Hanna Lundin

Jag hjälper dig att få maximal avkastning på din bostad!

Med mitt genuina intresse för människor och affärer är jag som mäklare mån om att alltid göra mitt yttersta och erbjuda service åt alla parter för att få dig som säljare att känna dig trygg under ett av livets största affärer. För mig är varje affär viktig och det självklara målet är att uppnå maximal avkastning. För att uppnå detta använder jag mig av kreativa tillvägagångssätt som får mig att sticka ut på marknaden.

Jag är en vinnarskalle och har en bakgrund som elitgymnast. Flera års erfarenhet inom sälj och serviceyrken samt att jag utöver mäklarutbildningen även har en ekonomie kandidatexamen med inriktning internationell affärsmiljö.  

Jag värdesätter långsiktighet och hjälper till både i köp- och säljprocessen. Min ambition är att du som säljare ska vara så pass nöjd med vårt samarbete att vi kan göra flera affärer framöver samt att du ska vilja rekommendera mig vidare till dina nära och kära!

Går du i flyttankar eller vill diskutera bostadsmarknaden så är du varmt välkommen att kontakta mig så skräddarsyr vi en process helt utefter dina önskemål och behov.

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Säljarnas ord

“"En mäklare i toppklass. En intelligent kvinna med en hög grad av social kompetens som på ett smidigt sätt genomförde min bostadsaffär. Tack Hanna! "”
- Linn på Stigbergsgatan 32A
“"Helt suveränt. Med Hanna kände vi att vi var i trygga händer hela vägen. Hon var väldigt lyhörd och hjälpsam i alla steg och arbetade verkligen energiskt och bra med vår försäljning i den takt och mot det pris som vi önskade. Vi är nöjda med priset vi fick för försäljningen och med alla steg i processen. Rekommenderar starkt!"”
- Claes & Elina på Bondegatan 27
“"Jag kan varmt rekommendera Hanna som mäklare! Hon är proffsig, engagerad och lyhörd. Eftersom jag bor på annan ort var hon dessutom extra behjälplig inför visning m.m. Tack, Hanna!"”
- Lisa på Beckbrännarbacken 1
“"Hanna tog sig an uppdraget med stor positivitet och ett ännu större engagemang. Det märktes att hon verkligen brydde sig och ville få till den bästa möjliga affären. Rekommenderas varmt att höra av er till Hanna om ni vill bli vägledda genom er affär på ett supertryggt sätt."”
- Andy på Folkungagatan 67
“"Hanna är en lyhörd, empatisk och optimistisk mäklare som ger trygga och realistiska förväntningar. Hanna gjorde ett fantastiskt arbete med att sälja min lägenhet och jag kunde inte ha valt en bättre mäklare. Jag rekommenderar varmt Hanna till alla som vill ha ett professionellt bemötande, som är 100% engagerad och genuint brinner för att göra den bästa möjliga affären."”
- Antonia på Folkungagatan 130
“"Hanna är en mycket professionell och trevlig mäklare med hög ambition och engagemang. Jag har fått ett väldigt bra intryck av hela processen och blev positivt överraskad över det höga tempot. Jag kommer att rekommendera Hanna till andra i framtiden. "”
- Fredrik på Bondegatan 46
“"Hanna är en fenomenal mäklare. Jag kommer att anställa henne så fort jag har något att sälja på Södermalm. Även andra platser, om hon är intresserad, men på Södermalm - 100%. Jag är mycket nöjd.”
- Ken på Bondegatan 45

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering