Hans Genter

Hans Genter

Jag ser det som en förmån att få arbeta med ett så mångfacetterat och intressant yrke. Det ger mig dessutom tillfredställelsen att hjälpa kunden genom (förmodligen) deras livs största affär. Jag startade som fastighetsmäklare 1997 och har sedan 2002 arbetat i Vällingby, Hässelby och Spånga området. Med min erfarenhet vill jag att mina kunder ska känna trygghet och få bäst betalt för sin bostad. 


Som mäklare arbetar jag mycket och nästan jämnt men när jag är ledig tillbringar jag helst tiden med mina tre barn och min familj i min villa i Vällingby. Oavsett om du tänker sälja nu eller så småningom, är du välkommen att höra av dig för att prata om just dina förutsättningar för en lyckad affär.

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Säljarnas ord

“Fastighetsmäklare Hans Genter genomförde vår försäljning proffsigt hela tiden. Någon svaghet fanns ej hos Hans, man kan lita på honom i ur och skur hela tiden. Jag har under årenslopp haft mycket med fastighetsmäklare att göra och tycker Hans Genter har varit ”outstanding”. Det har fungerat i alla led från ax till limpa.”
-
“Hans Genter har allt man önskar hos en mäklare. Han stöttar en hela vägen i processen, vilket känns tryggt. Hans är mycket trevlig och är lätt att få kontakt med och lätt att kontakta via telefon, sms eller mail, då han alltid är tillgänglig. Hans Genter är en mycket erfaren, kunnig och proffsig mäklare och därför är det tredje gången vi anlitar honom. Tack för ett gott samarbete Hans!”
-
“Hans Genter har från dag ett i vår säljprocess agerat professionellt, strukturerat och målmedvetet. Hans har alltid svarat i telefon och per mejl inom kort, oavsett vilken frågeställning vi som säljare haft. Som kund till fastighetsmäklare Hans Genter vill jag ge honom mina allra varmaste rekommendationer, då han på ett imponerande vis tagit hand om allt det vi önskat, vilket gav ett mycket bra resultat på försäljningspriset! Välj Hans Genter! ...och till sist; Ja, jag väljer Hans vid min nästa bostadsaffär!”
-
“Hans Genter har skött vår husförsäljning på ett ypperligt sätt. Han är erfaren och kunnig vilket gör att det hela känns väldigt tryggt på alla nivåer. Alltifrån värdering, tips och råd och allt juridiskt. Hans bemötande är på alla sätt positivt, vänligt, och samtidigt professionellt. Ambitionsnivån är på topp och Hans är verkligen tillgänglig när som helst. Detta är tredje gången vi anlitat honom och vi är lika nöjda denna gång. Jag vill verkligen rekommendera Hans Genter!”
-
“Hans Genter är en rejält påläst och kunnig mäklare som sålde vår lägenhet på ett effektivt och oväntat engagerat sätt. I det nuvarande läget (hösten -17) är marknaden ovanligt seg. Hans kavlade upp ärmarna och bokstavligen letade fram köpare och intressenter när det gick trögt, vilket vi är oerhört tacksamma för. Från start och fram till försäljningen - och även efteråt - har han varit trevlig, tydlig och bussig. Han har agerat kraftfullt och mycket bra i alla hänseenden. Det är mäklare som Hans man behöver, speciellt om marknaden är knölig. Tusen tack, Hans!”
-
“Vi har fått ett vänligt och proffsigt bemötande genom hela vår försäljningsprocess. Vi har speciellt känt oss trygga med Hans Genter och hans kompetens. Vi kan därför varmt rekommendera Hans Genter då vi endast har en positiv upplevelse av vår försäljning.”
-
“Vi är väldigt nöjda. Hans Genter är väldigt serviceminded och professionell och har varit till mycket hjälp. Hans var väldigt tydlig med vad som var viktigt inför visningen ”
-
“Hans Genter genomförde vår försäljning mycket professionellt, trygghet i erfarenheten och fastställda rutiner och processer. Vi följde alla rekommendationer som Hans gav oss och vår försäljning var mycket lyckad! Vi kan varmt rekommendera andra säljare att anlita Hans Genter som fastighetsmäklare.”
-
“Så proffsig och erfaren! Vi kände oss trygga med Hans Genter och hans arbete genom hela försäljningen med den kunskap han har i fastighetsaffärer. Vi kan verkligen rekommendera Hans Genter.”
-
“Hans Genter var tillmötesgående proffsig och kunnig. Jag kände fullt stöd och jag har haft fullt förtroende for Hans. Han var aktiv och sålde min lägenhet redan en månad efter att annonsen var ute. Det skull ej gå så fort då jag hyrde ut lägenheten i ett år framåt innan ngn annan kan flytta in, Han fixade det nästan 1 år innan ”
-
“Super trevlig, proffsig, effektiv och service-inriktad som mäklare. Toppbetyg och rekommenderar Hans!”
-
“Hans Genter genomförde en bra och snabb försäljning. Professionell genomgång av uppdraget och att arrangera det som behövdes. En mycket bra hantering av affären i ett lite vikande läge. Jag har bara positiva omdömen att ge för genomförd affär.”
-
“Mycket bra bemötande. Alltid tillgänglig, upplevdes som engagerad och erfaren. Vi är mycket nöjda med Hans!”
-
“Hans Genter är en mycket seriös mäklare. Tycker han gjort ett mycket bra bemötande från första början till slutet av hela köpet. Noga med att informera brister och sakkunnig i vad som gäller.”
-
“Vi har haft Hans Genter för att sälja en bostadsrätt. Vi upplever honom mycket kompetent. Pålitlig för både säljare och köpare. Kände att vi var i trygga händer.”
-
“Hans Genter har jobbat proffsigt och seriöst och vi är mycket nöjda med hans insatser.”
-
“Hans Genter är mycket professionell. Riktigt bra vi hade honom för excellenta råd. Many thanks it all worked out for us all. 😊”
-
“Min erfarenhet av Hans Genter, han är mycket seriös och ärlig. Gör verkligen sitt bäst för både säljare och köpare. Jag rekommenderar Hans Genter.”
-
“Hans Genter har varit mycket seriös och engagerad vid försäljningen av vår bostadsrätt. Han är trovärdig och kompetent vilket har känts tryggt hela vägen. Jag har fullt förtroende för honom och kan varmt rekommenderar hans tjänster.”
-
“Hans Genter har varit och är saklig, lugn och väldigt förtroendeingivande. Han har också varit snabb på att svara och finnas till vid frågor och funderingar. Jag kommer starkt att rekommendera honom i framöver. Med vänlig hälsning, Nicklas.”
-
“Jag vill varmt rekommendera Hans Genter. Hans har alltid varit tillgänglig och lätt att få kontakt med under hela processen av försäljningen. Han är kunnig och kommit med värdefull information från början till avslutet, med den slutliga beräkningen av kapitalvinsten.”
-
“Vi märkte genast Hans Genter´s kunskap och erfarenhet. Försäljningen har gått lugnt och utan stress hela vägen och vi är mycket nöjda.”
-

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering