Ludvig Carlsson

Målmedveten och engagerad med ett leende på läpparna!

Ett mer varierande och inspirerande arbete får man leta efter och det är just varför jag älskar det jag gör. Ett stort plus är även att det ger mig nya utmaningar dagligen.  

Med en bakgrund inom diverse försäljnings- och serviceyrken samt en Kandidatexamen inom Företagsekonomi, har jag erfarenheten och verktygen som krävs för en lyckad affär. Tillsammans med min tillgänglighet och glädje samt en rak och ärlig kommunikation är förhoppningen att ni som säljare och framtida köpare får en bra upplevelse med ett lyckat avslut på affären.

Kontakta mig redan idag om du går i säljtankar och vill ha en mäklare som gör det där lilla extra och som inte är rädd att göra grovjobbet!    

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Ludvig Carlsson
Reg. Fastighetsmäklare
Notar Södermalm

Säljarnas ord

“Jag kan varmt rekommendera Ludvig Carlsson om du går i tankar att sälja din bostad. Enormt engagemang, lyhörd & en ständigt bra dialog genomsyrade hela försäljningsprocessen. Dessutom en trevlig kille med glimten i ögat!”
- Säljare Finnboda Varvsväg 10D
“Jättefina bilder! Mäklaren gav ett väldigt sympatiskt och professionellt intryck. Jag kände mig lugn från dag 1.”
- Säljare Borgmästargatan 4A
“Ludvig är en seriös kille men ändå så härligt enkel och så ärlig, jag trodde han var en bondgrabb men hade så fel. Han kunde verkligen läsa av kunden, vi är supernöjda!”
- Säljare Bondegatan 81
“Ludvig var tydlig, noggran och väldigt professionell genom hela processen. Vi fick väldigt bra betalt för lägenheten och är supernöjda med han insats. Kan varmt rekommendera honom!”
- Säljare Bergsundsgatan 14
“Vill du anlita en mäklare som säljer till rekord så kontakta Ludvig! Levererade toppklass genom hela processen och lyckades sälja min lägenhet för hela 177 000 kr/kvm.”
- Säljare Hälsingegatan 18A
“Ludvig har varit helt fantastisk i vår säljprocess av lägenheten. Det som vi uppskattat mest är att han var så snabb på återkoppling, höll oss i loopen om vad som händer och fanns verkligen där för oss hela tiden. Han har gjort ett suveränt jobb och vi känner oss väldigt trygga med att rekommendera Ludvig vidare.”
- Säljare Fyrvaktarkroken 26
“Lyhörd , engagerad och alltid ett leende på läpparna. Ludvig guidade oss igenom hela försäljningsprocessen på ett enkelt och tryggt sätt.”
- Säljare Östgötagatan 79
Mina försäljningar

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering