Med 10 år på jobbet levererar jag energi, kunskap, trygghet och alltid högsta möjliga slutpris!

Jag har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2007 och känner en stor stolthet i min yrkesroll. Genom att bemöta alla med ett leende och positiv energi, vara påläst samt hålla en hög kvalité på allt genom hela säljprocessen får jag snabbt köparnas förtroende och levererar problemfria affärer för samtliga inblandade parter. Finns inget förtroende för mäklaren blir det extremt svårt att få ut högsta möjliga pris för den bostad som ska säljas.

Som mäklare har jag varit med om både upp och nedgångar i bostadsmarknaden sedan 2007 vilket tydligt bevisar att jag kan sälja lägenheter i vilken marknad som helst. Jag är helt enkelt bra på mitt jobb. På notar är vi dessutom inte områdesbundna vilket gör att jag har sålt lägenheter över hela Stockholmsområdet åt mina underbara kunder.

Mitt förslag till er är därför att ni gör som över 600 st andra redan har gjort - kontakta mig för en kostnadsfri värdering av er bostad. Tillsammans ska vi se till att detta blir ert livs bästa affär!

 

Säljarnas ord:

”Daniel var den bästa mäklaren jag någonsin haft och jag kan varmt rekommendera honom till alla som vill sälja sin bostad”
- Anthony Hubeny

”Härlig karisma och var ärlig och öppen hur läget såg ut. Grymt bra mäklare!”
- Tom Bernhardsson

”Bästa och mest seriösa mäklare jag känner till”
- Alexander Fernandes

”Lycka till Daniel med framtida bostadsaffärer och grattis till den säljare som väljer Daniel Broné som mäklare!”
- Elaine Le Covec

”Han var proffsig och skötte allt på ett jättebra sätt! Väldigt pålitlig och seriös. Mäklare of the year!”
- Lina Härdin

”Extremt nöjd - proffsig och kunnig! Rekommenderas starkt!”
- Mats Levander