Över 6 år som mäklare och fler än 500 sålda bostäder!

Jag har varit fastighetsmäklare sedan 2011 och trivs otroligt mycket med mitt jobb som mäklare! Jag började min karriär i Älvsjö men driver numera kontoret på Södermalm – Katarina/Sofia.

För mig har det alltid varit viktigt att prestera och ge hög leverans till Dig som säljare! Jag är genom försäljningsprocessen tydlig och rak i kommunikationen allt för att både Du som säljare och köpare ska få en bra upplevelse och tydliga besked genom hela loppet. 
Att alltid göra mitt bästa i varje affär är en självklarhet för mig då det viktigaste för mig är återkommande kunder och att alltid hålla hög nivå! Detta har resulterat att jag genom åren alltid varit en mäklare som legat i toppen när det gäller sålda bostäder och nöjda kunder. Till exempel var jag den mäklaren som sålde flest lägenheter i mitt område under 2015, 2016 och 2017.

Med mer än 500 sålda bostäder i ryggen vet jag vad som krävs för att du ska göra ditt livs bästa affär!

 

Säljarnas ord:

”Pelle Andersson har varit helt toppen att ha att ha att göra med från början till slut! Han har varit mycket trevlig, tillmötesgående och driven och hjälpt till med att svara på frågor och funderingar snabbt, nästintill dygnet runt. Han har rakt igenom känts trygg och professionell och försäljningen kunde nog inte ha gott smidigare! Kommer verkligen att rekommendera Pelle Andersson till andra som går i säljtankar och även själv anlita honom vid eventuell framtida försäljning!”
- Christian Nyström

”Pelle var kanon! Engagerad, kunnig, tillgänglig och skapar ett genuint förtroende. Pelle har bra driv rakt igenom och känns inte som en säljare utan någon som vill lotsa en igenom en väldig viktig affär. Rekommenderar Pelle alla dagar i veckan.”
- Carl Leijonhielm

”Snabb, lyhörd, effektiv och trevlig. Dessutom ett fantastiskt slutpris! Rekommenderas!”
- Adam Helbaoui

”Väldigt engagerad, professionell och resultatinriktad. Var väldigt lättillgänglig, kunde han inte svara i telefonen så fick man ett sms om att han skulle återkomma vilket han givetvis gjorde. Mycket nöjd! ”
- Michelle Norin