Lucas Persson

Jag är Lucas Persson, din ambitiösa och målinriktade fastighetsmäklare. Med ett starkt fokus och en brinnande beslutsamhet är jag redo att leverera de bästa resultaten för dig. 

Min ambition sträcker sig bortom det vanliga & varje bostadsaffär ses som en möjlighet att överträffa dina förväntningar och skapa en känsla av trygghet. Med min målinriktade inställning från min tid inom idrotten är jag fast besluten att göra varje affär framgångsrik. 

Att alltid vara tillgänglig är för mig en självklarhet. Oavsett dag eller tidpunkt är jag bara ett samtal bort. Du kan alltid nå mig, och jag är här för att lyssna och vägleda dig genom varje steg av processen och skapa en trygg atmosfär. Som din mäklare strävar jag efter att skapa en skräddarsydd plan för din bostad. Varje situation är unik, och min ambition är att säkerställa att du känner dig trygg och nöjd med affären. 

Kontakta mig så berättar jag gärna mer om hur min ambition och målinriktade inställning kommer göra din bostadsaffär till en fantastisk upplevelse.

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Lucas Persson, Reg. Fastighetsmäklare
Lucas Persson
Reg. Fastighetsmäklare

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering