Sofia Sundqvist

Många år inom serviceyrken samt flera år hos Notar har lärt mig att det viktigaste är att göra kunden nöjd. Rollen som mäklare handlar för mig om att varje affär ska bli så bra som möjligt, för både säljare och köpare. För att kunna uppnå detta arbetar jag med engagemang, tydliga mål och hög tillgänglighet. Med mig som mäklare står du i fokus.

Med hjälp av mitt stora intresse för inredning och styling ser jag alltid till att råda säljare till hur deras bostad presenteras som bäst för att väcka intresse hos spekulanterna.

Att ständigt utvecklas och att nå nya höjder triggar mitt driv och min vinnarskalle. Det tillsammans med min noggrannhet och struktur gör ditt val av mäklare enkelt.

Tveka inte att höra av er om ni går i säljtankar, har frågor eller vill ha en värdering av er bostad!

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Sofia Sundqvist, Reg. Fastighetsmäklare
Sofia Sundqvist
Reg. Fastighetsmäklare

Säljarnas ord

“Att välja Sofia som vår mäklare visade sig vara ett riktigt bra besult! Sofia visade ett oerhört engagemang under hela processen, hjälpte till med stort och smått och var tillgänglig så fort det behövdes. Hennes lokalkännedom var tydlig och uppskattades av oss som säljare då hon hade förståelse för vad som bör lyftas fram i området.”
- Säljare på Råsundavägen 113
“Vi är supernöjda med Sofia! Stor kompetens som mäklare och bra kännedom om området. Hon tog otroligt stor hänsyn till våra preferenser som säljare och var väldigt tydlig under hela processen för att undvika missförstånd. Vi är otroligt nöjda och kan varmt rekommendera Sofia! ”
- Säljare på Viktor Sjöströms väg 9
“Sofia är en mycket duktig och serviceminded mäklare som har förståelse för att försäljning av en lägenhet är en stor och viktig affär för mig som säljare. Hon svarade på alla frågor tydligt och på ett sätt som lugnade och ingav förtroende. Jag är mycket nöjd med Sofias insats.”
- Säljare på Näckrosvägen 9
“Sofia var lyhörd & tillgänglig. Hon var aldrig sen på att svara på frågor och hade rätt tajming vad gällde när affärens skulle avslutas.”
- Säljare på Krysshammarvägen 32
“Jag kan varmt rekommendera Sofia som mäklare, hon var proffsig och kommunicerad tydligt under hela processen vilket gjorde att jag kände mig insatt i de olika stegen i försäljningen samt är en mycket sympatisk och vänlig person. Det var en otroligt snabb och smidig försäljning och jag är mycket nöjd med Sofias insats.”
- Säljare på Råsundavägen 113
“När vi stod inför valet av mäklare var Sofia duktig på att sälja in sina tjänster. Vid vårt val av henne var därför våra förväntningar på hennes insats högt ställda. Våra höga förväntningar uppfylldes i alla avseenden. Vi är mycket nöjda.”
- Säljare Mauritz Stillers väg 16

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering