Madeleine Almkvist

Jag har jobbat som fastighetsmäklare på vårt kontor i Solna och Sundbyberg i över 10 år och sålt över 1000 bostäder. Detta gör mig till en av Solnas mest erfarna fastighetsmäklare med mycket god lokalkännedom och ett stort etablerat nätverk av kunder med potentiella köpare och säljare till alla möjliga typer av bostäder. Erfarenheten ger mig inte minst försprång i samtliga delar av försäljningsprocessen och avspeglas också i slutresultatet.

Erfarenheten kombinerat med en naturlig tävlingsinstinkt och målet att alltid slå nya rekord skapar bästa tänkbara förutsättningar vid försäljning. Mitt mål är att jobba långsiktigt och få nöjda säljare och köpare som rekommenderar mig vidare. Många lyckade försäljningsår har lett till många goda rekommendationer och relationer.

Som person är jag mycket driftig och kan utlova ett förstklassigt engagemang och servicenivå genom hela affären. Jag går in i varje affär som om det vore min egen. Jag älskar att göra affärer och ger mig inte förrän du är nöjd. Mitt stora intresse och passion för bostäder och inredning gör det heller inte mindre intressant. Jag lämnar inget åt slumpen utan ser gärna till att påverka varje steg.

Fritiden spenderar jag med min familj och vänner på hemmaplan eller gärna i Spanien.

Då vi inte är områdesbegränsade kan jag även hjälpa dig som bor i andra delar av StorStockholm.

Hör av dig så hjälper jag även dig vidare!

Med vänlig hälsning

Madeleine Almkvist

 

Några referenser från kunder:

Madeleine är den bästa mäklaren jag någonsin anlitat!” –Åke Lindh

”Madeleine är det bästa, mest seriösa och ärligaste mäklare jag träffat. Har rekommenderat henne till bla X som även han sålt via Notar. Från första mötet med M tills allt är klart är det som allt går på räls. All heder åt Madeleine” –Nicole Stein

 ”Jag träffade 4st olika mäklare, Men kände direkt att Madeleine kunde sin sak. På en skala så var Madeleine en tia och dom andra en femma kanske.”-Per-Olof Smedberg

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Madeleine Almkvist, Reg. Fastighetsmäklare

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering