Kunden i fokus under hela försäljningsprocessen!

Engagemang, tillgänglighet och hårt arbete är vad ni får när ni väljer att anlita mig som er fastighetsmäklare. Jag är ung, ambitiös och är alltid tillgänglig att hjälpa mina kunder oavsett dag eller tidpunkt. Under 2019 blev jag utnämnd till en av Uppsala läns mest rekommenderade fastighetsmäklare – detta är något jag är mycket stolt över och arbetar hårt för.

Mitt mål med varje uppdrag är att förutom ge säljarna bästa möjliga betalt, att samtliga parter i varje affär ska vara nöjda och känna sig som vinnare.

Låt oss tillsammans göra ditt livs viktigaste affär till ditt livs bästa!

Säljarnas ord:

”"Vi är väldigt nöjda med Damir som mäklare vid försäljningen av bostaden. Från första besöket gav han ett mycket lyhört, genuint, målinriktat och engagerat intryck! God bedömningsförmåga och tydlig information hur hela processen går till från stylingråd, fotografering till färdig annons och bud. Stort plus för hur tillgänglig han varit att uppdatera oavsett tid på dygnet och det har känts mycket tryggt. Vi kommer definitivt att rekommendera Damir Bicharov hos Notar till andra som vill sälja sin bostad!"”
- Säljare Marbäck 153

”"Damir sålde en 4:a åt oss i främre luthagen. Professionellt, trevligt och respektfullt bemötande genom hela processen. Vidare var Damir alltid tillgänglig och gav bra och tydliga råd, vilket grundade för en lyckad försäljning och levererade därtill över förväntan. Vi kan varmt rekommendera honom som mäklare vid din bostadsaffär. Vi är mycket nöjda!"”
- Säljare Skolgatan 33C

”"Vi är väldigt nöjda med fastighetsmäklare Damir Bicharov. Försäljningsprocessen förlöpte väldigt smidigt. Damir var tydlig i sin information till oss och han höll oss hela tiden välinformerade under arbetets gång. Damir anlitade en mycket skicklig fotograf och en duktig inredningsdesigner, för att vår bostad skulle kunna presenteras på ett tydligt och bra sätt. Damir har varit mycket aktiv och har funnits tillgänglig när man har haft frågor. Damir ger ett väldigt professionellt och trevligt intryck. Han skapar ett stort förtroende och ett lugn i sina kundkontakter. Vi kan varmt rekommendera Damir Bicharov i rollen som fastighetsmäklare. "”
- Säljare Solskensgatan 11

”"Damir är mycket engagerad, kunnig och trevlig! Vi kände ett stort förtroende och helt trygga att överlåta försäljningen till honom. Ett klokt beslut skulle det visa sig då han slog försäljningsrekordet för en lägenhet av den storleken i Uppsala! Vi kan varmt rekommendera Damir och Notar"”
- Säljare Vasagatan 1A

”"Försökt sälja vår bostad i 2,5 år och inte lyckats med olika mäklare. Bytte sedan till Notar och Damir. Damir hade fräscha ögon och prövande nya metoder som tillslut gjorde då bostad kunde säljas. Tack för det’"”
- Säljare Solskensgatan 19

”"Damir är outstanding som mäklare och som person, genuint trevlig och lyhörd för mina önskemål. Affären gick lätt och smidigt och lägenheten såldes innan den planerade visningen. Jag kan varmt rekomendera Damir. I särklass en av de mest engagerade mäklare jag anlitat."”
- Säljare Rosendalsvägen 16

”"Vi är otroligt nöjda med Damir Bicharov som mäklare vid försäljning av vår bostad. Trots en otroligt knepig marknad lyckades vi tack vare Damir göra en affär över våra förväntningar. Han har ett otroligt proffsigt sätt och har skött visningar, kontakten med spekulanter och oss som försäljare på bästa sätt. Vi rekommenderar Damir till vänner och bekanta och kommer definitivt kontakta honom nästa gång vi säljer vår bostad. "”
- Säljare Kyrkogårdsgatan 23

”"Jag fick direkt ett positivt intryck av Damir, vilket han tillochmed lyckades överträffa. Han är lyhörd, engagerad, och effektiv. Han är dessutom nogrann och alltid tillgänglig. Damir lyckades sälja min bostad med vinst på ca 1 vecka. Jag är mycket nöjd och rekommenderar gärna Damir Bicharov."”
- Säljare Bävernsgränd 15A

”" Damir överträffade alla förväntningar vi hade och var mycket trevlig, utåtriktad, lyhörd, kunnig, engagerad och effektiv. Han fångade vårt intresse snabbt genom sitt genuina sätt att bemöta oss och vi kände oss hela tiden väldigt trygga eftersom han gav oss realistiska förhoppningar som vi verkligen märkte att han ville överträffa. Damir är mån om att få både säljare och köpare att känna sig nöjda och trygga med sin affär, vilket tydligt lyste igenom och han verkligen lyckades med. Vi upplevde att han gav allt och lite till i hela processen och vi uppskattade att han alltid var anträffbar och tillmötesgående. Han lyckades sälja vår bostad inom en vecka från första kontakt till försäljning till ett pris som vi blev väldigt nöjda med. Vi kan varmt rekommendera Damir till alla som vill göra en smidig och bra affär."”
- Säljare Frodegatan 5G

”"Återigen överträffade Damir våra förväntningar och som vanligt är han mycket trevlig att ha att göra med. Något vi verkligen värderar högt är att han är oerhört lyhörd. Han fångar upp potentiella spekulanter genom att lyssna in vilken typ av behov man har och därmed vilken typ av bostad man är ute efter. På så vis har han lyckats hitta köpare till båda våra bostäder utan att behöva gå till öppen visning men ändå till ett pris över förväntan. Vi kände oss hela tiden trygga med Damir då han alltid höll oss uppdaterade och gav oss realistiska förväntningar från start. Vi uppskattade att han alltid var anträffbar och tillmötesgående. Trots att vi befinner oss i en pandemi så lyckades han sälja vår lägenhet till ett pris vi är väldigt nöjda med innan den ens han komma ut på Hemnet. Vi kan varmt rekommendera Damir till alla som vill ha en engagerad och tillgänglig mäklare och som vill göra en snabb och smidig affär! "”
- Eskilsgatan 4B

Mina pågående försäljningarMina referensförsäljningar

 • Främre Luthagen, Uppsala

  Skolgatan 33C

  Skolgatan 33C

  4 700 000 kr

  4 rok 95 kvm 4 514 kr/mån

  Såld

 • Fålhagen, Uppsala

  Eskilsgatan 4B

  Eskilsgatan 4B

  2 950 000 kr

  3 rok 66.5 kvm 3 784 kr/mån

  Såld

 • Främre Luthagen, Uppsala

  Vasagatan 1A

  Vasagatan 1A

  1 rok 35 kvm 2 191 kr/mån

  Såld

 • Harbo, Heby

  Eklundavägen 22

  Eklundavägen 22

  4 250 000 kr

  8 rok 196 kvm

  Besiktigad

  Såld

 • Eriksberg, Uppsala

  Stigbergsvägen 2A

  Stigbergsvägen 2A

  2 600 000 kr

  4 rok 141 kvm 7 223 kr/mån

  Såld

 • Eriksberg, Uppsala

  Stigbergsvägen 4B

  Stigbergsvägen 4B

  3 300 000 kr

  5 rok 165 kvm 8 298 kr/mån

  Såld

 • Harbo, Heby

  Rörbovägen 12

  Rörbovägen 12

  3 350 000 kr

  5 rok 133 kvm Tomt 1002 kvm

  Besiktigad

  Såld

 • Bälinge, Uppsala

  Bälinge-Ekeby 22

  Bälinge-Ekeby 22

  3 995 000 kr

  5 rok 133 + 56 kvm Tomt 687 kvm

  Besiktigad

  Såld

 • Främre Luthagen, Uppsala

  Kyrkogårdsgatan 23

  Kyrkogårdsgatan 23

  1 430 000 kr

  1 rok 22 kvm 1 301 kr/mån

  Såld

 • Centrum, Uppsala

  Kyrkogårdsgatan 23

  Kyrkogårdsgatan 23

  1 470 000 kr

  1 rok 26 kvm 1 135 kr/mån

  Såld

 • Öfre Slotts, Uppsala

  Kyrkogårdsgatan 23

  Kyrkogårdsgatan 23

  2 950 000 kr

  2 rok 73 kvm 3 102 kr/mån

  Såld

 • Fålhagen, Uppsala

  Frodegatan 5G

  Frodegatan 5G

  2 300 000 kr

  1 rok 44 kvm 2 163 kr/mån

  Såld