Ronja Lenander

Trygghet, noggrannhet och hög ambitionsnivå!

Jag heter Ronja Lenander och har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2013. Jag jobbade mina första fyra år på en annan mäklarfirma men då långsiktiga relationer är viktiga för mig har jag sedan bytt till Notar för att ha förmånen att följa mina kunder i deras bostadsresor vilket jag ser som en riktig ynnest! Att kunna sälja bostäder över hela Stockholm är både väldigt roligt och utmanande samt att jag uppskattar chansen att hitta guldkorn i olika områden. 

Att vara öppen, ärlig och pålitlig är viktiga faktorer för mig att kunna göra många affärer och skapa långa, hållbara relationer. Jag gör alltid mitt yttersta för att hjälpa mina säljare till att maximera sin affär och samtidigt göra mina köpare nöjda och glada över sitt nya hem. Vad som gör att jag lyckas med det är att jag är väldigt målinriktad, förstår vikten av att arbeta med god struktur och värdesätta samtliga moment och kontakter i varje affär. Min filosofi är att trygga köpare betalar bra och när vi är ett team har jag de verktyg som behövs och skräddarsyr en tjänst som kommer hjälpa dig genom denna process på bästa sätt. Mitt mål är att göra avtryck genom att skapa ett förtroende och alltid överträffa dina förväntningar.  

Jag ansvarar även för det administrativa arbetet på kontoren i Älvsjö/Enskede och arbetar kontinuerligt med effektivisering och samordning. En roll som är omväxlande och ger plats för stort eget ansvar och engagemang i spännande utmaningar och projekt. Att varje dag få träffa så många sorters människor i olika skeden av livet är något som är ytterst utvecklande och stimulerande, detta samt ett högt tempo och varierande dagar med omväxlande uppgifter skapar just den energi som behövs för att utföra ett riktigt bra jobb och det är det som gör det så roligt! 

Tveka inte att kontakta mig om ni går i säljtankar så kan jag berätta mer om hur jag kan hjälpa er på bästa sätt!

 

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Ronja Lenander
Kontorsansvarig / Reg. Fastighetsmäklare
Notar Älvsjö
Mina försäljningar

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering