Charlotta Blick

Sälj din bostad med mig på ett ögon”Blick”

Det finns inga genvägar till en fantastisk affär och det enda som gäller för att lyckas med det är hårt, långsiktigt arbete med genomgående hög kvalité och god lyhördhet.  

Mina kollegor och vänner beskriver mig som en tävlingsinriktad norrlänning, en genuin person som trivs i sociala sammanhang med ett stort hjärta på rätt ställe. Ett mycket starkt engagemang och en arbetsmyra som alltid ser det positiva ur varje situation. 

A&O för mig är att det ska bli en smidig affär och positiv upplevelse både för säljare och köpare där inget lämnas åt slumpen. Ingen försäljning är den andra lik och jag finns som ett kompetent stöd genom hela affären, där inga frågor är för dumma. Jag vill och är alltid tillgänglig för att besvara era funderingar och fungera som ett bollplank. 

Jag vill att ni ska kunna luta er tillbaka och känna att ni är i trygga händer och givetvis är ambitionen är att ni ska känna en självklarhet att vilja rekommendera mig till vänner, familj, kollegor eller kanske en granne! 

Det här visste du inte om mig:

• Utbildad personlig tränare och kostrådgivare• Arbetat med försäljning i 8 år• Norrlänning som tävlat i alpin skidåkning större delen av livet 

Välj mäklare med omsorg & välj endast mig om du aldrig vill behöva välja mäklare igen.

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Charlotta Blick
Reg. Fastighetsmäklare
Notar Mäklare Hammarby Sjöstad

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering