Måns Thörn

En kvalitativ fastighetsmäklare med ett gediget kontaktnät som högra hand!

Måns är en väldigt dedikerad och målfokuserad fastighetsmäklare med ett öga för detalj och kvalitet. Just kvalitet är något som lägger grunden för vad du får när du väljer att anlita Måns för en försäljning av din bostad. Med en lång bakgrund inom restaurang och flertalet Michelin-restauranger brinner Måns helhjärtat för just servicen och engagemanget i varje bostadsaffär, kundnöjdhet är A-O och tummas aldrig på.

Uppväxten som till stor del innehöll sport i olika slags sammanhang har präglat Måns till den personen han är idag. Förhandling, höga prestationer och vinnarmentalitet är bara ett litet urval när det gäller Måns styrkor som registrerad fastighetsmäklare. Med ett stort kontaktnät över hela Västmanland och stora delar av Sverige så finns det alltid ett brett spekulantregister att jobba utifrån för att hitta köpare.

Ambitionen är att alltid slå rekord och nå högsta möjliga slutpris i varje affär. Anlita Måns som din fastighetsmäklare om du vill ha bästa kvalitet, full transparens och en hög tillgänglighet!

 

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering