13 år som mäklare på Notar Solna & över 1200 försäljningar - Talar sitt tydliga språk!

· Kunskap?
- Du ställer frågorna / jag har svaren      

· Fingertoppskänsla?
- Jag knyter ihop säcken vid rätt tidpunkt  

· Flexibilitet?
- Ett måste, varje affär är unik              

· Tillgänglighet?
- Ni blir förvånade                                      

· Trygghet?
- Jag är med Er hela vägen            

· Områdesbunden?
- Nej! Inga begränsningar, jag ser mig gärna omkring

· Engagemang, stil & kvalité
- En trygg Småländska med båda fötterna i Solna

Säljarnas ord:

”Detta var tredje försäljningen vi fått hjälp av Elin. Det är också den tredje gången vi känner oss mycket nöjda. Elin har en förmåga att ingjuta lugn och känns stabil och engagerad. Hennes erfarenhet men ändå lyhördhet känns mycket bra. Vi har bara de allra bästa rekommendationer att ge Elin. Tveklöst kommer vi fråga om hennes hjälp i framtida försäljningar.”
- Ulf Dennholt - Askängsbacken 44

”Jag trodde att jag visste hur jag skulle sälja men Elin visade att en bra mäklare kan bidra rejält. Elin har oslagbar lokal - och personkännedom. Hon förstod snabbt när hon såg en möjlighet att förvalta den mer än väl. Jag kan varmt rekommendera henne till andra. ”
- Kerstin Ohlsson - Ingrid Bergmans väg 9

”Vi ville ha Elin efter tidigare kontakt och försäljningar. Mäklaren var mycket förberedd. Bra på att lösa problem och väldigt tillgänglig under säljprocessen.”
- Jens Widding

”Elin tillhör en av Råsundas absolut vassaste fastighetsmäklare för att inte säga den vassaste. Jag hade en förväntansbild som redan den var högt ställd, hon överträffade den. Tur hon inte kan kopiera sig själv, då hade många av hennes kollegor i branschen fått det ännu tuffare.”
- Martin Eriksson - Uppfartsvägen 4

”Elin överträffade våra höga förväntningar! Vi valde Elin för att hon är förtroendeingivande och kunnig. Hon såg till att både vi som säljare och köparen blev nöjda. Hennes konkreta tips inför fotografering och visning upskattades mycket”
- Alessia Wistén - Näckrosvägen 5

”Försäljningsprocessen (som är en allmänt nervös tilldragelse) flöt på bra. Mäklaren kunnig och förtroendeingivande, utan den flåshurtighet som synes prägla vissa mäklare. Hon höll oss i handen under resan. Och slutresultatet blev mycket bra inte minst.”
- Sven Rosqvist - Tvärvägen 3

”Absolut bästa mäklaren. Erfaren, tydlig och mycket kunnig! Mycket duktig hela vägen. Andra gången vi anlitat Elin och 100% nöjd båda gångerna.”
- Lisa Berg - Sundbybergs Torg 1E

”Ständigt anträffbar, en klippa i en tuff marknad. Vi är helnöjda med vårt val.”
- Asim Khullar - Solnavägen 110

”Driven, kunnig och engagerad mäklare som uppfyllde förväntningarna i en mycket turbulent marknad. 10 av 10. ”
- Ali Ranji - Jungfrudansen 27

”Väldigt professionell och senior jämfört med många andra mäklare. Kommer att anlita Elin om möjligt vid nästa försäljning.”
- Andreas Almqvist - Greta Garbos väg 21C

”Elin är en väldigt professionell Mäklare som arbetar bra under högt tryck. Hon är social, lyhörd och har samma positiva attityd från start till slut av försäljningen. ”
- Marcell Benedickt - Lilla Gatan 4

”Min uppfattning är att Elin tycker om att vara mäklare. Du kan aldrig bli riktigt bra om du inte tycker det är kul. Hennes engagemang uppfattar jag kommer från det faktum att hon tycker det är kul. Det blandat med lite tävlingsinstinkt och givetvis erfarenhet gör att hon enligt mig gjorde att kanonjobb.”
- Patrik Arengård -Vasavägen 29

”Det kändes tryggt att ha Elin som mäklare. Hon är erfaren, kunnig och jobbar för att göra en bra affär utan att vara påstridig eller säljig (varken mot säljare eller köpare)”
- Carin Zetterqvist - Östervägen 9B

”Elins lugn i stormen var imponerande, trots en svårare säljmarknad och ett initialt trögt budgivningsläge stod hon pall och ledde oss till en lyckad försäljning”
- Ida Büyükkaya - Ingrid Bergmans väg 9

”Vi har nu både köpt och sålt av Elin och kan varmt rekommendera henne. Elin är tillgänglig, proffsig, lugn och saklig - det finns en anledning till att hon säljer mest i Råsunda/Filmstaden. Även med högt ställda förväntningar levererade hon över vår förväntan. ”
- Fredrik Zenk - Näckrosvägen 39

”Elin är väldigt driven och kompetent. Hon arbetar professionellt och har ett bra team som assisterar. Det blev en väldigt bra och smidig försäljning för min del. Elin är trevlig, charmig och enkel att samarbeta med. Jag rekommenderar henne varmt till alla som behöver en mäklare! ”
- Cesar Aristam

”Elin har en fin personlighet och är en fantastiskt proffsig mäklare som överstigit mina förväntningar många gånger om! Hennes långa erfarenhet som mäklare i kombination med att hon också alltid är pigg och glad gör att hon definitivt sticker ut från mängden av mäklare som finns därute. Jag VET att jag aldrig skulle fått lika högt slutpris om vi haft en annan mäklare. Hon skötte budgivningen på ett sätt som endast en mycket erfaren och säker mäklare kan- det krävs en ytterst fin fingertoppskänsla för att få nöjda budgivare och samtidigt ett rekordhögt slutpris! Jag är framförallt mycket imponerad av hennes lugn och förmedlade trygghet i en situation som är väldigt ängslig för mig som säljare. Tack vare goda råd innan foto och visning började allt perfekt. Hennes säljande text var också mycket imponerande. Under budgivningen gav hon ovärdeliga råd till mig som säljare gällande dolda bud, tidsbegränsade bud osv. Det finns inte ord nog att beskriva hur nöjd jag och familjen slutligen är med Elins hårda arbete. Tack vare Elin kan vi nu köpa ett större hus än vi från början tänkt, så Elin medverkar till en ljusare framtid!:-)”
- Cecilia Tegnér - Grevgatan 48

”Jag mötte Elin på en visning i Solna och tyckte att hon stod ut i jämförelse med andra mäklare. Hon var väldigt trevlig och välkomnande på ett behagligt sätt och kunde dessutom besvara alla mina frågor om lägenheten och föreningen- något som faktiskt inte är en självklarhet. Jag är väldigt noggrann och uppskattar när andra också är det. Hennes engagemang och tillgänglighet samt hantering av budgivningen (som jag dock inte vann)gjorde mitt val självklart när jag själv sen skulle sälja min lägenhet! Elin är inredningsintresserad och har känsla för detaljer. Vid besöket i min lägenhet var hon rak på sak och listade militäriskt upp vad som skulle göras inför fotografering och visning och lånade t.om ut stylinggrejer och möbler till mig gratis. Det överraskade mig och var verkligen speciellt! Elin överträffade alla mina förväntningar och hon är verkligen hjälpsam! Det handlar om så otroligt mycket pengar när man säljer sitt hem och då är det viktigt att redan INNAN försäljningen går i gång att valet av mäklare är rätt. Jag kände mig trygg genom hela processen och vet att Elin maximerade slutpriset mer än vad någon annan kunnat. Jag är verkligen supernöjd och tacksam! ”
- Christoffer Lindgren - Tomtebogatan 39

”Genomtänkt strategi. God moral och etik för både köpare, säljare och sig själv. Engagerad. Dessutom ett behagligt sätt.”
- Gun Moden - Näckrosvägen 39

Mina referensförsäljningar

 • Solna Gamla Råsunda, Solna

  Solnavägen 110

  Solnavägen 110

  4 435 000 kr

  2 rok 60 kvm 3 151 kr/mån

  Såld

 • Solna Gamla Råsunda, Solna

  Vintervägen 25

  Vintervägen 25

  10 300 000 kr

  4 rok 162 kvm 7 217 kr/mån

  Såld

 • Solna Råsunda / Gamla Filmstaden, Solna

  Viktor Sjöströms väg 8

  Viktor Sjöströms väg 8

  7 200 000 kr

  3 rok 89 kvm 4 786 kr/mån

  Såld

 • Solna / Råsunda, Solna

  Näckrosvägen 9

  Näckrosvägen 9

  3 800 000 kr

  2 rok 54.5 kvm 3 133 kr/mån

  Såld

 • Solna Råsunda/Näckrosen, Solna

  Näckrosvägen 39, 6 tr

  Näckrosvägen 39, 6 tr

  3 950 000 kr

  2 rok 50.5 kvm 3 013 kr/mån

  Såld

 • Solna Råsunda / Gamla Filmstaden, Solna

  Ingrid Bergmans väg 17

  Ingrid Bergmans väg 17

  11 100 000 kr

  5 rok 131.5 kvm 6 810 kr/mån

  Såld

 • Solna Råsunda, Solna

  Vintervägen 2A

  Vintervägen 2A

  15 410 000 kr

  14 rok 284 + 125 kvm Tomt 839 kvm

  Besiktigad

  Såld

 • Solna Råsunda/Näckrosen, Solna

  Näckrosvägen 5, 6 tr

  Näckrosvägen 5, 6 tr

  5 100 000 kr

  3 rok 74.5 kvm 4 226 kr/mån

  Såld

 • Solna Gamla Råsunda, Solna

  Erik Sandbergs Gata 8

  Erik Sandbergs Gata 8

  5 530 000 kr

  4 rok 77 kvm 4 768 kr/mån

  Såld

 • Solna Gamla Råsunda/Filmstaden, Solna

  Viktor Sjöströms väg 4

  Viktor Sjöströms väg 4

  7 800 000 kr

  4 rok 105 kvm 5 800 kr/mån

  Såld

 • Solna Gamla Råsunda, Solna

  Parkvägen 25

  Parkvägen 25

  4 700 000 kr

  2 rok 60 kvm 1 694 kr/mån

  Såld

 • Solna Råsunda / Gamla Filmstaden, Solna

  Viktor Sjöströms väg 6

  Viktor Sjöströms väg 6

  6 410 000 kr

  3 rok 88 kvm 4 849 kr/mån

  Såld