Frida Henriksson

Engagemang, Tillgänglighet och Driv!

Som fastighetsmäklare strävar jag hela tiden efter att överträffa mina kunders förväntningar. När du väljer mig som mäklare vill jag att du ska känna dig trygg genom hela processen. Min uppgift som fastighetsmäklare är att ta väl hand om er som säljare och köpare på bästa sätt. Att vi tillsammans når ett gemensamt mål genom ett stort engagemang, tillgänglighet och driv!

Med Notars varumärke i ryggen och med min ambition och driv att alltid hålla högsta kvalitet och engagemang i varje enskild affär är jag övertygad om att jag kan vägleda er igenom er bostadsaffär på absolut bästa sätt utifrån era specifika behov och önskemål. Låt oss tillsammans göra ditt livs bästa affär!

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Frida Henriksson
Delägare, Reg Fastighetsmäklare
Notar Örebro

Säljarnas ord

“Helt fantastisk! Frida lyckades sälja min bostad till önskat pris utan att gå ut på den öppna marknaden efter att andra mäklare försökt under en längre tid. Hon informerade mig genom hela processen och var både lyhörd och påläst. Jag hade fullt förtroende för henne och det visade sig vara helt rätt. Jag har sålt bostäder tidigare men denna försäljning med Frida vid rodret gav mig en ny måttstock på hur en mäklare ska arbeta. Rekommenderas starkt!”
- Johan
“Väldigt kompetent och förtroendeingivande. Detta var min första försäljning av en bostad och allt gick smidigt och sköttes perfekt.”
- Victor
“Vi är väldigt nöjda rakt igenom. Frida kändes professionell, var alltid tillgänglig för frågor och kontakt. Fridas effektivitet och ambitiösa arbete möjliggjorde en snabb och smidig affär för alla inblandade. ”
- Elin och Pontus
“Allt gick fort när jag väl hade beslutat vilken mäklare som fick ta uppdraget. En jätte bra tjej som har hög närvaro och är lyhörd. ”
- Angeline
“Väldigt lätt att ha att göra med. Alltid tillgänglig. Påläst och kunnig om området och visade intresse i att göra en bra försäljning. Uppdaterade oss kring på försäljningsprocessen med tydlig information Rekommenderas starkt.”
- Arvid och Hedvig
“Frida är en mäklare som ger trygghet rakt igenom hela affären. Har ett affärssinne som gör att man känner sig trygg som kund. Rekommenderas starkt!”
- Robert

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering