Jag garanterar högsta slutpris!

Efter att framgångsrikt jobbat som fastighetsmäklare i ca 11 års tid har jag den erfarenhet som krävs för att hjälpa er till en lyckad försäljning. Jag har samma drivkraft och energi idag som för 11 år sedan och jag älskar att göra affärer och få nöjda kunder!

Jag äger idag flera av Notars mest framgångsrika kontor som ansvarar för Östermalm, Gärdet, Hjorthagen, Ekhagen, Norra Djurgårdsstaden och Lidingö men det är själva mäkleriet jag brinner för till 100%

Är sedan ca 6 års tid den mest anlitade mäklaren i Ekhagen och ansvarar årligen för ca 60% av alla försäljningar i området.

Mina fokusområden är Östermalm, Hjorthagen samt Ekhagen. Men jag har sålt och säljer gärna över hela Stockholm.

Kontakta mig om ni vill ni ha en fastighetsmäklare med erfarenhet men som fortfarande brinner för hantverket!

Säljarnas ord:

”Duktig och kompetent och jag kände att jag kunde lite 100 procent på Mathias! Kan verkligen rekommendera honom som mäklare! ”
- Ronja

”Det är en tuff marknad att sälja sin bostad på idag, och även om vi inte landade i det vi förväntade oss eller hoppades på från början så får Mathias 5/5 för sin ihärdighet och det goda bemötandet. Han gjorde det bästa av situationen och det var enkelt att samarbeta med honom. Rak och trevlig dialog genom hela processen. Vi rekommenderar gärna Mathias vidare till vänner och bekanta!”
- Sebastian

”Mathias styrkor är: - att han med sin goda kännedom om den lokala marknaden, och marknaden i stort, ger säljare realistiska förväntningar. Han är bra på att värdera och uppskatta slutpriser - att han tar sig tid och engagerar sig - att han har ett gott omdöme vad gäller hur potentiella köpare ska bemötas, både i samband med visning och i samband med budgivning. Han är tydlig, saklig och översäljer inte. Han ställer också rimliga krav på oss säljare att vi ska vara tydliga och ärliga med den information vi ger - att han är rimligen påläst om lagar, regler, praxis etc - att han, sist men inte minst, får objekt sålda! Jag/vi har använt Mathias i tre försäljningar och hans insats har alltid överensstämt med mina/våra förväntningar. Använd Mathias om du uppskattar ovanstående. Använd inte Mathias om du vill ha en hal och väldigt ”
- Martin

”Samarbetet under försäljningen fungerade utmärkt och resultatet långt över förväntan. Mathias var hela tiden mycket engagerad i försäljningen”
- Hans

”Mathias sålde vår lägenhet i Ekhagen och vi är mer än nöjda med hans insats. Mathias är en mycket skicklig mäklare; kunnig, engagerad, trevlig och lyhörd. Ger alltid löpande information och snabb återkoppling. Trots en trög bostadsmarknad lyckades han snabbt och smidigt sälja vår lägenhet till ett oväntat bra pris - faktiskt högre än vi vågat hoppas på i goda tider. Vi är imponerade! Bättre hade det inte kunnat bli. Vi rekommenderar Mathias varmt”
- Sangita