and she was always mindful of our schedules and needs. We recommend her 100% as your broker!”
- Antoine och Desirée C

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering