Alexander Yossef

Valet av mäklare gör skillnad!

Med mitt engagemang och driv så ser jag till att just din försäljning blir ditt livs bästa affär. Mina egenskaper som mäklare är att vara förtroendeingivande, professionell och alltid tillgänglig.  

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Säljarnas ord

“Alexander är den bästa mäklaren jag någonsin träffat och ett föredöme för övriga kollegor i branschen. Visst gjorde han en mycket bra försäljning långt över våra förväntningar men framförallt är han proffsig och ödmjuk vilket är egenskaper många andra mäklare helt saknar”
- Kallhällsleden 16
“Jag är supernöjd med valet av Alexander som mäklare. Alexander var drivande, mycket kompetent, noga med detaljer och dessutom väldigt trevlig, alltid med ett leende på läpparna. Han skötte hela försäljningen proffsigt och fick mig att känna mig trygg under hela processen. Är nöjd med all kontakt med Alexander från början till slut och jag rekommenderar verkligen Alexander”
- Ladugårdsgatan 10
“Jag hade Alexander Yossef som mäklare för att sälja min lägenhet.  Jag hade väldigt höga krav för den här affären och jag kan varmt rekommendera Alexander som mäklare.  Jag trodde att jag hade höga förväntningar men det fantastiska är att Alexander hade ännu högre förväntningar på resultatet. Det slutar med att lägenheten blir såld innan visning till ett pris jag verkligen inte ens hade kunnat tro! Tack Notar och tack Alexander Yossef. ”
- Hamngatan 26
“Jag kan starkt rekommendera Alexander, för att tagit på sig ett uppdrag som många mäklare såg som omöjlig och sålde till ett pris som vi är mer än nöjda med! ”
- Ladugårdsgatan 10
“Alex is an easy person who gains intensity with time. His suggestions explanation and sense of interior is amazing so preparing house for sale is smooth. He is punctual and helps in all possible ways to make seller and buyer both to feel comfortable and gives proper guidance to take right decision but never presses for any quick decision. Therefore, I would rate him high as patience and good listening skill is priceless to comeby in any profession”
- Kopparvägen 29
“"Alexander är en mycket skicklig mäklare och bra känsla för sitt arbete. Han hjälpte mig förmedla en lägenhet i Solna och lyckades mycket bra trots tuffa omständigheter. Jag är helt övertygad att Alexander levererar oavsett situation, då hans hårda arbete och engagemang sätter sin prägel på slutpriset. Ring honom!"”
- Olof Af Acrels väg 5
“Jag var väldigt nöjd och kommer därmed rekommendera denna mäklare till andra.”
- Tegvägen 5
“Väldigt kompetent mäklare, alltid tillgänglig och uppfyllde alla mina förväntningar skulle rekomendera honom utan att tveka en sekund”
- Kopparvägen 49
“Alexander var proffesionell genom hela processen. Tog sig tid och lade ner energi på att försäljningen skulle gå så bra som möjligt. Tillgänglig både på telefon o mail då frågor uppstod”
- Mariekällgatan 44
“Väldigt nöjd med insatserna. Tydlig kommunikation genom hela processen, uppfyllde alla förväntningar. Super!”
- Trollvägen 2
“Vi sålde vår lägenhet vid en tidpunkt då oddsen var emot oss. Vi hade en trög första visning med knappt några spekulanter. Alexander ringde runt och lyckades få dit flera på privatvisningar. När vi ändå inte var nöjda med buden hjälpte han oss med en ny visning som gav betydligt bättre resultat. Han har varit drivande genom hela processen, väldigt ärlig med vad vi ska förvänta oss och vilka risker som finns i varje beslut vi har behövt ta. Han har också gjort allt för att säkra vår affär och se till att vi är nöjda med säljprocessen. När vi först träffade Alexander tyckte vi han kändes väldigt genuin och han fick oss att känna oss trygga med att låta honom sköta försäljningen av vår lägenhet. Nu i efterhand har vi bara fått bekräftat att vi gjorde rätt val.”
- Kopparvägen 59, 7tr
“Strålande insats av Alexander! Engagerad och lyhörd, jag skulle definitivt rekommendera honom för en vän.”
- Kopparvägen 14
“Toppen kille! Rekommenderas starkt!”
- Rondellen 11
“Kunnig, positiv, tydlig , engagerad, tog sig tid,”
- Vältvägen 4
“Alexander var fantastisk på alla vis. Jag kommer definitivt rekommendera honom. Han fick mig att känna mig trygg i försäljningen då han alltid var tillgänglig lugn och pedagogisk. Han levererade och överträffade mina förväntningar”
- Drakengatan 1
“Alexander var lättsam att kommunicera med. Svarade snabbt på sms eller telefonsamtal och hade ett trevligt bemötande. Vi kände stort förtroende”
- Fiskargränd 57
“Alexander är en engagerad och lyhörd mäklare. Efter att vi hade pratat med tre andra mäklare var valet enkelt, Alexander var mäklaren som skulle sälja vår bostad. Under hela proccesen uppdaterade han oss i varje steg, både via samtal och sms. Alexander jobbar enkelt och professionellt utan komplikationer. Han är lugn, tydlig och ärlig i sin kommunikation. Vi har redan rekommenderat honom till våra vänner och kommer att fortsätta göra det. Vi ger honom fullpott på alla punkter, anlita honom ni också om ni vill göra en bra bostadsaffär”
- Bråvallavägen 5
“Mycket trevlig och tillmötesgående kille, är lätt att ha och göra med. Kommer att rekommendera honom till andra vänner och bekanta.”
- Bråvallavägen 1B
“Alexander var fantastiskt duktig, ställde upp i ur och skur, hjälpte mig till och med att flytta min tvättmaskin. Detta är en kille som är sugen på sitt jobb och det visar sig genom att alltid vara nåbar och att sy ihop en affär utan hinder och tidsförlust. Varma rekommendationer till samtliga. Tack för en mycket lyckad försäljning.”
- Trollvägen 2
“Anledningen till att Alexander får fullpott från oss, är för att han helt enkelt över- levererade. Han håller vad han lovar, han är tillgänglig och gav goda råd som ledde till att vi sålde vår lägenhet för ett pris som vi aldrig kunnat drömma om! Service, kundvård och en ärlig mäklare som verkligen är mån om alla sina kunder. Ett stort plus för sin lyhördhet, noggrannhet och sitt genuina sätt att vara. Vi kommer rekommendera Alexander vidare till alla vi känner”
- Karlslundsvägen 18
“Jag hade Alexander Yossef som mäklare för att sälja min lägenhet. Jag hade förväntningar men det fantastiska är Alexander hade högre förväntningar på resultatet. Det slutar med att lägenheten blir såld innan visning till ett pris jag verkligen var nöjd med. Alexander får full pott från mig, för att han helt enkelt levererade. Han fick mig att känna mig trygg i försäljningen. Jag kommer definitivt rekommendera honom. Tack Alexander Yossef”
- Kopparvägen 35, 3tr
“Jag har jobbat över 10år inom servicebranschen men aldrig sett någon som Alexander, han är mer än bara mäklare. Hela affären gick väldigt smidigt och är mer än nöjd med priset jag fick”
- Kopparvägen 35, 1tr
“Äntligen någon som höll vad som lovades och mer där till. Alexander jobbade för vår försäljning och med bra kunskap om marknaden och realistiska mål fick vi i en svår marknad ut mer än vi hoppades på. Rekommenderar starkt att använda Alexander då är ni trygga händer”
- Fabelvägen 11, 4tr
“Proffsig, Målinriktad, Tydlig Kan verkligen rekommendera”
- Traktorvägen 24
“ Driven, engagerad, kunnig... ja, vad kan jag säga annat än att Alexander är en perfekt mäklare!”
- Fabelvägen 11, 2tr
“Rekommenderar mäklaren pga hans otroliga engagemang”
- Tappvägen 24
“Alexander är full av energi, han är ärlig och levererade det efterfrågade priset. Man känner sig trygg under processens gång. Han är grym”
- Kopparvägen 59
“Alexander är kunnig, positiv, engagerad, omtänksam och väldigt lätt att tycka om som person. Han var hela tiden snabb med återkoppling till mig, vad det än gällde. Alexander är helt klart mitt val nästa gång jag säljer min bostad.”
- Bygärdesvägen 4
“Bedöma att uppskatta för honom att bra jobb och bra sammarbeta mellan mig som är döv och teckentolk med mäklare hemma hos mig och han hade insats på min lägenhet blev snabbt såld genom sms på anbudet till mig som det var spännande och intresserad. Han ör duktigt”
- Kopparvägen 29, 8tr
“Alexander är en otroligt engagerad och hängiven mäklare. Han åtog sig försäljningsuppdraget och sålde lägenheten på 5 dagar vilket ör väldigt fort i dessa dagar! Han lyckades imponera på oss med råge och därför kan vi varmt rekommendera honom vidare!”
- Pressarvägen 27
“Alexander sålde min lägenhet i en tuff marknad på ritning. Många hade sagt till mig att det är omöjligt, du kommer aldrig få den såld. Jag hade hört mycket gott om Alexander innan och han levde upp till allt jag hört och lite till! Alexander sålde lägenheten på endast ett par dagar till ett pris jag bara kunde drömma om. Jag kommer rekommendera honom till alla jag känner som ska sälja i framtiden”
- Trädgårdsvägen 2
“Första gångs säljare och kunde inte fått en bättre mäklare. Riktigt nöjd”
- Bygärdesvägen 4A
“Bäste mäklaren, pålitlig, ärlig gör verkligen sitt bästa, lätt att prata med och verkligen lyssnar och lätt att få tag på. Är super nöjd, rekommenderar verkligen honom till alla som vill känna sig trygg hela vägen”
- Östanvägen 103
“Det självklara valet av mäklare! Jag hade hört mycket gott om Alexander innan och han levde upp till förväntningarna och lite till! Alexander höll mig uppdaterad genom hela processen och sålde min lägenhet snabbt, smidigt och till rekordpris! Rekommenderar Alexander varmt och kommer att anlita honom nästa gång jag säljer! Han får betyget 10/10!”
- Sidensvansvägen 40
“Alexander är en mäklare som med stort engagemang och ihärdighet lyckades sälja vår lägenhet på en ostabil bostadsmarknad, när vi själva inte trodde det var möjligt. Med sitt varma och öppna mottagande kände vi oss väl omhändertagna & och uppdaterade genom hela processen. Nånting som normalt sätt brukar vara svårt har aldrig vart så lätt, Alexander är det självklara valet när det kommer till bostadsaffärer.”
- Drakengatan 3
“Alexander är alltid lika trevlig och engagerad. Han höll oss perfekt uppdaterade under hela processen. Var lättillgänglig och hade full kontroll på allt. Vi ger Alexander våra allra bästa rekommendationer!”
- Aron Lindgrens väg 2
“Jätte nöjd med Alexander som mäklare! Han gjorde en snabb och smidig försäljning av min bostad och jag kan varmt rekommendera Alexander”
- Viggengatan 11
“Visning kl.12:00 kontrakt skrivet och klart 18:00 säger en del om hur Alexander jobbar som mäklare fick dessutom ut det jag begärde Jag är supernöjd!! Kan inte annat än varmt rekommendera Alexander”
- Kopparvägen 27
“Jag rekommenderar Alexander till alla som ska sälja sin bostad i Järfälla. Han är extremt profisionell, lyhörd och transparent. Du kan förvänta dig snabba och tydliga svar samt ett enormt engagemang.”
- Drakengatan 1
“Tack Alexander! Anlitar dig för andra gången, du var ett proffs sedan dag ett. Mycket noggrann, lyhörd för våra behov samt absolut inte rädd för att lägga ner extra tid och jobb för att få de där sista 100 000kr som vi fick med dig! Rekommenderar varmt, en hel klar femma. Vi kommer anlita dig igen Alexander, grymt jobba”
- Warfvinges väg 18
“Det var ett lätt val av mäklare. Känner mig helt trygg med Alexander vilket är oerhört viktigt när man gör affärer som kan vara lite nervpåfrestande. Vet sedan förut att han sköter allt på allra bästa sätt. Trevlig, smart och snabb och även köparna gillar honom skarpt och det främjar ju affärerna.”
- Hjulstavägen 92
“Tack Alexander! Anlitar dig för andra gången, du var ett proffs sedan dag ett. Mycket noggrann, lyhörd för våra behov samt absolut inte rädd för att lägga ner extra tid och jobb för att få de där sista 100 000kr som vi fick med dig! Rekommenderar varmt, en hel klar femma. Vi kommer anlita dig igen Alexander, grymt jobba”
- Warfvinges väg 18
“Alexander har varit mycket tillmötesgående och gjort ett fantastiskt jobb. Varit lätt att ha och göra med samt lätt att få tag på. Informerat snabbt och tydligt under försäljningsprocessen. Vi ger honom och hans kollega de bästa rekommendationer”
- Örtugsvägen 15D
“Alexander är en lyhörd, engagerad, kunnig mäklare som har en bra lokalkännedom och jag kommer säkerligen rekommendera honom till andra”
- Karlslundsvägen 13
“Alexander Yossef inger ett professionellt intryck och är väldigt seriös och driven mäklare. Förväntningar på slutpris infriades inte men detta beror på en exceptionell inbromsning av marknaden, Detta kan man inte lasta mäklaren för. Därav min bedömning av slutpris. Men i det hela så kan jag rekommenderar Alexander Yossef på det varmaste”
- Anton Johanssons väg 4
“Jag försökte sälja min bostad via en annan mäklarbyrå under 5 månaders tid utan resultat. Hade hört mycket gott om Alexander Yossef på Notar och bestämde mig för att byta mäklare. Redan vid första samtalet med Alexander kändes det väldigt positivt och hoppfullt. Alexander hade endast två visningar och redan samma vecka blev min bostad såld. Allt kändes som en dröm!!! Allt gick väldigt smidigt och snabbt från första samtalet, oerhört professionell. Jag är riktigt tacksam, nöjd och imponerad av Alexanders arbete på Notar och rekommenderar honom varmt & starkt till alla som önskar sälja sin bostad!! Du kommer inte att ångra dig!! Jag kommer i framtiden att vända mig till Alexander Yossef på Notar igen!!! Stockholms bästa mäklare!!!!!”
- Kopparvägen 35
“Alexander var helt fantastiskt! Allt gick supersmidig och i önskad tempo! Fick dagliga uppdateringar och litade fullt på honom. Han har känsla för säljare och köpare. Ska ni sälja eller köpa så får ni det ni vill ha och lite till. Rekommendera Alexander alla dar i veckan och skulle anlita honom utan tvekan igen”
- Karlslundsvägen 10
“Jag är väldigt nöjd med Alexander som mäklare till min bostadsaffär. Lyhörd, proffsig och kunnig. Rekommenderar verkligen Alexander till alla som går i säljtankar, han gjorde ett toppenjobb!”
- Smedvägen 21
“Alexander är en extremt kunnig mäklare som har skött min bostadsförsäljning otroligt smidigt! Med tanke på omständigheterna under dagens bostadsmarknad var det hänpnadsväckande att se hur han på endast 3 dagar efter annonsering lyckades sälja till ett högre pris än förväntat! Det bästa med Alexander är att han alltid var tillgänglig och såg till så att jag ständigt blev uppdaterad. Han har varit extremt proffsig från start till slut! Jag ger Alexander mina varmaste rekommendationer och uppmuntrar alla bostadssäljare att kontakta honom när det blir dags”
- Barkarbyvägen 66
“Alexander hade ett väldigt bra bemötande och stort engagemang. Han hade bra kontakt med oss som säljare genom hela processen så vi hela tiden visste vad som skedde. Kan varmt rekomendera honom”
- Birger Dahlérus väg 5
“Väldigt trevlig mäklare, mån om att vi skulle vara nöjda med affären. Mycket tillgänglig och tillmötesgående med våra speciella behov, t ex att vi vistades utomlands under försäljningen. Överträffade våra förväntningar”
- Soldat Ståhls gränd 14
“Jag är jättenöjd med Alexander som mäklare och hans fantastiska arbete! Han är väldig pålitlig, förstående och engagerad. Jag kan starkt rekommendera honom”
- Kopparvägen 59
“Även om det var dålig marknad så drev han på och höll oss alltid uppdaterade! Väldigt trevlig och proffsig”
- Anton Johanssons väg 10
“Alexander har hjälpt mig att sälja min bostad på ett utmärkt sätt. Han var alltid tillgänglig när jag hade några funderingar och när jag behövde hjälp som mest, vilket jag är otroligt tacksam över”
- Herculesgatan 4
“Alexander var driftig och driven men också ödmjuk inför våra önskemål. Han gav ständig återkoppling och svarade snabbt på alla frågor. Han gick också noga igenom och informerade om alla papper som ska skrivas på så vi kände oss trygga. Vi är otroligt nöjda över att ha valt Alexander till att sälja vår lägenhet och vi kan varmt rekommendera honom”
- Smedvägen 15
“Alex tillträdde rollen som vår mäklare i ett väldigt kritiskt skede då vi behövde sälja smidigt och snabbt. Med tanke på en sämre marknad lyckades han sälja vårt hus över förväntad summa och med det önskade tillträdesdatum vi önskat. En lyhörd men väldigt skicklig mäklare,skulle varmt rekommendera Alex”
- Malvastigen 9B

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering