Hanna Lundin

Jag hjälper dig att få maximal avkastning på din bostad!

Med mitt genuina intresse för människor och affärer är jag som mäklare mån om att alltid göra mitt yttersta och erbjuda service åt alla parter för att få dig som säljare att känna dig trygg under ett av livets största affärer. För mig är varje affär viktig och det självklara målet är att uppnå maximal avkastning. För att uppnå detta använder jag mig av kreativa tillvägagångssätt som får mig att sticka ut på marknaden.

Jag är en vinnarskalle och har en bakgrund som elitgymnast. Flera års erfarenhet inom sälj och serviceyrken samt att jag utöver mäklarutbildningen även har en ekonomie kandidatexamen med inriktning internationell affärsmiljö.  

Jag värdesätter långsiktighet och hjälper till både i köp- och säljprocessen. Min ambition är att du som säljare ska vara så pass nöjd med vårt samarbete att vi kan göra flera affärer framöver samt att du ska vilja rekommendera mig vidare till dina nära och kära!

Går du i flyttankar eller vill diskutera bostadsmarknaden så är du varmt välkommen att kontakta mig så skräddarsyr vi en process helt utefter dina önskemål och behov.

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering